Ja sam imao ne Fiata nego kopiju Fiata 128 (Zastavu 128) i bio prezadovoljan s njim u svoje vrijeme. Ne znam što se događa s ljudima, e ne valja ovo , e ne valja ono, nevalja 159, nevalja MiTo, ne valja Giuletta, ne valja dizel, ne valja benzinac, ne valja atmosferac, ne valja turbo. Sve neki crnjaci, nemam volje ni čitati.
Ima li itko na forumu tko pozitivno razmišlja, pa dajte ljudi krenimo u tom smjeru 
Za MiTo se većina slaže da će procvast tek nakon pravog faceliftinga. Nitko ne govori ništa kontra mehanike i ostalih điđa-miđa u njemu.
Od Giuliette se očito previše očekivalo, a nije postigla AHA! efekt. Opet, nitko ne dvoji o tehničkim dostignućima.
Ne valja 159. Govore oni koji je ne mogu priuštiti. Takvima i dlaka na pi*i smeta. Ista stvar i sa Brerom i 939 Spiderom. Da je dobe džabalesku, ni tren nitko od "nezadovoljnika" ne bi razmišljal o zamjeni za.. hm.. recimo 33-ku. Kaj je, je, al novo je novo.
Ne valja dizel, ne valja benzin, ne valja atmosferac, a ni turbo.
Pa tko još uzima za ozbiljno te spike? 
: Sve su to interne zahebancije da se prikrati vrijeme, i nekome padobrancu "koji naleti" digne tlak.
A sad: na serpentine, u nižu i gaaaas