a mora bit tvrd ako je malo vise spusten...jer da nije tvrd postruga bi sve gume...al opet vracat auto na staru visinu mi nema smisla jer tako si ga moga ostavit i na -3 ili -4 federima a i onda se fino vozio...daj sebi jos neko vrijeme da se naviknes
super izgleda sada btw
i svaka ti cast za iskrenost...vjerujem da bi 99% ljudi nakon ovko skupe investicije pisali samo hvalospjeve tipa udoban je i super leži a da bi nakon mjesec dana gewinde stavili u oglas da su im pretvrde za svakodnevnu vožnju 
ono šta sam jučer napisao je bio moj prvi dojam, a taj je i najvažniji, tj najobjektivniji u odnosu na prijašnje stanje
Jutros sam se vozao dobrih 2 sata

i kako kažeš već se malo naviknuo
Očigledno je da se puno više mora pazit i vozit sporije po lošijoj cesti...2 puta mi jutros onako odzvonilo naprid desno :rolll:
A šta se tiče ležanja na cesti (naravno na dobroj cesti) mogu reći da sad ima više gripa i začudio sam se kolko sam malo kočio jutros pred zavoje

samo gas i ide kolko mu daš volana, a i imam feeling da gume sad
i još nešto sam primjetio....kad idem jaki desni, pa odmah jaki lijevi zavoj nema više ono premještanje masa s jedne na drugu stranu nego sam desno lijevo gasssss :hehe:
U ponedjeljak idem dignut mrvicu i to će bit to...