260 000km sve tapete odljepljene. unutarnje kvake oljuštene, vanjske se počele ljuštiti, mjenjana instalacija od ecu-a do selenoida na pumpi ulja, instalacija od ecu-a do senzora pritiska ulja, instalacija perača farova pokojna, moram vući novu da bi radilo. Mjenjao zadnja kliješta jer je auto gubio kočiono ulje na njima, mjenjao amortizere prednje haube, gotovo nijedan šaraf na ovjesu koji je zašarafljen u aluminij se ne da odvrnuti, šarafi limova straga na diskovima od 3 samo 1 ide van, sve speklo, konektori u vozačkim vratima kako sam ih ištekao tako su popucale one kopče koje ih drže, nebo se objesilo straga...idem neki dan dopuniti klimu, ispod ecua se puni, jedva spojili priključak,... nakon 156/147 misliš da te netko namjerno zajebava. Sreća getriba i motor se zasad nedaju. Ponekad neide u prvu dok auto ne stane do kraja, novo ulje 75w kakvo i ide, novi set kvačila, zamašnjak, novi cilindar ali uzalud. Zamjenio i nosače motora, onaj reket nosač ispod ali nema pomaka. Most je na mjestu, sve u nuli, sajle birača sve skinuo, na 3 d printeru isprintao sve što je imalo lufta, poštelao ali i dalje isto, tko će ga znat. Gubim živce polako i gledam kćeri neku dobru 147 jtd 16v ili 2.0 TS šaltung pa da se nauživa dijete u autu. Možda nismo pogodili, auto je kao 2 godišnjak s 30tkm uvezen lagano oštećen sprijeda lijevo (far, branik) od onda je tu u mojem kraju, mislim si viđam ga svaki dan ne bi smio biti problem, znam čiji je kad ono kaos, pandorina kutija puta pi na kvadrat.