Za 147 znam da ih ima. 156ica ima dva komada i to oba sportwagon od kojih jedna u slo. Dakle, ostaje ta crvena sportwagon. Citao sam svasta o njoj, ali ici cu ju osobno pogledati da vidim kakva je. Da mogu birati, kupio bih GTA od Damira...to je auto kakav zelim, od boje do felgi i opreme. Dati 13k € za 147 ne zelim jer to nije ono sto sam si zamislio...
kod GTA imaš varijantu kupiti skupu koja je dobra i pažena i koja će tražiti manja ulaganja ili uzeti jeftinu i složiti ju u top stanje..u obje varijante konačna cifra će biti minimum 10000eura da bude tip top ali i više ako želiš tuning komponente itd..
što se tiče karoserije (limuzina, sw, hatchback) stvar ukusa ali činjenica je da je 147 unutra šira i ima nešto više mjesta na prednjim sjedalima i da ima nešto bolje materijale unutra i završnu obradu...
recimo, ona plava GTA sa 300000km me iznenadila...auto uživo izgleda kao da ima 150000km max. što nije čudno kad je vožen otvorenom cestom.....
trenutno je na velikom servisu i majstor kaže da je motor unutra kao nov....a i vlasnik je pravi alfista i još i pacijent za održavanje auta i po meni je ta vrlo dobra kupnja za cijenu..a i ta cijena koja piše nije fiksna..ide još dolje..
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-147-gta-oglas-16082931Banditova je top topova, a i ona crvena iz Zg je od prvog vlasnika i savršeno je održavana
O bijeloj Novitec je automoto napisao...
Crvena 156 SW je diskutabilna i svašta se priča o njoj..najbolje pogledati uživo ali ja sam čuo da bi išla i za 5000eur možda i ispod..
slovenska je vizualno lijepa ali sa troškovima uvoza bi bila dosta skupa