Ako ćemo kruške i jabuke, onda može

Meni je dizajn bitniji od materijala. Meni je bitnije da dobro izgleda i da mi je gušt sjedit unutra jer ima neku svoju dušu nego jel ovo aluminij ili plastika.
Premiun, ne-premium, opet nebitno, Audi ne bi uzeo jer mi je unutra dosadan, a većinu vremena ipak provedem u auto, a ne na parkiralištu da ga gledam.

Kad smo već kod toga, A3 mi je čista banana i kaj se tiče vanjskog dizajna.
BMW 1 je relativno OK izvana, unutra se vjerojatno bolji materijali, ali mi ne izgleda tako dobro.
.....i u tom periodu dok sam mozago da li da iskeširam 22.000 eura sam u autu sjedio XY puta, i prepipao svaki inch auta.
A možda je i u tome problem, previše si gledao i tražio minuse umjesto da si se opustio.

Da budem iskren, meni je trebalo vremena da se naviknem unutra na ploči i raspored, prvi put kad sam sjeo imao sam dojam da je Bravo / Delta unutra puno bolja, klasičnija ploča, zaokrenuta, hlađeni pretinac (u Bravu) ispod lakta, ustvari Bravo / Delta imaju izvrsntan interijer.
Kod Giuliette treba malo vremena, da se navikneš na prekidače klime (sad su mi u drugim autima totalno bezveze, obični), na prekidače, na to kako je cijeli interijer osmišljen ..... onog trena kad se opustiš i počneš uživat u autu, e onda se stvari počnu mijenjati.
Meni i danas prođe kroz glavu da skoro pa nemam di stavit mobitel u Giulietti i da je Bravo taj dio imao bolje riješen .... ali kad pogledam sve oko sebe, ne bi se vraćao u Bravo ni pod razno, jednostavno mi je Giulietta ljepša.
Ne pokušavam nikoga uvjeriti u nešto, pričam kak je bilo ..... ista stvar je i sa prednjim svjetlima, trebalo je malo vremena da se naviknem, ima te neke detalje koje si misliš da su mogli bolje, ali nakon nekog vremena ti sjednu i vidiš da je sve taman kako treba. Možda je to stvar navike, ali ne mogu si pomoći .....