03-07-2026, 06:47:57

Autor Tema: Blue magic  (Posjeta: 97974 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
Odg: Blue magic
« Odgovori #420 u: 07-04-2012, 21:36:46 »
Tako je  Autodeltino karbon  kolino koje  je  više  šminka  nego  efekt, ima  nešto  malo  zvuka   ali  to je  šminka  a  u  originalnom kućištu je  ima  mislim  baš  KN filter isto  ka  i 99% svih  drugih gta  tako  da  zbog toga  nije  smila  imat   pad  perfomansi,  problem  je  šta  kompletan  SS auspuh  vuče  za  sobom   pod  obavezno  mehanički  tuning motora, čipanje  , i  remap te  podizanje  blokade  na  8-9tis  giri... e  onda  bi  on radija   kako  triba  ovako je to  samo papilova uz pad  perfomansi... ali  mislim  da  bi  katovi  od  ss-a puno  popravili  stvar  zato  im je  basnosnovna  cifra  jer su oni svjesni  toga  da  ako  se  oće  perfomanse da ćeš doć i po katalizatore  od  par tis eura  :da: atako da....
To  vezano   za  pad  perfomansi  sa  primjer  BMC- cda ili  sprintfilterom  se  nebi  složija a  to  se  lako  može  provjerit... npr  ja  iman  snimku   di  je  mojoj  gta od  70-220 km h potribno  nepune  23 sek . znači  2,3 4,5  brzina,  probaj  pa  baš  vidi  jeli  ta  priča drži  vodu.
Pokazat  ću ti  kad se  vidimo  snimku ito  puvala  je  neka  vitrina  i osjeti  mi se  za  nijansu na  snazi  tj  osjeti  se  nedostatak   zraka,  to  osjetim ja  jer je  znam  u  dušu :ok:  Ja  bi te  tvrdnje   prije  pripisa  ili  potrošenosti  motora ili nestručnosti  ili  neadekvatnim  komponentama :da:  E  i da  ljudi  se  varaju  kad  kažu  gori  mi  MCSF  indikator  ali nema  veze  auto  ide  u redu, neće  mu ništa  bit.... neide auto  u redu,  dok  god  svijetli  ikona  motor nedaje  100 % snage, ja to znam to je drugo  šta  to netko  nemože  osjetit i  još nešto... šporak   BMC cda  ili  sprintfilter je  pad  perfomansi  minimalno 10-15 % :ok:

Zar taj nije imao full SS? Koliko smo skužili iz rasprave, prvi vlasnik je sve osim grana bio stavio SS, a onda je Kralj stavio i grane, znači imala je full sistem SS-a.
Postoji Alfa i (ne) postoje drugi automobili.

Offline dario145

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa 166 2.0ts i Alfa 156 1.8ts
    • osijek
« Odgovori #421 u: 07-04-2012, 21:40:38 »
evo konacno sam procitao cijelu vasu temu o 147, i skuzio sam da je jako ljepa..  :love:
135           
••„    
24R

Offline -164-

• Trade Count: (+19)
  • Ovisnik o alfistima
  • ex. 33 1.3V, 164 V6 Turbo, 156 JTD 20V, Gt 3.2 V6
    • Zagreb
« Odgovori #422 u: 07-04-2012, 21:42:29 »
Zar taj nije imao full SS? Koliko smo skužili iz rasprave, prvi vlasnik je sve osim grana bio stavio SS, a onda je Kralj stavio i grane, znači imala je full sistem SS-a.

je DD je stavio i kat od SS-a...pa Seb je stavljao fotke u mojoj temi
http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=51042.300

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
  • 147 GTA, 155 1.8 TS 16V S
    • Zadar
« Odgovori #423 u: 07-04-2012, 21:43:33 »
I što je reći da si prešao na B? Kojeg voziš?

Duga prića sam ti ja... Nemam Bmw trenutno, a imao sam M3 e36 5 komada i M3 e46 3 komada, e39 M5 i zadnje e92 335i... ostali nisu bili vrijedni spomena...
Viva Italia

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #424 u: 07-04-2012, 21:46:38 »
Duga prića sam ti ja... Nemam Bmw trenutno, a imao sam M3 e36 5 komada i M3 e46 3 komada, e39 M5 i zadnje e92 335i... ostali nisu bili vrijedni spomena...

Pa ti imaš garažu , i to sve po par komada :ling:  :love: Sve M serije, ipak je to vrhunac ...

Nego, mislim da bi ih sve zasjenila  :craz ona žuta Delta Integrale (bila na Njuškalu), di je to auto, jeli se vozi u ZD?

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #425 u: 07-04-2012, 21:49:06 »
Pa ti imaš garažu , i to sve po par komada :ling:  :love: Sve M serije, ipak je to vrhunac ...

Nego, mislim da bi ih sve zasjenila  :craz ona žuta Delta Integrale (bila na Njuškalu), di je to auto, jeli se vozi u ZD?

Ova iz Zadra ZD-2000-HF? Mislim da se nije prodavala nikad, ali vjeruj mi ni gasa nije vidjela... Ali auto je nov!
Viva Italia

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #426 u: 07-04-2012, 21:50:07 »
Ova iz Zadra ZD-2000-HF? Mislim da se nije prodavala nikad, ali vjeruj mi ni gasa nije vidjela... Ali auto je nov!

Ne znam koja tablica, crne felge, pisao je "Ferrari" kočnice, tražio oko 40k EUR...

Offline signo

• Trade Count: (+27)
  • Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #427 u: 07-04-2012, 21:54:27 »
nije imao gubitak snage s Autodeltinim usisom nego kad je imao neki otvoreni karbonski filter

Autodeltina je karbonska usisna cijev, a kućište filtera je original

i to je istina da je u usporedbi sa serijskom GTA isti ili čak mrvu sporiji bio..ali taj prvi remap nije bio dobro napravljen očito i usis je bio zeznut

sve u svemu ta GTA je po meni najbolja kod nas (barem je bila dok je bila kod Doma i Ladislava, a za kasnije ne znam) jer je  kupljena kod nas, prvi vlasnik je bio teški pacijent za aute  :craz
stavljano je bilo najbolje ulje Castrol TWS Motorsport 10W-60 za BMW M modele itd.. da sad ne nabrajam
a još je i 2004. godina - znači veliki Brembo i 330mm diskovi
Kolega  znaš ti  onu  narodnu,  nije zlato sve  šta sjaji....  istina  tada  kada sam je  ja  triba  kupit  bila je  odlično  očuvana  i  uistinu  je  u auto  olagano tj, održavana je sa  ljubavi,,, i  najbolji   tj  najupečatljiviji  dojam je  ostavljala  dok je  bila  parkirana   znači  kao  cjelina, ali  u  vožnji   i nije  opravdavala  taj  navodni  renome  najbolje  u Hrvata,  bile  su tu  Barumuše,  pa  bi  to  priko  ležećih  škkripilo,  pa i klap vamo klap tamo :da: a  i  kako  je  Ladislav  prošpana   onim  rotorom   prema   folnegovićevom  naselju i  sajmu  tamo....priko  rupetina  i  tramvajskih  tračnica,,, srce  me  zabolilo i  dobrim  djelom sam   odusta  od  kupnje  zbog toga a  navodnog   kraljevskog tretmana  prema njenom  veličanstvu :?:
Ali  kao  cjelina  je tada  bila vizualno  odlična   dok mehanički  nije  opravdavala   to  :ok:

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #428 u: 07-04-2012, 21:55:12 »
Ne znam koja tablica, crne felge, pisao je "Ferrari" kočnice, tražio oko 40k EUR...

Ima brembo bbk, istina... kod istog vlasnika je i sad...
Viva Italia

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #429 u: 07-04-2012, 21:56:26 »
Kolega  znaš ti  onu  narodnu,  nije zlato sve  šta sjaji....  istina  tada  kada sam je  ja  triba  kupit  bila je  odlično  očuvana  i  uistinu  je  u auto  olagano tj, održavana je sa  ljubavi,,, i  najbolji   tj  najupečatljiviji  dojam je  ostavljala  dok je  bila  parkirana   znači  kao  cjelina, ali  u  vožnji   i nije  opravdavala  taj  navodni  renome  najbolje  u Hrvata,  bile  su tu  Barumuše,  pa  bi  to  priko  ležećih  škkripilo,  pa i klap vamo klap tamo :da: a  i  kako  je  Ladislav  prošpana   onim  rotorom   prema   folnegovićevom  naselju i  sajmu  tamo....priko  rupetina  i  tramvajskih  tračnica,,, srce  me  zabolilo i  dobrim  djelom sam   odusta  od  kupnje  zbog toga a  navodnog   kraljevskog tretmana  prema njenom  veličanstvu :?:
Ali  kao  cjelina  je tada  bila vizualno  odlična   dok mehanički  nije  opravdavala   to  :ok:

U to vrijeme sam ja gledao par njih u HR, pa sam bio dobio dojavu (nepotvrđena) da joj je šasija bila napukla. A tko će znati više što je istina...
« Zadnja izmjena: 07-04-2012, 21:58:17 od Bandit »

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #430 u: 07-04-2012, 22:02:07 »

Znaš li onog što vozi Kerum? Navodno je sasuto dosta novca, a nije to baš..nešto mi je Robert spominjao da zna to auto i da tuning motora nije pratio promjene na izgledu....

Offline signo

• Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #431 u: 07-04-2012, 22:12:19 »
je DD je stavio i kat od SS-a...pa Seb je stavljao fotke u mojoj temi
http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=51042.300
Onda je  to  sve  u banani  ako  je  sa  kompletnim  SS sistemom  na  razini  ili  čak ispod  stock gta.
Živo  me  zanima  šta  bi  neko  ko se  više  razumi   odgovorija  na  ovo...
Bavarac  šta si  ti ono  ima  na  svojoj  gta  od ss-a  :ok:

Offline signo

• Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #432 u: 07-04-2012, 22:14:26 »
U to vrijeme sam ja gledao par njih u HR, pa sam bio dobio dojavu (nepotvrđena) da joj je šasija bila napukla. A tko će znati više što je istina...
Ljudi  pričaju  gluposti :smijeh neki  plastični prag  smatraju  šasijom.

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #433 u: 07-04-2012, 22:17:42 »
Onda je  to  sve  u banani  ako  je  sa  kompletnim  SS sistemom  na  razini  ili  čak ispod  stock gta.
Živo  me  zanima  šta  bi  neko  ko se  više  razumi   odgovorija  na  ovo...
Bavarac  šta si  ti ono  ima  na  svojoj  gta  od ss-a  :ok:

Ne znači da je do SS-a bilo. Npr na GT V6 zbog preinaka na usisu izgubila 30KS, da bi čovjek otišao po original setup, vrati se nazad na valjke, kad ono puna snaga.
Kažem ti, meni je DD (prvi vlasnik) rekao da ako bih kupio to auto, da skinem Autodeltin usis s nje..... znači, već tada je on smatrao to pogreškom, i taj detalj je baš spomenuo u razgovoru.

Offline -164-

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #434 u: 07-04-2012, 22:24:11 »
Ne znači da je do SS-a bilo. Npr na GT V6 zbog preinaka na usisu izgubila 30KS, da bi čovjek otišao po original setup, vrati se nazad na valjke, kad ono puna snaga.
Kažem ti, meni je DD (prvi vlasnik) rekao da ako bih kupio to auto, da skinem Autodeltin usis s nje..... znači, već tada je on smatrao to pogreškom, i taj detalj je baš spomenuo u razgovoru.

pa autodeltin usis je samo karbonska cijev koja se manje grije od plastične i to je sve..filter i kutija su original
Meni je Dom rekao da mu sa usisom prije autodelte nije išlo kako treba

po meni auto nije išao kako treba zbog lošeg remapa...

P.S Damir na 156 GTA ima istiu autodeltinu usisnu cijev pa ga treba pitati da li mu auto slabije ide
« Zadnja izmjena: 07-04-2012, 22:28:22 od -164- »

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #435 u: 07-04-2012, 22:26:21 »
Znaš li onog što vozi Kerum? Navodno je sasuto dosta novca, a nije to baš..nešto mi je Robert spominjao da zna to auto i da tuning motora nije pratio promjene na izgledu....

Ono je katastrofa teška. Ono, stavili kompresor pa opruge umjesto gewindi, kočnice stok i tako... a izgled za cirkus!
Viva Italia

Offline -164-

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #436 u: 07-04-2012, 22:26:45 »

ja znam kako je izgledala kod 1.vlasnika, i kod drugog kad ju je tek uzeo...to nisam znao da ju je kasnije fušao i da ju nije pazio...

1. vlasnik je na njoj imao isključivo najbolje gume - od Bridgestone Potenza S-01 do Pirelli P Zero Rosso

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #437 u: 07-04-2012, 22:27:46 »
pa autodeltin usis je samo karbonska cijev koja se manje grije od plastične i to je sve..filter i kutija su original
Meni je Dom rekao da mu sa usisom prije autodelte nije išlo kako treba

po meni auto nije išao kako treba zbog lošeg remapa...

Da, to je ključ. zato spominjem engleze...

Offline signo

• Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #438 u: 07-04-2012, 22:28:10 »
Ive  koji  autodeltin usis :?: ima  je  autodeltino  karbonsko  kolino   koje  nema nikakve  veze  sa  perfomansama  jer  je  iza  maf-a  a i  gabariti  su  mu  kao i  oblik  skoro isti  a  kućište je  ima  originalno  od gta  sa  KN  uloškom ( ima je  nalju  KN pa pretpostavljm  da je) a to imaš i ti  kao i 99 % ostalih  gta.. to sa  usiso  nema  nikakve  veze.... to ta  je  bila  KN  gljiva  onda  ok, u tom  slučaju  je  istina   ali  dok se  prate  tvorničke  specifikacije  i  dimenzije  nema  šanse  ....  Ljudi  umišljaju  svašta...ugrade  plin u gta  i  kaže  vozim  gta ide  bolje  nego  na   benzin... e  u to  slučaju  bi  virova  da je  izgubija 30 ks :da:

Offline signo

• Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #439 u: 07-04-2012, 22:37:09 »
ja znam kako je izgledala kod 1.vlasnika, i kod drugog kad ju je tek uzeo...to nisam znao da ju je kasnije fušao i da ju nije pazio...

1. vlasnik je na njoj imao isključivo najbolje gume - od Bridgestone Potenza S-01 do Pirelli P Zero Rosso
Kolega  ja sam  dva  puta  u Zagreb  iša  gledat  taj  auto... valjda  znam  šta  govorim,,,   znam  barum  bravuris  kakva je  guma  ali  to nema  veze  .. ja  bi to  objasnija  da se  čovik  razočara  s  obzirom  koliko je  u nju  usuja  novaca  a  vratilo  mu  se  gubitkom  perfomansi i postupija  je  ispravno,  zašto  sipat  u nju  više  novce,,, ti  znaš   onaj  rotor  ispod  nadvožnjaka   mislim da je  ono  tramvajsko  okretište prema  folnegovićevom,,,  znaš  kakva  je  onde  cesta,,  ja ono  mome autu  nikad  nebi  napravija.

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #440 u: 08-04-2012, 11:12:38 »
Kolega  ja sam  dva  puta  u Zagreb  iša  gledat  taj  auto... valjda  znam  šta  govorim,,,   znam  barum  bravuris  kakva je  guma  ali  to nema  veze  .. ja  bi to  objasnija  da se  čovik  razočara  s  obzirom  koliko je  u nju  usuja  novaca  a  vratilo  mu  se  gubitkom  perfomansi i postupija  je  ispravno,  zašto  sipat  u nju  više  novce,,, ti  znaš   onaj  rotor  ispod  nadvožnjaka   mislim da je  ono  tramvajsko  okretište prema  folnegovićevom,,,  znaš  kakva  je  onde  cesta,,  ja ono  mome autu  nikad  nebi  napravija.

Potpuno te razumijem, iz tog razloga sam uvjek i kupovao stok aute i sam ih slagao (Gewinde, špere, auspuhe, ćipove...) Jer tko god sve to stavi čast izuzetcima kakav smo i sami... takve aute vozi ko da je ukrao, onda kupiš složenu GTA rastresene šasije sa 50000km Zagrebačkih rupa, tračnica i slično i onda to više nikad nije to! Eto i ja mislim kao ti, ti si kupio svoju stok i polako za gušt slažeš, ja sam tvoj auto probao i auto je utegnut ko puška, tako da razumijem što želiš reći...
Viva Italia

Offline signo

• Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #441 u: 08-04-2012, 12:06:21 »
Potpuno te razumijem, iz tog razloga sam uvjek i kupovao stok aute i sam ih slagao (Gewinde, špere, auspuhe, ćipove...) Jer tko god sve to stavi čast izuzetcima kakav smo i sami... takve aute vozi ko da je ukrao, onda kupiš složenu GTA rastresene šasije sa 50000km Zagrebačkih rupa, tračnica i slično i onda to više nikad nije to! Eto i ja mislim kao ti, ti si kupio svoju stok i polako za gušt slažeš, ja sam tvoj auto probao i auto je utegnut ko puška, tako da razumijem što želiš reći...
Evo  u mene je  više  od  3 godine  .. kupija  sam je  u  dosta dobrom  stanju i  sa  115 tkm  i još nije  rastavljan  mjenjač bilo  kod mene  a  ni  kod  bivšeg  vlasnika  mislim  da  to  govori  dosta  kako se   odnosi  prema  autu  a  neki   su  skidali  mjenjač doli  po 3-4  puta i  minjali  dif :?: pametnom  dosta.
Ovaj  dečko  šta je  bija  vlasnik  nekih  7-8  miseci  između  prvog  vlasnika  i mene   nije  toliko   baš  vodija  računa   ali  srića   šta  je  nije  uspija  uništit jer  se  boja  vozit  ali  nije  neštoo baš  ulaga  taj period :rolll: tribalo  prominit  par  komponenti  ovjesa  i to je to.
GTA stock je  strašno  osjetljiva  na  rasklapan ovjes  a posebno na  zadnji i to  u biti i je  problem  kod stock  gta  šta zna  bit neodržanana onda  u  zavoju  imaš tendenciju sanjkanja  ali  čak i  neznatno koliko to zna bit razhebano,   :ok:

Offline 156 sp1 rosso

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Giulia Veloce
    • ZAGREB
« Odgovori #442 u: 08-04-2012, 15:07:39 »

Ovo nije pravilo..... :da:
Gubila il dobila......zauvijek si moja voljena. Volim te Hrvatska.

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #443 u: 08-04-2012, 16:06:01 »
Ovo nije pravilo..... :da:
Nikako nije pravilo ali je i često tako. Vjeruj mi.
Viva Italia

Offline -164-

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #444 u: 08-04-2012, 18:53:00 »
slažem se djelomično...ja isto volim stock, da sve bude original i tip-top i takvu sam alfu Gt 3.2 i kupio...
I zasad niti ne namjeravam neki tuning jer smatram da je Alfa sa 3.2 V6 motorom i tvornički dovoljno dobra za moje vozačke sposobnosti i za što ju koristim iako s vremenom svakako planiram doraditi neke stvari...

A za ovu crvenu 147GTA o kojoj se govori garantiram da dok je bila kod 1.vlasnika da je bila uvjerljivo najbolja GTA kod nas i to bez konkurencije i to jer je bila kupljena nova kod nas, on ju je pazio bolesno, vožena samo po otvorenoj cesti(bila je valjda 4. auto u obitelji), nikad vidjela snijega i kiše, tvornički full oprema (xenon itd.) i tvornički velike Brembo kočnice koje su puno bolje od onih manjih 305mm... Stavljao je najkvalitetnije tuning  komponente na nju - KW gewinde, Supersprint ispuh, Autodelta diskove, usisna cijev, niz alu felgli od BBS RD 17", OZ Crono 18", BBS CH 19", OZ Galileo 3-djelne 19", OZ Ultraleggera 18"  itd... jedino sa remapom nije bio zadovoljan ali to je sve bilo 2004./2005. kada kod nas još nije bilo širokog izbora niti iskustva za tuning i remap...
A i remap atmosferskog motora je uvijek dvojbena stvar je bez turba nema ni nekog povećanja snage..

Dakle, samo sam htio reći da je tada to bila najbolja GTA kod nas, a da li je danas ne znam jer je nisam vidio već godinama....
Inače od 1.vlasnika te GTA sam i ja kupio 156 2.4 JTD 20V prije 3.5 godine i auto je tada bila najočuvanija 156 kod nas sigurno...

i ne slažem se da složeni auto nužno mora biti razvaljen jer znam više slučajeva složenih pila koje su apoteka (npr M5 E39 od frenda koji je naj u hrvatskoj - isto je bio u obitelji od ove crvene GTA o kojoj govirimo, zatim E46 M3 od frenda koji je doslovno kao iz dućana, pa ova zlatna Gt 3.2 koja je složena super i 100% ispravna i apoteka....

Problem je kad neku takvu pilu kupi netko ko nema love pa počne šparati i onda auto brzo propada....
A takvi auti i jesu napravljeni za žešću vožnju pa mi to ne bi trebalo predstavljati problem ako su redovito i kvalitetno održavani..

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #445 u: 08-04-2012, 20:13:05 »
slažem se djelomično...ja isto volim stock, da sve bude original i tip-top i takvu sam alfu Gt 3.2 i kupio...
I zasad niti ne namjeravam neki tuning jer smatram da je Alfa sa 3.2 V6 motorom i tvornički dovoljno dobra za moje vozačke sposobnosti i za što ju koristim iako s vremenom svakako planiram doraditi neke stvari...

A za ovu crvenu 147GTA o kojoj se govori garantiram da dok je bila kod 1.vlasnika da je bila uvjerljivo najbolja GTA kod nas i to bez konkurencije i to jer je bila kupljena nova kod nas, on ju je pazio bolesno, vožena samo po otvorenoj cesti(bila je valjda 4. auto u obitelji), nikad vidjela snijega i kiše, tvornički full oprema (xenon itd.) i tvornički velike Brembo kočnice koje su puno bolje od onih manjih 305mm... Stavljao je najkvalitetnije tuning  komponente na nju - KW gewinde, Supersprint ispuh, Autodelta diskove, usisna cijev, niz alu felgli od BBS RD 17", OZ Crono 18", BBS CH 19", OZ Galileo 3-djelne 19", OZ Ultraleggera 18"  itd... jedino sa remapom nije bio zadovoljan ali to je sve bilo 2004./2005. kada kod nas još nije bilo širokog izbora niti iskustva za tuning i remap...
A i remap atmosferskog motora je uvijek dvojbena stvar je bez turba nema ni nekog povećanja snage..

Dakle, samo sam htio reći da je tada to bila najbolja GTA kod nas, a da li je danas ne znam jer je nisam vidio već godinama....
Inače od 1.vlasnika te GTA sam i ja kupio 156 2.4 JTD 20V prije 3.5 godine i auto je tada bila najočuvanija 156 kod nas sigurno...

i ne slažem se da složeni auto nužno mora biti razvaljen jer znam više slučajeva složenih pila koje su apoteka (npr M5 E39 od frenda koji je naj u hrvatskoj - isto je bio u obitelji od ove crvene GTA o kojoj govirimo, zatim E46 M3 od frenda koji je doslovno kao iz dućana, pa ova zlatna Gt 3.2 koja je složena super i 100% ispravna i apoteka....

Problem je kad neku takvu pilu kupi netko ko nema love pa počne šparati i onda auto brzo propada....
A takvi auti i jesu napravljeni za žešću vožnju pa mi to ne bi trebalo predstavljati problem ako su redovito i kvalitetno održavani..

Kad si već naceo u BMW m odjel o kom e39 m5 se radi i koji e46 M3 ti frend vozi?
Viva Italia

Offline -164-

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #446 u: 08-04-2012, 20:24:07 »
Kad si već naceo u BMW m odjel o kom e39 m5 se radi i koji e46 M3 ti frend vozi?

M5 E39 2002. redizajn 100k km original apoteka stanje, bio je u EVO magazinu predstavljen krajem prošle godine
frend ga prodaje

M3 E46 2004. ili 2005. miš sivi, narančasta koža, BBS CH 19" ili M3 CSL felge (ne znam koje su sad) - često dođe na Grobnik s onom crvenom M3 E46 od Gabreka

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #447 u: 08-04-2012, 20:32:34 »
M5 E39 2002. redizajn 100k km original apoteka stanje, bio je u EVO magazinu predstavljen krajem prošle godine
frend ga prodaje

M3 E46 2004. ili 2005. miš sivi, narančasta koža, BBS CH 19" ili M3 CSL felge (ne znam koje su sad) - često dođe na Grobnik s onom crvenom M3 E46 od Gabreka

Ha ha... Alan Sajkovic, pozdravi ga ako ga prije mene vidiš. Jest, jedan od par najboljih u Hr.
Viva Italia

Offline -164-

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #448 u: 08-04-2012, 20:34:24 »
Ha ha... Alan Sajkovic, pozdravi ga ako ga prije mene vidiš. Jest, jedan od par najboljih u Hr.

Je, Alan, moj susjed i frend....auto mu je zbilja kao iz tvornice, isto kao i njegovi bivši - E39 530i i E36 328i

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #449 u: 08-04-2012, 20:40:08 »
Je, Alan, moj susjed i frend....auto mu je zbilja kao iz tvornice, isto kao i njegovi bivši - E39 530i i E36 328i
A BBS CH koje su mu sad na autu sam mu ja prodao kad sam za svog kupio csl-ke. Auto je kupio od nekakvog Petra ako se ne varam.
Viva Italia