kupio sa 327 ak se doobro sjecam,sad sam na cca 390(na satu 370) i opet bih uzeo sa toliko km jer je prošli vlasnik održavao auto bolje nego što bi ga ja održavao :hehe: ,a ubit auto da ga se ne isplati popravljat se može i za 150tkm
ako je uredno održavana i u dobrom stanju km mi ništa ne bi značili
Potpisujem!
Killometri mogu,ali ne moraju biti od presudne važnosti...nema pravila.
Vidio sam razvaljenih auta sa 100 i kusur tisuća km a opet vidio sam fenomenalne aute sa preko 200 ako ne i blizu 300 tis.km.,super stanje unutrašnjosti,održavane,mažene i pažene.
Sve zavisi kod koga je auto bio,samo to,održavanje,održavanje i održavanje...
Ja bi konkretno bolje uzeo održavani auto da 200.000 nego razvaljen i zapušten već sa 100.000...osobno sam imao priliku vidjeti tako nešto.
Konkretno kod kupovine 156 kako naći auto sa malo km kad znamo do kada se taj auto radio.
I da ga nađemo,cijena je nebeska. Dakle teško ćemo kupiti Đurđu JTD primjer 2004—2005 godina kojima je redom cijena 4—5k€ sa manje od min 180000 km stvarnih...minimalno. Može biti samo više. E sad znači svi ti auti bi trebali biti za otpad? Neznam baš... Svi bi mi kupili auto sa stotinjak tis.km za male novce u super stanju. Ali toga nema. Tj.ima ali šta? Alfa kakvu ja tražim,nema.