Prvo, veliki pozdrav svima na ovom forumu, novi sam član i želio bih se zahvaliti adminima na brzom odobravanju registracije korisnika

Kao što rekoh novi sam, tek ću navršiti 18 godina i u potrazi sam za nekim lijepim primjerkom Alfe 159 1.9 JTDm ili eventualno 2.4.
Ovako, zanimaju me vaša iskustva, savjeti, što gledati, na što obratiti pažnju na 159-ki nakon nekih okruglo 100 000 km, na što pripaziti (osim naravno zupčastog remena).
Kad god nekog pitam iz poznanstva, "onako kažem", "htio bi si uzet Alfu 159, sviđa mi se taj auto, cini se dobar, znam da je dobar, volim taj auto...", a oni mi ko iz topa onako kažu, nemoj uzimat to "smeće", kvari se, nevalja elektronika, nevalja ovo, nevalja ono, puno troši, skupi dijelovi. Ja znam da to sve nije istina (možda nešto je?) i da to govore ljudi (ne svi) kojima je golf dvojka "čudo tehnologije" (bez uvrede, samo primjera radi), ali kada ti svatko koga pitas kakva je Alfa govore jedno te isto, forsira te na to da postavis ovakvo pitanje na forumu i jednostavno da ti ljudi kazu iz vlastitog iskustva o cemu se radi, a ne glasine...
Dakle da sad ne ispadne da pišem romane i nekakve gluposti, evo par oglasa, pa ako tko ima vremena neka baci pogled i neko misljenje
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/alfa-romeo-alfa-159-159-1-9-jtdm-16v-dpf-düren/198154717.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=146&maxPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&maxPrice=7000&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=150000&noec=1
Npr. netko mi kaze ta ti Alfa ima puno kilometara (130 000) auto ce ti se raspast u roku pola godine? (da li u ovom ima istine?)
Eto, zahvaljujem se na vasem vremenu, pozdrav