Ja sam se več naviknuo na broj pretinaca, većinom držim stvari otraga.

Krivo sam te shvatio za klimu, ipak je bilo rano ujutro kad sam pisal.
Mislim da buš teško ugradil naslon kad je dio sjedala kaj je meni isto malo glupo, Bravo je to imao bolje - imal si veliki hlađeni pretinac i na njemu naslon.
Od ovoga kaj gledaš vjerojatno ti je Delta najbolja.

Stvarno ima prostora, ja sam ju isto gledal kad sam ovo čudo uzimal, ali mi je veliki minus bil kaj je unutrašnjost isti Bravo, a njega sam mjenjal ..... otraga stvarno ima hrpa mjesta.
Mazda je isto super auto, pogotov sedan, ako ti treba prostor za prtljaga. Ja sam gledal Mazdu 6 kad sam uzimal Giuliettu i malo je falilo da ju kupim, ovi u Mazdi su se previše trudili da ne prodaju auto između ostalog, da su dali bolje uvjete uzeo bi ju (makar sad ne bi mjenjao Giuliettu za ništa).
Novog Ceeda sam tek neki dan vidio, a Focus je klasika bez obzira na dizajn (koji mi nije nešto sjeo)
Osobno .... ovisi kaj te pali kod auta, meni je Giulietta daleko najljepši auto u klasi i stvarno je gušt za vozit. Pogotovo kad prebaciš na "D". Nije mi žao kaj sam nju uzeo makar je bilo praktičnijih izbora.
Ako buš kupoval ćisto logički, sumnjam da buš uzel Giuliettu, ali ako kupuješ srcem, nema druge opcije.
Tak je meni bilo. Odbacil sam neke opcije koje bi bile prkatičnije radi familije i prostora i uzel Giuliettu.