Još malo se poigraju i riješit će čovjek. Očito zna što radi čim ti je i ovo već riješio 
Izgleda da nije puno napravio. Prebacuje glatko na plin i to je to.
Prebacivanje na benzin je ostalo i već sa nekih 13-17 l u tanku, je bolje nego prije, jer ga sa pola do punim tankom neće baš nikad prebacit na benzin.
Sa tih 13-17 l isključi ga na visokim okretajima npr. na autoputu i to na nekoliko načina nema pravila izgleda. Ili uz alarm ili prebaci bez alarma uz veće ili manje cukanje, a nekad i neprimjetno i vrati sam na plin kad padnu okretaji ili pak uopće ne prebaci na benzin nego ide na plinu do kraja.
Najgore je sto ponekad, rijetko, zna jako zacukat na nekih 6000 okretaja, malo zacukava napred nazad karoseriju, sekundu, dve i tek onda krene naglo dalje na benzinu do kraja.
Sve mislim da su vrijednost tlaka na kojoj prebacuje na benzin previše snizili i da to zbog toga radi, ali opet zašto isključuje plin sa toliko plina u tanku.
Jer kaže serviser da je namjestio do zadnje litre plina u tanku, a meni prebacuje sa 13-17. Prevelika je to razlika da bi se snižavanjem puno napravilo, a možda ne bi dobro radio jer bi tlak plina bio premali. Nesto drugo tu ne valja.

: