D2 je odlicna niskobudjetna gevinda, meni plus kod nje je kaj se visina stela na stupu i nije progresivna, ima stelanje rebounda i barem su meni sva 3 seta za BMW dosla sa prednjim caberima...
Caka je jedino sto vecina ne narucuje tu gevindu za odgovarajuci motor, tj sa oprugama odrednene kilaze za taj i taj auto nego samo tipski za auto na koji idu...
Kada se ustela, a da se ustelati jako dobro jer se tvrdoca opruge stela na opruzi i visina na stupu, onda se i vozi jako dobro...
Fk/Jomdrek/TaTechnics, to za mene nisu gevinde, nego jako losi amortizeri sa jos losijim oprugama na navoj...
Dobio sam jedan e36 sa Jomdrekom kupljenim i montiranim na auto tjedan dana prije nego sam ga ja uzeo, vozio 6 mjeseci dok nije dosao D2 i bacio ih u smece jer su nakon 3-4 mjeseca propisala sva 4 stupa, a i dok nisu se auto sa prostrnjem vozio za k..ac...

...
Vozio sam i KW V1 na jednom autu i to je u ovom segmentu definitivni best buy o kojem god autu da se radilo, jedino sto kostaju podosta (za Giu sa popustom 9000kn), pa kome to ne igra ulogu neka ide definitivno na to...
Sada na Giu vozim AP, stavljene prosli tjedan, napred odlicne, otraga mrvicu pretvrde, ali meni pase pa i nije problem, nekom bi mozda islo na zivce...
Da skratim, za ovo sto vecini nas treba, a to je da cucne, da se drzanje popravi i da se mozemo malo vise igrati po zavojima, za nas su dosta sve ove varijante low budget gevindi i po meni uvijek bolja opcija od amortizera i opruge jer za sat vremena sam auto digao ako me pocne zivcirati i neda mi se gmizati preko lezecih, performanse u bolje od svakog standardnog ovjesa, barem meni...

...
Sent from my iPhone using Tapatalk