imao sam namjeru kupit alfu i to mi je bila i još je daleko najdraža auto marka, al ako ju kupi vw onda sigurno neću kupit alfu.
sigurno si mislite da sam zadrti protivnik vw-a al evo mojih razloga:
1. giulietta je na testovima navodno kvalitetna i neznam kakva, a svi su ustvrdili da joj je glavna mana što je prenjemačka i prekvalitetna, te je time izgubila svoju draž(i dizajn je svakakav za prokomentirat)
ako ju preuzme vw onda bi po nekom uvriježenom razmišljanju o vw kvaliteti svaka buduće bila takva, a ja takve alfe ne volim niti mi trebaju, da volim takve aute kupil bi si golfa
2. vw i kvaliteta u zadnjih par godina su suprotan pojam jel za toliko problema sa pumpama goriva, diznama, letvama volana, mijenjačima nisam čuo ni na puno gorim autima-znači može se poboljšat samo kvaliteta u interijeru, kaj mi isto nije bitno, a i "kvalitetan" njemački interijer ne cvrči jel se sastoji od 3 ružna i obična komada, tak da nema kaj ni cvrčat
3.isto to je vw najavljivao sa seatom, pa kruže glasine da bi se seat trebao ugasit jel nije polučio uspijeh kakav su oni htjeli, a to je da im seat bude neki sportski odjel sa vw kvalitetom koji bi se onda bolje pozicionirao na tržištu.
pozicionirat se na tržištu u klasama u kojima je bio seat je puno lakše nego ovo što oni misle sa alfom napravit
4. ako ne uspiju postić taj cilj sa alfom kao što nisu uspijeli sa seatom, znači mogućnost gašenja i izrade vw-a u tvornicama alfe.
5. ako već namjerava propast neka propadne bolje nego da joj z đrmans ube dušu i dostojanstvo
eto mojih razloga i zato je za mene ova vijest vjerojatno najgora vijest iz svijeta automobila koju sam mogao pročitat i veliki

na to, daj Bože da nebude tako i da sam u krivu al čini mi se da kako je krenulo da ću u budućnosti vozit lanciu