nece previše popustit ako uopce popusti 
EDIT:
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-147-1.9-jtd-150-oglas-17965577
ne znam dal se pisalo o ovoj.
čini mi se zanimljiva.
a sad... što vi mislite?
Iso sam ju ja vidjet neki dan...
Na slici sam kao pravi vidoviti milan vidio da luftovi napred ne pasu i da fali onaj cep kao i plastika ispod ljevog tocka.
No svakako sam otisao pogledati, jer bas hocu 16v a oni su rijetki, pa nebud ljen AJMOOOOOOO...
Nakon par stvari koji mi se nisu svidjele auto je za mene i po mojim kriterijima prekrizen, ali to ne znaci da nekome drugom nece biti OK.
Pa da pocnemo, auto je slikan tako da se nevidi da je prednja desna(suvozaceva) strana udarena, znaci puko branik dobrano, napred izgleda ko da je sve "rastreseno" tj ko da je netko slozio pokrpo da se moze vozit, pa tak i ti luftovi ne zatvaraju doro, a moze se skuziti i po zastiti koja fali ispod ljevog blatobrana koji je cijeli farban(zafarban i mortic i kabal), motor slini na par mjesta. Auto fino/nelose ide ali nist spektakularno u odnosu na 120 konjica, imam osjecaj kao da je ovjes rijesen "podmazivanjem" a ne zamjenom djelova, mortici isto slabiji. Unutra je dosta zapusteno(opet ponavljam po mojim standardima). Kaze lik da ga je kupio u D i da je "unfallfrei" pisalo, tj uvjerava me da je auto top topova(preko telefona) i kad sam doso tamo u oci me gleda i to prica, ja kazem fali ti plastika ova ispod blatobrana i zafarbane su oprige i kabal, kaze on neznam nisam vidio, pa kao gleda to.. Zadnja desna vrata mozebitno udarena sajba iz druge godine(molim ove teoreticare mogucnosti da ne skoce sad na zadnje noge) i tak ima jos kojekakvih sitnica, no vise nisam zagledo i mozak mi se iskljucio tak da se niti ne sjecam sta ima tj nema.
E sad da odgovorim za ove vidovote Milane, u zivotu sam pregledo puuuuno auta i motora i nagledo ih se u servisima i lakirnicama od prijatelja, a bio sam i pomagao/visio i radio iz zajebancije kao klinac kod tih frendova, tako da ja za sebe mogu reci da neke stvari mogu vidjeti preko slika pa donesti zakljucke na osnovu svega sto sam do sad dozivio i proso, naravno nikad nije nista 100% sigurno. Ja zakljucujem i odlucujem za sebe a drugi za sebe, tj. kak sam vec reko svako kak zna i umije.