Nemre trosit 9l po gradu...pa to je 1.9 88kw...dizel?
Moj 156 2.4 129kw trosi 7.3l čistog grada(prolazak kroz pakao slavonske avenije od 16 do 17 preko miromarske do gunduliceve.)Mjereno po točenju a ne po kompu.
Nemam ti kaj lagat, poa gradu radi tezine i svega ostaloga prije remapa je sa jako sparnom voznjom bilo vise od 7.5l, neobaveznije voznje cca 8-8.3, a nakon remapa sa 17" po ZG nikada ispod 9, sa klimom blize 10 litara...
Van grada je druga prica, autoput, 110 na sat 4.3 po kompjuteru i road trip prosle godine ukupno 1370km sa tankom, ali po gradu isti auto i isti vozac je ubojstvo od potrosnje...
Prijatelj je imao 147 sa istim motorom, remapirana i cudesa po njoj, a trebao si joj dobro dusu vaditi da bi trosila 7.5 prosjeka...
Za usporedbu, sad sam uzeo Z4 2.5i 177ks redni sestak...
Mjerena potrosnja po gradu je 11.2, mjereno na 200km i opet pun tank na drugi klik, s tim da minje vise od pola toga bilo sa klimom, to mi je ugodno iznenadjenje, mislio sam da ce biti vise...
A sta je najgore gradska voznja i autoput su na mojoj mjesecnoj bazi cca pola pola, a mjesovite mi ovaj isti sestak trosi 7,3 mjereno na 2 puna tanka...
Dakle moj sud je, 159 sa 8v motormom je jako dobar auto za te pare, pruza puno, kvalitetan je izuzev sitnica, gutac kilometara i pouzdan, ali ako ga kupujes radi potrosnje, e malo si se zahebo...

...
Sent from my iPhone using Tapatalk