08-07-2026, 13:19:56

Autor Tema: GTA  (Posjeta: 33339 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline alfa romeo156sl

• Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
  • Spol: Muški
  • Alfa Romeo Brera&156 1.8 TWIN SPARK
    • Slatina
Odg: GTA
« Odgovori #210 u: 15-03-2011, 21:12:39 »
Alfa je avion!! :ok:
Samo Alfa i ništa drugo!!!!Slavonija je moj dom!!

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #211 u: 15-03-2011, 22:11:30 »
daj slike sa distancama
........

GTA

• Gost
« Odgovori #212 u: 15-03-2011, 22:31:30 »
sad sam na putu u Zagrebu do poned. pa cu pofotkat kad se vratim

hvala svima :ok:

Offline alfagtQ2

• Sa stažom
  • AR GT 1.9 JTD Q2
    • Zadar
« Odgovori #213 u: 16-03-2011, 10:20:54 »
auto izgleda brutalno  :ok: svaka cast na svemu  :ok:
a sad ide ono cudesno "ali"
vidim da se mnogima svidja pa sad nebi htio da me ko krivo shvati kad kazem da nisam siguran da je to jos uvijek alfa , ako shvacate sta mislim  :redf:

Alfa je super nema sto (po meni nepotrebno pituranje felgi u narancasto) ali si tocno pogodija sta i ja nekako osjecam dok gledam ove slike AR GTA je nepotrebno da se istice na taj plasticni nacin ona je uocljiva sama po sebi.Pokusti cu to razjasniti kroz slijedece dvije slike.
Alfa Romeo

Porsche (milka), Honda Type R; BMW M, AR nakonn previse usminkavanja

Dakle obe su super komadi ali Monica ne treba previsi dodataka da bi bila  :ling:

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #214 u: 16-03-2011, 10:39:29 »
Alfa je super nema sto (po meni nepotrebno pituranje felgi u narancasto) ali si tocno pogodija sta i ja nekako osjecam dok gledam ove slike AR GTA je nepotrebno da se istice na taj plasticni nacin ona je uocljiva sama po sebi.Pokusti cu to razjasniti kroz slijedece dvije slike.
Alfa Romeo
(Image removed from quote.)

Dakle obe su super komadi ali Monica ne treba previsi dodataka da bi bila  :ling:
:clap: :clap: :clap:..... :care :care :care :care
.... sempre gilles ....

Offline kiD

• Trade Count: (+1)
  • Sa stažom
  • Alfa Romeo 222 jtdmts
    • Split
« Odgovori #215 u: 16-03-2011, 11:18:53 »
Alfa Romeo

bravo majstore mislia san da niko nece shvatit sta san htio reci   :mah:
"" Jebiga Alfa Romeo 222  ""

GTA

• Gost
« Odgovori #216 u: 16-03-2011, 11:51:24 »
ukusi su razliciti... moja alfa prije nego sto je na njoj sve to napraveljeno izgledala je plain jane, kao i svaka druga... frend mi ima crvenu GTA za koju mislim kad je vidim da je 1.6, da ne govorim koja je razlika kad stoje jedna pored druge. Kad ti budes vozio GTA radi s njom sto zelis, odnosno zadrzi je u tvornickom stanju i budi sretan. Meni je gust uvijek radit nesto s autom (u prvom redu poboljsati vozne osobine), a vizualno nista nije stalno. Npr. ove folije se odlijepe i kao da nikad na njoj nisu bile. I na kraju, kad mi dosadi auto, prodat cu ga i uzet nesto drugo.

Offline kiD

• Sa stažom
  • Alfa Romeo 222 jtdmts
    • Split
« Odgovori #217 u: 16-03-2011, 11:59:44 »
naravno da su ukusi razliciti
ja kao sta sam vec rekao mislin da ti auto bolesno dobro izgleda.... samo eto  :hap:
"" Jebiga Alfa Romeo 222  ""

Offline RI UNUK

• Pripravnik
  • **
  • AR 147 1,9 JTD Peugeot 207
    • RIJEKA
« Odgovori #218 u: 16-03-2011, 12:09:42 »
zbilja strava auto i sve 5 jedino po meni neke druge naranđaste felge ove orig. su više za neku drugu boju npr crno,grafit sivo,srebrno znači neka felga kao ultra legera(nemislim radi težine nego radi designa)ali naravno samo moje mišljenje :ok:

Offline alfa romeo156sl

• Starosjedioc
    • Slatina
« Odgovori #219 u: 16-03-2011, 12:14:18 »
Alfa izgleda odlicno,može pricati tko šta hoce!!!Tvoj je auto i ti radiš onako kako se tebi svidja!!Ovo se ne odnosi na nikog posebno,al kaže se ljubomorne duse mogu da ga p.......... :craz

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #220 u: 16-03-2011, 12:24:49 »
Alfa izgleda odlicno,može pricati tko šta hoce!!!Tvoj je auto i ti radiš onako kako se tebi svidja!!Ovo se ne odnosi na nikog posebno,al kaže se ljubomorne duse mogu da ga p.......... :craz

Zašto bi netko odmah bio ljubomoran, svak ima svoj ukus i svak ima pravo doživljavat ''lijepo'' na svoj način....i po meni netriba odma bit neke ljutnje ako se svima ne svidi isto.
Eto , auto sam gledao u zadru i bila je super......iako nisam neki pobornik čačkanja u original, al ovo sa mat crnom je bilo OK....
Kako auto uživo sad izgleda sa tim felgama,neznam, trebalo bi vidit uživo....ioako po meni, ipak malo previše ''strše'' bojom...preveliki kontrast...bez uvrede.
GTA je uvik GTA  .....  :drive:
 :mahm
.... sempre gilles ....

Offline -164-

• Trade Count: (+19)
  • Ovisnik o alfistima
  • ex. 33 1.3V, 164 V6 Turbo, 156 JTD 20V, Gt 3.2 V6
    • Zagreb
« Odgovori #221 u: 16-03-2011, 12:41:17 »
Zašto bi netko odmah bio ljubomoran, svak ima svoj ukus i svak ima pravo doživljavat ''lijepo'' na svoj način....i po meni netriba odma bit neke ljutnje ako se svima ne svidi isto.
Eto , auto sam gledao u zadru i bila je super......iako nisam neki pobornik čačkanja u original, al ovo sa mat crnom je bilo OK....
Kako auto uživo sad izgleda sa tim felgama,neznam, trebalo bi vidit uživo....ioako po meni, ipak malo previše ''strše'' bojom...preveliki kontrast...bez uvrede.
GTA je uvik GTA  .....  :drive:
 :mahm

potpis..to su primitivne spike da je netko ljubomoran ako mu se nešto ne sviđa i ima drugačiji ukus...
evo iskreno meni je ova GTA kao i nekolicina "sređenih" 156ica sa foruma carbage ali ne pljujem po njima nego čestitam dečkima na trudu!

Za mene je npr. vrhunac tuninga za GTA gewinde, supersprint ispuh, špera i dobre felge od barem 18"...

Ako gledamo stilski, ova GTA je super napravljena, mat crna i kontrast narančasta je super iako bi po meni bilo bolje da su felge crvene, lampe crvene, oznaka GTA crvena i kočione čeljusti crvene...
i još jedino ne kužim zašto se ne ide na 18 cola felge...uz ovakav look 17" su premale....

Offline stefan

• Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • Stelvio Q4
    • Lukovdol - Zagreb
« Odgovori #222 u: 16-03-2011, 13:33:05 »
potpis..to su primitivne spike da je netko ljubomoran ako mu se nešto ne sviđa i ima drugačiji ukus...
evo iskreno meni je ova GTA kao i nekolicina "sređenih" 156ica sa foruma carbage ali ne pljujem po njima nego čestitam dečkima na trudu!

Za mene je npr. vrhunac tuninga za GTA gewinde, supersprint ispuh, špera i dobre felge od barem 18"...

Ako gledamo stilski, ova GTA je super napravljena, mat crna i kontrast narančasta je super iako bi po meni bilo bolje da su felge crvene, lampe crvene, oznaka GTA crvena i kočione čeljusti crvene...
i još jedino ne kužim zašto se ne ide na 18 cola felge...uz ovakav look 17" su premale....

To je zimski set...  u 4. mjesecu idu 19-ice!  :craz

Offline Lepi

• Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • BMW F30, MINI COOPER
    • Zagreb, Šestine
« Odgovori #223 u: 16-03-2011, 18:38:51 »
fora izgleda,,,makara bi ja radije crvenu sa multispoke 18icama,,,hvala  :craz :ok:

SoloFlight

• Gost
« Odgovori #224 u: 16-03-2011, 19:11:42 »
je
be
no

apsolutno nebitno kakvo je bilo čije viđenje savršenstva, priznati se mora da auto ne samo da izgleda fantastično nego je fantastičan
čestitke

Offline ALFA145QV

• Ovisnik o alfistima
  • Ferrari...Subaru i Micek evoIX
    • PAZIN
« Odgovori #225 u: 16-03-2011, 19:28:47 »
tek sam danas vidio temu...GTA je pupica i po...prejak auto...mislim da je BATMAN, kad je vidio verziju sa crnim felgama, puknuo od ljubomore...nemam riječi, auto je  :love3:...a još imaš i evo IX ako sam dobro skuži na početku...uglavnom skidam kapu, znaš izabrat guš auto  :ok:
Ko pročita, otpala mu kita.

sportivo

• Gost
« Odgovori #226 u: 16-03-2011, 19:52:10 »
Alfa Romeo

uuuuuuu care nisi mogao bolje to objasniti. Monica je upravo kao Alfa, u nju se zaljubis na prvi pogled, pobudjuje u tebi one najskrivenije emocije, te drzi te napetim citavu vecer.  :love: Monica kao i Alfa zena za citav zivot, Aliciya kratkotrajna avantura!  :ok:  :craz

Offline dado

• Ovisnik o alfistima
  • GTV V6 TB
    • Sveta Nedelja/Vinkovci
« Odgovori #227 u: 16-03-2011, 21:39:27 »
Prije nekih dva sata si prošao Savskom, predobro autić izgleda!!!!  :clap:
...šteta šta je već pomalo padao mrak pa se nije baš najbolje vidio...
GTV V6 TB '96

ex: 147, 159 ti, Giulietta, Mito TB 155ks

Offline Stiv

• Trade Count: (+20)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 Busso SW & 147 1.9jtdM
    • Samobor
« Odgovori #228 u: 16-03-2011, 21:55:35 »
Napravi ti to od 20v tdi-a! Krov matiraj a ostatak u foliju! :hehe:
Neisplativo.......da mi ga neki mulci u ZG cijelog izgrebu kak i sad već jesu....145ice su legendarne  :hehe: :hehe:
:mahm QVMember of  U B OQV

Offline Uzzy

• Ovisnik o alfistima
    • Solin
    • GTV
« Odgovori #229 u: 17-03-2011, 02:08:47 »
uuuuuuu care nisi mogao bolje to objasniti. Monica je upravo kao Alfa, u nju se zaljubis na prvi pogled, pobudjuje u tebi one najskrivenije emocije, te drzi te napetim citavu vecer.  :love: Monica kao i Alfa zena za citav zivot, Aliciya kratkotrajna avantura!  :ok:  :craz

Da,zato GTA i minjaju vlasnike svako 3 miseca

Offline mareo

• Administrator
  • Trade Count: (+33)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #230 u: 17-03-2011, 09:27:51 »
Da,zato GTA i minjaju vlasnike svako 3 miseca

...zašto? zato što ih većinom uzimaju "mulci" bez viška love i nakon 3 mjeseca shvate da je to ipak prevelik zalogaj...

*ebo mene mali pas, kak' si? pa tak'...

Floki

• Gost
« Odgovori #231 u: 17-03-2011, 09:47:36 »
Za moj ukus najbolja je bila na prvim slikama. Ali i s ovim promjenama ostaje zvijer. Nego, nešto kratko je bila u Zd i tamo je i dobila foliju i pituru na felgama. Što će reći da ju je vlasnik tako brzo preprodao? Mislim, jel bila nemoralna ponuda u pitanju ili momku nije baš sjela pa je odlučio prodati?

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
  • ima kolekciju auta :-)
    • Sarajevo
« Odgovori #232 u: 17-03-2011, 09:58:07 »
...zašto? zato što ih većinom uzimaju "mulci" bez viška love i nakon 3 mjeseca shvate da je to ipak prevelik zalogaj...

Potpis ! A alfa GTA je bagatela cijenom za ono što nudi i svi misle najskuplje je kupiti auto.....hajd ga održavaj kako spada mangupe  :hap:

BTW kako to da ja ove druge slike ne vidim, ja vidim samo ove originalne sa prve strane  :?:
"Rightous infliction of retribution manifested by an appropriate agent"

Mirko

• Gost
« Odgovori #233 u: 17-03-2011, 10:23:05 »
znam 4 bivših/sadašnjih vlasnika gta, ni jedan nije bija mulac bez para

Offline mareo

• Administrator
  • Trade Count: (+33)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #234 u: 17-03-2011, 10:45:25 »
znam 4 bivših/sadašnjih vlasnika gta, ni jedan nije bija mulac bez para

...znam i ja 2 i oba imaju para i neće ih prodati za 3 mjeseca... :hap:

*ebo mene mali pas, kak' si? pa tak'...

Offline GTzadar

• Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #235 u: 17-03-2011, 10:52:20 »
...znam i ja 2 i oba imaju para i neće ih prodati za 3 mjeseca... :hap:

Zamalo da sam je kupija....al da kojim slučajem jesam, sigurno je nebi prodava tako lako ...GTA je  :love:
.... sempre gilles ....

Offline alfa romeo156sl

• Starosjedioc
    • Slatina
« Odgovori #236 u: 17-03-2011, 13:11:55 »
Svi znamo da nemoš uzeti GTA ako se nema para,hebiga treba to održavati i tociti!!!

Offline Ergo_st

• Na probi
  • *
  • Alfa Romeo 159 2.4
    • Kaštel Sućurac
« Odgovori #237 u: 17-03-2011, 18:43:43 »
Auto je  :ok:  ...iako bi joj po mome misljenju puno bolje stajale veće felge kao sto su npr. ove

samo jos da su matirane i crvene lampe. Ali i ovako je i vise nego dobra.. :clap2:

P.S. bilo mi je zadovoljstvo raditi naljepnice.. :craz Pozz iz Ekografa.. :pivo:

Yagi

• Gost
« Odgovori #238 u: 17-03-2011, 18:58:58 »
Auto je  :ok:  ...iako bi joj po mome misljenju puno bolje stajale veće felge kao sto su npr. ove

samo jos da su matirane i crvene lampe. Ali i ovako je i vise nego dobra.. :clap2:

P.S. bilo mi je zadovoljstvo raditi naljepnice.. :craz Pozz iz Ekografa.. :pivo:

Ehehehehe, Baracuda PureSport......i za sebe sam gledao nešto ovako (ali ne crveno, nego žuto boju)...u 19".....možda pa :D !

P.S. stvarno bi bilo za napravit neki zajedni photoshooting sa ova dva BatMobila...... ! Ako budem kada u tvojoj blizi, mogao bih se javit....a i kontra !!!

Yagi-san

Offline ALFA145QV

• Ovisnik o alfistima
  • Ferrari...Subaru i Micek evoIX
    • PAZIN
« Odgovori #239 u: 17-03-2011, 20:01:24 »

ej Yagi...pukni ti koju sliku tvog bolida  :clap:
Ko pročita, otpala mu kita.