kolega sam si uskaces u rijec...u prijasnjem postu si napisao da ti lijepo prilagodis voznju uvjetima na cesti i usporis kad je cesta losa - pa ajde ako mozes objasni, ako ti je tvoja gewinda tako znalacki  ustelana, zasto uopce usporavas  
: da ti ne rasipa auto, da ti ne izbije bubrege, da te ne zbaci ko kozu na drugu stranu ceste ? zasto usporavati stvarno mi nije jasno  :hehe:  
 Kolega  iz  respekta  prema   svome  vozilu  koje  me  redovito  uveseljava i  kao  takovo   je  zaslužilo  i  poseban  tretman, ti  mene  doslovno  vataš  za  rič 

trenutno  sam  jako  zadovoljan  sa  ovjesom a  do  tog stadija  sam  doša  u 15 sek  na  način  da sam  prednje  podesija  na 4 a stražnje  na  6  i    i to je  to,to  je ta  prednost   gevindi  sa  štelanjem  tvrdoće,mislim  da sam ja  primjer  da  ima  neke  razlike..... i nepada mi  napamet  da  ih prodajem.
Uostalom  jesi  ti  siguran  da  ste  vi  uopće  ugradili   amortizere  na  auto  jer po  tvojoj  priči  i  simptomoma nisam  baš  siguran, to se dešava  kad  amortizer  uopće  ne  radi,  znači  kad  staviš  4  coka  umisto  njih,  ili  ti  nije  težina  opruge  pogođena,  neznam  šta  bi ti  reka.