Kupio sam ga sa već ugrađenim plinom, odradio je na plin 24-25tis cca, od toga oko 3tis kod mene i primjetio sam to nakon par dana, znači odmah. Injektori nisu mijenjani od ugradnje, ne znam na koliko se mijenjaju.
Troši točno 10l plina sa laganom nogom, na benzin nisam testirao al sjecam se da mi je ista takva 146ica koju sam imao prije ove trošila oko 9l benzina prije ugradnje plina. Kako provjeriti da li je mapa dobro podešena?
Na benzin ga obično prebacujem na autoputu tu i tamo i dignem ga u obrtaje 5-10min tako da nisam obraćao pažnju. Moraću malo pažljivije ispitati kako se ponaša na nižim obrtajima na benzinu kako bi mogao usporediti. Ako oklijava i na benzinu, šta bi moglo biti uzrok?
Zaboravio sam spomenuti da ujutro na hladno i na benzinu i kad prebaci na plin zna malo zatrokirat dok se ne ugrije. Zvuk je kao da radi na tri klipa i to "oklijavanje" je malo izraženije, al vuče kad daš gasa. Kablovi?
Eto, nadam se da sam dovoljno jasno sve opisao. Sad se vi mislite :

.
Super informacija za filter, hvala, razmisliću o drugom serviseru plina. Ako neko može preporučit koga u V.Gorici il blizini može poslat na PP, kod ovog sam ionako bio samo jednom.
Hvala svima.