Evo mali update vezan uz kupnju Eibach Pro Kit opruga na Giulietti.
Kupnju novih i zamjenu starih sam obavio početkom travnja i evo sad već nakon nekoliko mjeseci vožnje na novim oprugama mogu ukratko reći da visoko kvalitetan proizvod nema substituta.
Dosta ljudi me odgovaralo od kupnje navodeći gubitak udobnosti i mogući stres za ovjes, ali prije svega moram reći da se auto vozi daleko udobnije (!!!) u odnosu na stare opruge. Sad jesu li prethodne bile dotrajale ili što je s njima bilo ne znam. Uglavnom Eibach sve neravnine, rupe i policajce savladava pitomije i bezbolnije. Vožnja u zavojima je naravno daleko preciznija i nemam više osjećaj da ću završiti na krovu kad ulazim u zavoje preko 80 km/h.

Tad sam također odradio mali servis i promijenu ulja u mjenjaču zbog trzavog mijenjanja u prvu i drugu brzinu. Nisam imao neka očekivanja smatrajuči da nemam što izgubiti tom radnjom, a mogu jako puno dobiti. Sad "šalta" skroz glatko i na kraju je osjećaj nakon prve vožnje, zbog mekšeg mjenjača i novih opruga, bio kao da sam skinuo 100 000 kilometara sa sata. Topla preporuka.