Tako je Autodeltino karbon kolino koje je više šminka nego efekt, ima nešto malo zvuka ali to je šminka a u originalnom kućištu je ima mislim baš KN filter isto ka i 99% svih drugih gta tako da zbog toga nije smila imat pad perfomansi, problem je šta kompletan SS auspuh vuče za sobom pod obavezno mehanički tuning motora, čipanje , i remap te podizanje blokade na 8-9tis giri... e onda bi on radija kako triba ovako je to samo papilova uz pad perfomansi... ali mislim da bi katovi od ss-a puno popravili stvar zato im je basnosnovna cifra jer su oni svjesni toga da ako se oće perfomanse da ćeš doć i po katalizatore od par tis eura

atako da....
To vezano za pad perfomansi sa primjer BMC- cda ili sprintfilterom se nebi složija a to se lako može provjerit... npr ja iman snimku di je mojoj gta od 70-220 km h potribno nepune 23 sek . znači 2,3 4,5 brzina, probaj pa baš vidi jeli ta priča drži vodu.
Pokazat ću ti kad se vidimo snimku ito puvala je neka vitrina i osjeti mi se za nijansu na snazi tj osjeti se nedostatak zraka, to osjetim ja jer je znam u dušu

Ja bi te tvrdnje prije pripisa ili potrošenosti motora ili nestručnosti ili neadekvatnim komponentama

E i da ljudi se varaju kad kažu gori mi MCSF indikator ali nema veze auto ide u redu, neće mu ništa bit.... neide auto u redu, dok god svijetli ikona motor nedaje 100 % snage, ja to znam to je drugo šta to netko nemože osjetit i još nešto... šporak BMC cda ili sprintfilter je pad perfomansi minimalno 10-15 %