Video sam nericu na skupu u SLO prelepa je,al sad sa ovim ne smem ni zamisliti kakva ce bit.Ja sam moju spustio sa Eibach setom i kao da su mogli zadnji kraj jos malo da spuste ( mada je sigurno tako zbog ljudi koji voze 3 osobe pozadi ) , ali Saletova ce biti jos niza i lepsa.Sale znas i sam sta mislim o tvom radu oko 147 , svaka cast 
Vjeruj mi tvoj Eibach set je najbolji kompromis šta se tiče izgleda, vožnje i udobnosti - to sam se i sam uvjerio danas :rolll:
Stavio sam gewinde danas...i prvi dojam je

Spustili smo još 1 cm napred i cca 2-2.5 iza u odnosu na B12 sa -3cm oprugama šta sam prije imao
Rezultat: ( usporedba na B12)
Udobnost - dooosta tvrdja, a pogotovo iza :rolll: ....u jednom zavoju, gdje sam inaće sa B12 puuuno brže išao, odbilo ( bolje reći katapultiralo) mi zadnji desni kraj da je moj kum (suvozač) reko da je odskoćio sa sica...konstatirali smo; ovo može bit opasno

Izgled -

ovo je i jedina pozitivna strana ( za sada )
Voznost - na perfektno savršenoj cesti bolje

( recimo Malinska - Krk ) ideeeeee, inaće

nije me se dojmilo....po Rijeci i okolnim cestama sam se vukao ko puž od straha da ne naletim na neku udubinu ili grbo kolko je trdje auto sada
Nadam se da će se prvi dojam popraviti kad se malo naviknem na novi setup, pogotovo taj tvrdji kraj
Sad ću vozit tjedan dana da sve legne kako treba, pa idem opet malo naštelat auto...mislim da ću je dignut malo

E da....posle prvih odvoženih km moj utisak je da je B12 dosta bolji za svakodnevnu voznju nego ova gewinda
E sad sve je pitanje ko šta voli...izgled, udobnost ili voznost....ja znam sad šta ću kupovat za sljedeće auto

Evo par slika iako nisu bas ispale dobro, pošto me kiša uhvatila