Kolega nemoj bit smišan , svaki meštar čiji stroj nudi opciju tog štelovanja može i mora to naštelat traje duže malo ali se pokušava dok se ne uvate zadane mire i to je to, nije to neka nauka.,naprid rjetko koje nude opciju osim niže klase a to je više šminka nego svrha, mogu se širit hvatišta amortizera na muldi i eventualno kemijat sa gornjim ramenom.
Točno tako, svaka radiona di se štela trap ima programe za svako auto i sve lijepo vidi u bojama na ekranu, sve što njima triba je nekoliko ključa, ali triba ih znat upotrijebit, kako i gdje. Izgleda da je to filozofija.
Mene uvjeravaju zadnjih 8 godina da se samo može štelovat trag, a da se ostalo ne može... pogotovo na Alfama, one su tvornički tako namještene i to je tako... ma daj

, kome prodaju tu maglu.
Meni je momak koji je montirao na 156icu D2 gewinde (ZG) rekao da se nagib može štelovat, i preporučio mi neku radnju, međutim nisu znali. Sada, na još boljim gewindama KW to se zasigurno može, isto kao što šteluje trag s par ključa, može i nagib, samo treba znati.... međutim, malo tko to zna napraviti.
Zato molim svih, u temi koju je Jakov otvorio (vezano za tuning majstore/znalce) ako tko ima dobra iskustva s nekim meštrima za optiku trapa, neka ubaci.