Hajmo, vlasnici 159ki. Najspretnije rješenje za brisanje šajbe koja nije tip-top? Ima li smisla mazati šajbu s nekakvim preparatima, da metlice lakše "kližu"? Pričao sam s ljudima o onim nano premazima kaj su hidrofobni, ali neki kažu da se klonim toga dok drugi vele da je super. Osobno nisam probao.
Morao bih zamijeniti i metlice, preporuka? Otkad je auto kod mene, bile su samo Boschove (Eco, pa Aerotwin), nezadovoljan sam, ali ne mogu dokućiti je li im trajanje kratko zbog stanja šajbe (full je površinski izlizana, i to samo mjestimično, pretpostavljam da su oštećenja radile neispravne metlice i neodržavanje istih od strane prošlog vlasnika). Kaj stavljate na 159ku a da je najbliže originalnim? Ne znam ni koji su prva ugradnja, auto sam kupio s Boschovim.
Šajbu neću mijenjati, poliranje je kratkotrajno rješenje, pa ono, mislim da će mi problem škripanja metlica nakon mj, dva riješiti pouzadnija metlica (ne kenjam po Boschu, al očito nisu za 159ku). Valeo, champion, mišljenja i iskustva (pogotovo od vlasnika istog auta)?