Na kraju je taj tip tražio 1000 eura za tu crnu 145. To je ta sa linka, jedino je kuplung bio tvrd, vozačko sjedalo u naslonu je imalo malo lufta i oko zadnjeg stakla malo je nabubrila farba, sve ostalo super, pali ko tdi na pol zuba
Ma muka mi je od xantie iskreno, ima Lucas elektronsku pumpu koju nitko ne zna servisirat a reparirana za koju nema garancije košta 10 tisuća kuna , znači više od cijelog auta, al ajde našao sam jednog razbijenog peugeota pa sam kupio , pa taj activa ovjes nekad zafrkava pa felge nemaju centalnu rupu i nemreš napravit balansiranje kod bilo koga i da ne nabrajam al ide 200 bez problema i troši malo više od hdi-a i najvažnije prestao sam pamtit rupe i kanale po cesti.
Ima jedna bordo 155 td u voltinom stoji, ima je i na njuškalu i mislim da traži oko 1000e ali uživo je jedino za vozit po polju, pogledaj koju dedru/deltu ak ima ili gofa 3 tdi (to bar uvjek možeš prodat kad ti dojadi).
U stvari ima jedna 145 jtd negdje u benkovcu na njuškalu i mislim da je 1500e i jedan bravo žuti u rijeci jtd za 1400.