10-06-2026, 23:48:27

Autor Tema: Alfe u oglasima  (Posjeta: 3356373 vremena)

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline deda

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
    • Zagreb
Odg: Alfe u oglasima
« Odgovori #22560 u: 14-12-2015, 17:54:28 »
Sada se dobiva za svaki sljedeči auto isto kao i za prvi.Ali ti pada bonus za sve,ak sa bilo kojim nekog klepneš,međutim možeš platiti posebno osiguranje bonusa,pa nikom niš.
« Zadnja izmjena: 14-12-2015, 17:56:09 od deda »

Alfa_ri

• Gost
« Odgovori #22561 u: 14-12-2015, 17:59:47 »
Sada se dobiva za svaki sljedeči auto isto kao i za prvi.Ali ti pada bonus za sve,ak sa bilo kojim nekog klepneš,međutim možeš platiti posebno osiguranje bonusa,pa nikom niš.

Da, ali treba pazit šta ulazi u to osiguranje bonusa. Recimo kod velebitskog je da ti je bonus zaštićen bez obzira na iznos štete, ali onda iduće tri godine moraš ostati u Velebitskom dok recimo u Weiner i Triglav bonus ti je zaštićen do 7 000 kn štete, naravno da ti to većina agenata neće reći ili će preskočiti...

barba Oro

• Gost
« Odgovori #22562 u: 14-12-2015, 18:20:13 »
 Ja trenutno imam sva tri na 50%

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #22563 u: 14-12-2015, 19:06:43 »
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-sw-2.4-jtdm-oglas-3521197

Kad uvatin vrimena otic cu je pogledat, misljenja na ovo sta se moze vidit ovako u oglasu..... savjeti su dobrodosli
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #22564 u: 14-12-2015, 19:09:31 »

Kad uvatin vrimena otic cu je pogledat, misljenja na ovo sta se moze vidit ovako u oglasu..... savjeti su dobrodosli
Redizajn ne radi parking senzor

Mozda kontakt zeza a mozda posljedica neceg

Dobro provezi pregledaj slusaj kako radi spoji dijagnostiku vidi injektore prevezi preko klopave  ceste sa otovrenim prozorima

Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk

Nije bolest sve što boli

Offline mlut

• Pripravnik
  • **
  • krosvejgn 156 - za prodaju
    • Zaprešić
« Odgovori #22565 u: 14-12-2015, 19:24:58 »
hmmmm ovo izgleda dosta jeftino http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-sw-2.4-jtdm-oglas-17465518 nešta je promjenjeno, još možda ako ovjes treba nekih 2000 eurića opet mislim jeftino
brum brum - taka taka taka taka
allbrandphones.com

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #22566 u: 14-12-2015, 19:42:10 »
Stajala je dugo u zici i onda je nestala ocito ju je kupio on pa sad mozda je stvarno to sve sredio i na bubanj sa njom jer ide van

Nije bolest sve što boli

Offline Greba-ST

• Koordinator
  • Starosjedioc
  • *
  • 147 1.6 TS ▪️ Mito 1.3 jtdm ▪️ Giulietta 2.0 jtdm
    • Split, Dubrovnik
« Odgovori #22567 u: 14-12-2015, 20:31:58 »
Najjači su mi ovi šta kažu da prodaju jer idu iz HR  :hehe: :hehe:

Offline Darjan

• Sa stažom
    • Tučepi
« Odgovori #22568 u: 14-12-2015, 20:55:17 »
Koliko je oglasa na Njuškalu postavljeno zbog odlaska u inozemstvo, čini se da u cijeloj državi neće ostati tisuću stanovnika.

Offline hanz111

• Sa stažom
  • Giulia 2.2 JTDM
    • Križevci
« Odgovori #22569 u: 14-12-2015, 21:03:15 »
Da, ali treba pazit šta ulazi u to osiguranje bonusa. Recimo kod velebitskog je da ti je bonus zaštićen bez obzira na iznos štete, ali onda iduće tri godine moraš ostati u Velebitskom dok recimo u Weiner i Triglav bonus ti je zaštićen do 7 000 kn štete, naravno da ti to većina agenata neće reći ili će preskočiti...
U Triglavu pokriva jednu štetu godišnje bez obzira na visinu štete i košta 5% od premije autoodgovornosti. Znači najbolje i najpovoljnije od svih osiguranja.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #22570 u: 14-12-2015, 21:08:53 »
Koliko je oglasa na Njuškalu postavljeno zbog odlaska u inozemstvo, čini se da u cijeloj državi neće ostati tisuću stanovnika.
Pa ne znam kako je na moru iz moje ulice od 10 vrsnjaka 6 ih je u zadnje dvije godine otislo van samo su im roditelji ostali neki i sa cjelim obiteljima zena djeca sve

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

Nije bolest sve što boli

Offline max

• Pripravnik
  • **
    • Metković
« Odgovori #22571 u: 15-12-2015, 09:11:10 »
hmmmm ovo izgleda dosta jeftino http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-sw-2.4-jtdm-oglas-17465518 nešta je promjenjeno, još možda ako ovjes treba nekih 2000 eurića opet mislim jeftino

ovo ti se auto prodavalo dugo dugo na njušklau nereg., znma kad sam tražio sebi mjesecima mi je ova izlazila, cijena joj je varirala po par tisuća EUR  :?:, recimo od 6000 do 8500 koliko je traženo jedno vrijeme... ne znam u čemu je kvaka

Cro-Alfa

• Gost
« Odgovori #22572 u: 15-12-2015, 09:56:24 »
Da nije kvaka da je groblje  :cofe2:

Offline max

• Pripravnik
  • **
    • Metković
« Odgovori #22573 u: 15-12-2015, 13:21:28 »
Da nije kvaka da je groblje  :cofe2:

nisam gledao auto pa ne mogu to reći  :cofe2:

Offline Kuzma

• Sa stažom
  • Moskvitch 412 - Kredenc Plavi
    • Sesvete
« Odgovori #22574 u: 15-12-2015, 14:51:55 »
Ako nije bed stavi linkove na te sta si gledao da ljudima ustedis vrijeme. 🏾

Nije bed, iako bas do sad nisam dobio nekih odgovora niti misljenja, ja cu svoja misljenja i iskustva podjeliti ovdje sa svima...

Kad idem gledat krame onda se ne svadjam tj ne dajem misljenje koje zapravo imam prilikom pregleda, da mi ne bi te "svadje" i prepucavanja odvlacile paznju sa bitnih stvari izmedju ostalog, isto tako vecinom svaki auto probam nebili sto vise iskutva prikupio za daljnje aute pogotovo ako se nisam prije susretao s autom nesto pretjerano. Valja vam isto tako nekog povest da vas prodavac ne utusi sa svojom spikom te vas opet odvrati tj dekoncentrira u pregledu a i extra par očiju bolje "vidi".

Pa da pocnemo  :hehe:

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-147-1.9-jtd-150-oglas-17493636
BTW neljubaznije i drskije iskustvo sam jedino imo u auto kuci Domlei u Sesvetama. Poduze cu napisat jer su zalsuzili.
Dan prije na njuski izadje ovaj oglas, pisalo 115tkm(njihova greska), reko to nam je usput i blizo pa da vidimo sta je.
Dolazimo ujutro(u subotu) nema nikog, zovem i kaze lik radimo od 10, reko idemo mi pogledat neke druge alfe po zagrebu pa dodjemo. Oko 11 se vracamo prema njima i zove lik, "jel dolazite vi?, i koju alfu vi dolazite gledat", reko evo taman smo na putu i crvena alfa. Dolazimo tamo, crvena alfa upaljena, kaze lik ja ju upalio jer je trebo kao upalit auto neki tam, je mos mislit... No taj je bio jos kako tako normalan,on odlazi i dolazi neki manji lik bit ce gazda, ljutitim pogledom nas prostreli koji nije skidao tokom cijele seanse. Pita cija je ono alfa tamo(referira na šogorovu 147 parkiranu vani).
Pregledamo mi cijeli auto, unutra super ocuvan sto se i vidi, ispod gepeka sve ofarbano crnom bojom, cudno to sve nesto izgleda, motor relativno mirno radi, ne baca na stangu nista, mjenjac i kvacilo relativno mekani, branik farban kao i neki ostali elementi na autu, kolko se moglo vidjeti jer je bilo dosta rose.
Pitamo za probnu voznju, lik bez odgovora ode po tablice i ljut ko pas namontirava, sjedamo lik ne govori nista, no auto nekako ne vuce bas kako bi trebao i ovjes se cuje na sve strane, sto pomalo lupka, sto skripi, tako i u bunkeru od iza i nesto skripi i lupka malo, kazem ja ima tu posla, lik ko da ga neko silom u gujcu ubo, "staaa, onaj tko zna alfe zna da se mora samo malo podmazat gumice..." iskljucujem se i dalje cujem samo "bla, bla, bla, bla" ... parkiramo auto i idemo dalje...
Moje misljenje je da auto ne vredi te pare + rega.
Auto bi jos trebalo detaljnije pregledati kod mehanicara za tocno stanje pogotovo motor, meni auto neigra pa se nisam dalje trudio.

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-147-1.9-jtd-120-odlicna-full-opremom-pogledaj-video-oglas-17279211
Za razliku od ovih gore ovaj decko je bio full ljubazan, te nam je reko idite se provozajte gledajte ja ode na poso.
Auto je iz uvoza, kaze decko kupio ga u auto kuci u kojoj su ga i uvezli, no ako pogledate njegov YT kanal vidjecete par alfi snimanih za prodaju. Auto se cini kao je "pokrpan" za prodaju, recimo, ipsod gepeka ima "šav"/var jedno 30 cm tamo di ide rezerna guma, sve je prefarbano nekom maslinasto sivom bojom, tamo negdje do zanje klupe bar tolko sam vidio. Auspuh je prefarban srebrnim sprejem samo doljnji dio, a gornj je trul ko paradajz. Isto tako kojekakve stvari od ispod koje su valjda bile rdjave, su prefarbane crnim sprejem, onako zatockane. mislim da su tri od 4 gume razlicite. U autu ima kojekakvih kablova, kaze od prijasnjeg vlasnika, imo vufere i zvucnike svakake, i sad jos ima neoriginal zaljeplene visokotonce tamo di su original. Isto tako kad povuces rucnu kod nogu se upale plave ledice. Nekako mi izgleda preumorna unutrasnjost za te kilometre. Motor radi mirno i kvacilo je OK cak super. auto vuce fino i kolko se sjecam nema nekih problema sa ovjesom, na motoru mislim da se cuje pumpa vode ili koji klizac/lager a i kaze da je navodno veliki servis bio prije nekih 30-40 tkm ako me sjecanju sluzi dobro.

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-147-1.9-jtd-150-oglas-16779539
Ovaj auto je cijeli farban, na mjestima losije pripremljen i vecinom po gumicama zafarban, nedostaje par plastika, branik cudno stoji, zadnje tri sajbe iz 2005, prednje dve iz 2006, a prednja mislim isto da je promjenita itd... To na stranu, na autu je sve vise manje novo, auto je utegnut nema sta, pa se tako i vozi bar kolko smo mi po bukovackoj mogli probat, tj na manjim brzinama. auto fino ide i povlaci, mjenjac, kvacilo besprijekorni... Ima nove bilstajn mortice i ajbah pro kit. Auto je dosta udoban na manjim brzinama, no kako se brzina povecava osjeti se da je spusten. Za mene nikao ta kombinacija nije. Vjerujem da na autoputu na nadvoznjacima i brzim cetama sa neravninama i ako se vozis brze oko 120-220 auo dosta skakuce.

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-147-1.9-jtd-120-oglas-14675010
Dva klinca cca 18-20 vonabi svercera, te spike necu ni prepricavat, kako bas kad smo dosli imaju kupca itd...
Auto se cini genarlno OK ma da je bio prljav pa se nije moglo dobro pogledati, od ispod nije nista vareno niti farbano kolko se moglo vidjeti. Izljepljen karbon folijom izmedju vrata i na zadnjim kvakama, i jos ponesto, ali ko da recimo malom djetetu das da to poljepi. Unutra sicevi flekavi, dosta neocuvano izgleda. Auto dimi iz hladnjaka, cuje se isto tako nesto kod remenja ili neki lager ili vodena... Klinci maju spike da su mjenjali to dva puta, da ako mi pukne remen da dojem do njih da popravljaju ako treba  :hehe:, itd... Auto fino ide tj vuce, mjenjac i kvacilo se cine OK, ako se dobro sjecam malo tvrdje mozda kvacilo sto naslucuje na korpu ma da kazu da su to mjenjali, kaze ispo feder sa lamele, ja kazem sta je onda jednomaseni zamajac, kaze ne ne dvomaseni mi samo original mecemo... no ovjes se ne cuje, niti ista lupa auto ljepo vata cestu. Auto je iz uvoza isto od ove godine, samo nisu imali uskladjene price pa je jedan isprico jednu pricu a drugi drugu.
Uglavnom trebalo bi auto detaljnije pregledati i detjunirati ocistiti ako se nekome da bahtati/kockati s time.

Ovaj auto sam zvao u petak no u subotu je bio prodan te nestao da bi se pojavio u ponedjeljak:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:xinyWEjRyvQJ:www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-147-1.9-jtd-reg-1god-5-vrata-oglas-17440141

prodan je ovome:
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-147-1.9-jtd-120-full-oprema-video-prikaz-oglas-17519509
koji je za vikend naso i poljepio naljepnice, a ne isnteresira ga auto jer ga je dobio u zamjeni pa ga sad pokusava rijesiti samo za 500+ eura vise.
Na slikama se vidi da je auto bio farban i napred i zadnji branik, a sto je i onaj prethodni vlasnik pomalo priznao kad sam ga nazvo.

Imam ti ja 147 jtdm za prodat. Možeš je pronac ode na forumu u oglasniku. Auto je iz hr cijena razumna, ali vidim da većini problem stvara 200.000 km.

Znam koji je tvoj auto, ti si onaj sto svaki drugi dan brise oglas i stavlja novi... No nije "probem" kako kazes u kilometrazi (samo).  Nadam se da se neces pronaci uvredjen ili slicno jer te ja niti ne poznajem, pa mi to ni najmanje nije cilj niti u interesu, te cu ti pokusati objasnit kako ja kao potencijalni kupac vidim tvoj auto/oglas, pa ti to mozda pomogne(ako budes htio poslusati) kao i ostalima koji prodaju auto.
Prvo meni a vjerujem niti vecini ne smeta kilometraza ako je stvarna i podkrepljena servisnom, potvrdom sa tehnickog, stanjem auta, itd... npr prije dve godine sam zeni kupio klija 2007g sa 175tkm od prvog vlasnika sa servisnom, lani materi isto klija sa 220tkm,da ne nabrajam dalje...ali je uz stanje auta i cijena bila dobra...
Znaci nije problem kilometara ili da ljudi nisu vidjeli tvoj oglas, problem izmedju ostaloga manjak informacija i kvalitetnih slika, posto su tvoji potencijalni kupci vecinom svi dosta daleko od tebe. I prije nego sto kazes ja idem gdje god treba kad kupujem auto, isto tako i ja. Uvjek idem zeni, starom, staroj, sestri sogoru, prijateljima, pogledati u par gradova po par auta i vecinom su sranje... Tak da ak ne moram ne idem u zadar/split/dubrovnik, tj ak nema dosta info u uglasu samo ga preskocim, niti se netrudim zvat, ma da neki ljudi vole da ih se zove, ja recimo volim napisati u oglas sve pa me zove samo i izricito onaj tko je kupac, tak da ne gubimo vreme niti ja niti ostali moguci kupci.
Vezano uz to, prije si imo slike po danu, sad su u mraku, isto tako od unutrasnjosti ti je slika jako tamna, nema jasne slike volana, papucica, mjenjaca, siceva, rokohvata, gepeka, motora...itd...a sto ljudi vole da vide...
Isto tako nema informacija koji si vlasnik, kolko si dugo vlasnik, sta je do sad radjeno na autu, ako ne na njuski bar tu na forumu.
Kad kazes da je cijena prihvatljiva, ja to gledam ovako, 5000+ oko 500 tablica + oko 250 prepis + xxx sto jos niti neznam i nabere se caskom na 6000, a da ne zanemarimo i te kilometre, jer neznam sta me ceka, pa si razmiljam onda za te i jos manje pare mozda odem van po kola, cak ne tolko daleko u slo se da naci finih auta.
Ponavljam opet, nije provokacija ili sta vec, nego dobronamjeran savjet/komentar, jer ti godina ide, tablice isticu, novi servisi/problemi dolaze, tak da svakak ces te eure ajmo reci "izubit" kako vreme prolazi, pitanje je samo kad i kolko jos .

Evo ti moja :P
Hvala, ali trazim FL, JTDm/16v 5 vrata, u sto originalnijem stanju.

U jednu stvar budi siguran, a to je da ne postoji 10 godina stara Alfa u koju nema ulaganja.

Pogotovo ako su import/export.

Motor kao motor je na JTD-u najmanji problem, vrte kilometre, ali periferija i ostatak auta su ti problematični, ali nekog generalnog pravila nema, sve je kako te posere sreća.

Računaj na to da ako staviš 1000€ sastrane i budeš ih spreman u svakom trenutku uložit u nedostatke, onda ti je računica OK. Ako kupuješ s nategnutim budžetom, onda radije zaobiđi Alfu jer će ti se zamjerit. To su dobri auti, dobro se voze, ali da su povoljni za održavanje nisu i to ti je činjenica broj 1, šta god neki pričali kako se može reparirat ovo, reparirat ono, zakrpat ovako ili onako.

Imaš nekoliko primjera što se kod drugih modela rješava puno jetinije, a na Alfi ne (opet kažem, može se krpat, ali po meni onda to nije to). Termostat ti je odmah 500kn, 99% na svakoj koju budeš gledao će biti za mjenjanje. Mjenja se komplet s kućištem, ne samo uložak. Alternativa ti je R4, o tome neka drugi pišu.
Ovjes ti je na svakoj za mjenjanje, osim ako nisi sreće da naletiš na auto od 150 000 pravih km koje su vožene po autocesti, a ne po našim kaldrmama. Opet, imaš varijanti najjeftinijih Starline vilica od 1500kn komplet pa sve do originala za 3000kn komplet.

Računaj da ti uvijek visi i turbina, DMF, kvačilo i injektori...to neću izdvajati kao nešto posebno jer svi turbodizeli "pate" od toga, ali moraš biti svjestan toga.

Dakle, ako si spreman i svjestan toga, onda si uzmi vremena i gledaj, traži, naći će se nešto. Ima ih sad stvarno u oglasniku hrpa, evo ja primjetim u svom gradu sigurno preko 5 komada reganih i zadnjih 6 mjeseci. Teško je po meni nać auto koji nudi više za ccca 4-5t €, jer neću sad nazvat Alfu premiumom, ali je ipak to klasa auta iznad nekih drugih kompakata tog godišta.

Hvala na iscrpnom odgovoru.
Znam da treba na starom auto uvjek nesto popravit, no gledam da bas ne kupim grob ili izraubanu kramu di me bas sve ceka, a odrzavanje mi nije problem jer mi je jedan od najboljih frendova mehanicar sa svojim servisom...
Isto tako nists ne kupujem sa zadnjim parama niti na kredit.
takodjer smatram da je alfa jedan od najboljih zbora u toj klasi tog godista.

Cro-Alfa

• Gost
« Odgovori #22575 u: 15-12-2015, 15:40:04 »
Koji kralj  :respect:

Offline Brkati Pionir

• Sa stažom
  • Spider 916
    • Zagreb
« Odgovori #22576 u: 15-12-2015, 16:02:43 »
 :clap:

Offline Luka_ri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #22577 u: 15-12-2015, 16:45:35 »
Kuzma...sretno. Stvarno kvalitetan post.
Zasluzio si najbolju iz oglasnika ;)

Kad smo vec kod toga...ma, ima jedna bijela... :D
Aliis si licet, tibi non licet.

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #22578 u: 15-12-2015, 17:54:18 »

Bija san je danas pogledat, slike su ilustrativne prirode  :hehe: :hehe: Auto izgleda ok, prodavacica garantira kilometrazu kaze da je alfa pituravana zbog tockica s parkiranja i s autoputa, dozvoljava pregled u bilo kojeg mehanicara i tvrdi da ce sve eventualne nedostatke popravit u cjeni. Presudno ce bit sta trazim da uzmu 156 pod racun i ta ideja joj se nije svidila ali mora provjerit s direktorom pa mi javi
a. rukama b. djelima

Offline Brkati Pionir

• Sa stažom
  • Spider 916
    • Zagreb
« Odgovori #22579 u: 15-12-2015, 18:07:27 »
Sigurno je lakirana baš zbog toga... :hehe: Za kilometre vrlo lako saznaš; ako je auto iz hr traži se ispis, a ako je iz uvoza onda ima 400.000. Za tu lovu bi se valjda trebala nać i 159ka sa prvim lakom...

Offline krk4n

• Ovisnik o alfistima
  • 159 tka
    • Zagreb
« Odgovori #22580 u: 15-12-2015, 18:12:19 »
Dobar je to auto i cjena je manje visr ok. Vidi sta je sa parkirnim senzorima.

Offline M.P.

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #22581 u: 15-12-2015, 18:27:26 »
evo jedna 159-ka za 3 keke. šta se ovdje dešavalo majko mila, čak i regu još ima   :crazy:

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-1.9-jtdm-oglas-16790512
« Zadnja izmjena: 15-12-2015, 18:28:13 od M.P. »

Offline maXonja

• Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 2.0 JTDm | GTV 3.0 V6 | Spider 2.0 TS
« Odgovori #22582 u: 15-12-2015, 18:32:15 »
Pogodan za dijelove? Koje dijelove?  :clap:

Izgleda kao da je preživila WW1 i 2

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #22583 u: 15-12-2015, 18:37:26 »
Dobar je to auto i cjena je manje visr ok. Vidi sta je sa parkirnim senzorima.

Meni su normalno radili.....U svakom slucaju prije kupnje ce ici na DEEEEEETAAAAALJAAAAAAN pregled  ::) ::) Auto mi je manje vise ok, gume koje su mrtve minjaju u cijeni isto tako tvrdi da nema nedostataka ali ako ih nadjem da ce ih popravit u ovoj cjeni. Presudno je oce li uzet 156 pod racun
a. rukama b. djelima

Offline krk4n

• Ovisnik o alfistima
  • 159 tka
    • Zagreb
« Odgovori #22584 u: 15-12-2015, 18:42:05 »
Skini zastitu ispod motora i vidi jel ga hrda na mostu uhvatila. Ugl, imas barbu blizu, najbolje ti on pomogne.

Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk

Offline draak

• Ovisnik o alfistima
  • LD 12
    • Bruxelles
« Odgovori #22585 u: 15-12-2015, 18:42:53 »
evo jedna 159-ka za 3 keke. šta se ovdje dešavalo majko mila, čak i regu još ima   :crazy:

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-1.9-jtdm-oglas-16790512
Malo je nagorjela :tooth:

Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk

:ar:

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #22586 u: 15-12-2015, 18:47:55 »
Skini zastitu ispod motora i vidi jel ga hrda na mostu uhvatila. Ugl, imas barbu blizu, najbolje ti on pomogne.

Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk

svaku je ne mora ni gledati
Nije bolest sve što boli

Offline Tomislav 1

• Ovisnik o alfistima
  • 147jtdm
    • Zadar
« Odgovori #22587 u: 15-12-2015, 19:49:51 »
Samo kratak odg Kuzmi, ne ljutim se ja nista. Oglas obnavljam na dnevnoj bazi jer smatram da je tako uocljivije i bolje da je uvik pri vrhu. Bilo je nekih interesanata tu sa foruma, sve slike, dokumente sa datumima, kilometrazom i ostalim su dobili od mene na zahtjev. Da sad to pisem u oglasu nema mi smisla jer je po meni to ona klasicna svercerska spika. Ko je stvarno zainteresiran za kupit auto taj ce nazvat i pitat sve sto ga zanima. To je neko moje razmisljanje. Sto se tice cijene, takva je kakva je, onom ko kupuje uvik je puno. kilometraza je ta koje je, 200 iljada po prvi put :hehe: Po volanu i rucici mjenjaca se pozna ta kilometraza, ostalo izgleda kada ima 50.000 km i manje
E!

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #22588 u: 15-12-2015, 20:02:53 »
Samo kratak odg Kuzmi, ne ljutim se ja nista. Oglas obnavljam na dnevnoj bazi jer smatram da je tako uocljivije i bolje da je uvik pri vrhu. Bilo je nekih interesanata tu sa foruma, sve slike, dokumente sa datumima, kilometrazom i ostalim su dobili od mene na zahtjev. Da sad to pisem u oglasu nema mi smisla jer je po meni to ona klasicna svercerska spika. Ko je stvarno zainteresiran za kupit auto taj ce nazvat i pitat sve sto ga zanima. To je neko moje razmisljanje. Sto se tice cijene, takva je kakva je, onom ko kupuje uvik je puno. kilometraza je ta koje je, 200 iljada po prvi put :hehe: Po volanu i rucici mjenjaca se pozna ta kilometraza, ostalo izgleda kada ima 50.000 km i manje
Slazem se

Nije bolest sve što boli

Offline Mislav1986

• Na probi
  • *
    • Mali Lošinj
« Odgovori #22589 u: 15-12-2015, 20:28:17 »
ovaj se vec vrtio po oglasniku cini mi se. http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-147-1.9-jtd-120-oglas-15918958 jel ga bio tko gledati?