Ponudio mi je i gospon u Auto Fortuni Lovato za 9500kn, ali mi preporuca AEB za 8500kn... 
Lovato sustavi ima Lovato kompjuter, Lovato isparivač, Lovato multiventil, Lovato priključak za točenje, Lovato dizne
AEB proizvodi SAMO kompjutere za plin tako da je pitanje čije su ostale komponente.
Prije par mjeseci se mijenjao pravilnik radi kojega nije moguće atestirati komponente koje nisu (nemaju logo) istog proizvođača, tak da si to dobro provjeri.
Upravo to je zakompliciralo ugradnju Staga koji radi samo kompove koji imaju odličnu podršku i kompatibilnost s raznim diznama, osobno mislim da Stag 300 ili 4 sa Hana diznama je odlična jeftina kombinacija.
Stag komp je načešće bio dio Tomasetto plinskih kompleta
Prvi put čujem da netko ugrađuje AEB sustav, baš cijeli sustav. TO je u startu OK, al pitanje je kasnijeg (Za 3,4,5 godina) servisiranje kad bude trebalo promijeniti membrane na ispraivaču, zamjeniti/reparirati dizne itd
Ja sam UVIJEK za bocu mjesto rezerve gume, zato jer uključuje najmanje bušenja po šasiji, i dostupnost prtljažnika, nije problem ako boca strši 5 cm iznad razine poda prtljažnika, ako po promjeru ide, slobodne se stavi viša boca.
Plina imaš ionako na svakom koraku gdje god išao