0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
opet nemogu nać nigdje car matryx ulje za getribu, nedami se ić u autokomerc, di još ima, al na lageru da nemoram naručivat
Ako neuspijem dovoljno brzo nabavit Tutelu matryx za M32 getribu, jer ima neko zamjensko ulje kod tokica i ekipe ili ste svi tocili samo tutelu?
Stavi odgovarajuću gradaciju koja ide. Ne treba biti tutela. Ja sam stavio Yacco 75W90 u TS-a. Za M32 staviti što bolje/skuplje ulje
75w-85 api gl4 sam iskopo samo tutelu. Dakle samo tutela
Koje ulje i koliko ga ide u mjenjač 2.5/3.0v6 ?Kad je auto leden u sve brzine ide ok ali nakon sat voznje kad se ugrije u 5,6 i rikverc ide jako tesko mjenjac ima.samo 95000km.Može neki savjet hvala pozzzz
Koji auto tocno? Ako se radi o Alfi 166, u 2.5 V6 ti ide Tutela Transmision ZC 75 Synt i to 1,6l , a u 3.0 V6 ti ide Tutela Transmision GI/E.
Pozdrav gospodo! Nedavno sam kupio Giuliettu 1.4 MultiAir sa 170 ks iz 2010 godine koja je prešla 64000 km (bez TCT). Živim u Njemačkoj i ubrzo se spremam na put za HR (cca 1500 km). Sve su promjene obavljene u servisu, ali jedino nije mijenjano ulje u mjenjaču. Zanima me, da li bih trebao mijenjati ulje ili ne? Hvala!
Ima ko za preporuku servis za izmjenju ulja sa ispiranjem na automatiku?
Navodno da u molydonu imaju pumpu izvuku dosčovno sve isperu i onda novo ulje filter i sta vec ide na kojemPoslano sa mog Mate10 pro koristeći Tapatalk
Koliko košta ulje? Ispustiš staro ulje, uliješ novo, provozaš auto i prominiš ulje opet Tako se na brodu radi, al jb ga firma plaća ulje