wow, ovo još nisan doživio

ovoliko odgovora, u ovoliko vrimena, fala Vam svima

već jaaako dugo skupljam za auto. i sad kad sam skupio određenu svotu da mogu kupit ok auto, otac je reka da će mi nadodat koliko triba, pa da kupin nešto novije, i bolje, šta će ostat makar njemu kad buden htio ić na nešto novo, breru npr.

da, znam da me zakon zeza, al to sam sklopio dogovor s ocem, budući da otkad san položio vozin ujakov clio sport 172, tako da mi 200ks u teškoj alfi ne predstavlja neki problem. nemojte me krivo svatit, ne smatram sebe iskusnim vozačem, al trudim se biti šta bolji, planiram na tečaj sigurne vožnje otić, tek tako da probam klizit u sigurnim uvjetima. (mada san to već radio po kiši na parkingu, bog zna koliko put proša akvaplaning na cesti pri 90-ak km/h, understeer, oversteer...

). na kraju krajeva, u malo više od 1. god vozačkog staža imam oko 30-ak tisuća prijeđenih kilometara. možda ovo zvuči napumpano, al nemam razgloga lagat, ujak mi je strastveni vozač, a krv nije voda

da se vratim na temu. 159 mi se jaaako sviđa, TI verzija posebno. uglavnom sam mislio uzeo običnu 159, naći pragove i krom retrovizore od TI i neke 18-19'' felge, nemoraju bit TI, a polovnog se svašta može nać. pa eto, ako tko zna nešto više o onome oglasu, bio bi zahvalan za bilo kakvu informaciju

hvala svima, pozdrav.