Rekao sam da sam ušao u to da vidim o čemu se radi i ono što sam naveo pod ostalim prednostima samo sam prepričao u svom amaterskom žargonu.
Što se tiče potrebna napona za dobivanje plina iz vode, jedina caka ili taj¨tajni¨ sastojak je elektrolit koji se dodaje destiliranoj vodi. A koliko moje znanje o kemiji kaže da elektrolit povećava el.provodljivost same vode pa tako i konačni rezultat manji utrošak energije za elektrolizu.
Imam sklopku na kojoj mogu uključiti ili isključiti hho, kada to uradim tokom rada motora nema nikakva pada napona ili sl., za razliku kada se upali ventilator kilera kada auto zaštucne koliko struje povuče. Tako da mi ne prodajete maglu od zakonima fizike jer ipak vjerujem svojim očima i ušima. A kroz crijevo, i dok mi radi u leru, plin ide u bublel kao lud.
Isto tako ja nikada ne bih uzimao kit od bilo koga, već od onoga tko to radi godinama i bavi se s tim i ima reputaciju. Jer nije glavna stvar elektrolit, srce svega je generator, njegova koncepcija i vrsta materijala...
Ja uživam u svojoj preporođenoj starici a tko piša u vjetar fučka mi se. Sustav i dalje testiram, a kad prikupim dovoljno podataka (kilometara) budem se izjasnio o potrošnji.
(što se tiče moje izjave ¨kromiranja¨...evo citat koji pojašnjava¨Vodik ima svojstvo da ulazi u kristalnu rešetku metala, te smanjuje mehanička svojstva metala (vodikova krhkost ili hladne vodikove pukotine) i povećava nakon određenog perioda vjerojatnost loma metala. Zbog ovih svojstava HHO generatori se mogu koristiti samo u mješavini s postojećim gorivom ili prirodnim plinom da poboljšaju izgaranje i povećaju snagu postojećih motora¨)
Lp