0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
To sto se nudi na njuskalo i ebay nije original.Ako ti tipka propada moguce ju je zasebno zamijeniti (ima kod istih prodavaca obicno i tih tipki za kupiti).
S rezervnim ključem (ako uspiješ izvuči ostatak ključa iz brave)
Lako se to rijesi i meni se to nekad desilo na Alfi znaci ako ti je ostao kljuc u bravi ne mozes palit, onda lijepo skines oplatu oko volana kada nju skines vidis cijelu bravu, bravu ti drze dva sarafa koja su tvornicki zatrgnuta znaci uzmes neko dlijeto ili ravni sarafciger jer ih moras sa necime ostrim odsarafit ugl. ako znas sarafat skuzit ces o cemu se radi kada bravu odsarafis onda ju mozes skinut i odmah ti se i volan odkljuca...na toj bravi imas ulozak plasticni na njemu je ustekan dzek taj ulozak ti se drzi za bravu sa nekih dva zakačka ako se dobro sjecam znaci odvojis ulozak od brave kad ga odvojis vidjet ces jedan bijeli kotač na ulosku koji ti se okrece kada ti sa kljucem zakrces bravu...onda lijepo prislonis taj strgani kljuc na antenu brave da ti moze ocitat kod i lijepo taj kotač okrenes u smijeru kazaljke na satu znaci sa njime dajes kontakt i onda ga jos malo zakrenes i verglas auto eto ako skuzis budes ga upalio meni je trebalo 15 min da provalim
Imam problem sa kljucem, znaci prominia san bateriju i nece da otvara/zatvara na daljinskom, a ni gepek nece da otvori. Al na kljucu se javlja signalna lampica kad se pritisnu botuni. Ee sad jel mozda centrala daljinskog otisla i di se ona nalazi?
Gurni kljuc u bravu od vrata, otkljucaj/zakjucaj, onda upali auto s tim kljucemZa Alfu ne znam, ali na Audiu kada promijenis bateriju moras ponovno "upariti" kljuc s autom