Dobro, slazem se... Ali ja to gledam ovak...
Imam i ja 159, ali moja je 1.9 8v...
Naravno da je zitik sa svakim rabljenim autom, ono sto je bit moga pjtanja bila je to dali je taj auto u toj kombinaciji stvarno takvo govno ili su to opet price i pricice...
Jer tko normalan ce kraj opjevanog i skoro bezgresnog 8 ventilca i "malo" kvarljivijeg 16 ventilca i "olaksane verzije" 2.4 sa 210ks kupiti ovaj 2.4 sa tim mjenjacem...
Kaj to znaci pucaju glave... Kako pucaju glave, dali pucaju sam od sebe, radi tvornicke greske ili pucaju radi nedovoljne izdrzljivosti prilikom extremne exploatacije...
Vozio sam do sada 7 BMW-a sa rednim sestacima i ukupno imao 11 motora u tih 7 auta... Pa kad mi netko kaze pucaju glave, ok, zasto pucaju, meni na niti jednom bmw-u nije pukla osim mojom greskom i majmuniranjem, a BMW-vi R6 motori su bolesni na glave na 5 i 6-m cilindru...
Itd, itd...
Automatika je i sama po sebi zajebana stvar, danas radi sutra ne radi i to je tako, po forumima se pise svasta, ali frenda interesira auto jer je skoro pa top oprema, dobra je godina i auto je uscuvan, pa nes prvenstveno interesira misljenje i iskustva ljudi koji taj motor imaju i/ili su imali iskustava i posjedovali ga, ista stvar sa automatikom...
Sent from my iPhone using Tapatalk