kolega sam si uskaces u rijec...u prijasnjem postu si napisao da ti lijepo prilagodis voznju uvjetima na cesti i usporis kad je cesta losa - pa ajde ako mozes objasni, ako ti je tvoja gewinda tako znalacki ustelana, zasto uopce usporavas
: da ti ne rasipa auto, da ti ne izbije bubrege, da te ne zbaci ko kozu na drugu stranu ceste ? zasto usporavati stvarno mi nije jasno :hehe: 
Kolega iz respekta prema svome vozilu koje me redovito uveseljava i kao takovo je zaslužilo i poseban tretman, ti mene doslovno vataš za rič

trenutno sam jako zadovoljan sa ovjesom a do tog stadija sam doša u 15 sek na način da sam prednje podesija na 4 a stražnje na 6 i i to je to,to je ta prednost gevindi sa štelanjem tvrdoće,mislim da sam ja primjer da ima neke razlike..... i nepada mi napamet da ih prodajem.
Uostalom jesi ti siguran da ste vi uopće ugradili amortizere na auto jer po tvojoj priči i simptomoma nisam baš siguran, to se dešava kad amortizer uopće ne radi, znači kad staviš 4 coka umisto njih, ili ti nije težina opruge pogođena, neznam šta bi ti reka.