Koje si dvije pogledao?
Šta sa onom sivom iz zagreba sa felgama od gtv-a?
Sorry, jednu sam bio u Čakovcu gledao koja je bila loša, ova druga je bila u ZG, svi ostali koje sam planirao gledati su otpali jer sam našao 147-icu koja je mehanički odlična koliko sam ja utvrdio
Zvao sam ga dan prije, javio mi se, rekao je da će me nazvat poslije i nije me zvao
Poslao mi oko ponoći poruku da se ispričava jer mu se izdogađalo 1000 stvari i problema i neka ga nazovem drugi dan
U subotu sam otišao za ZG, zvao sam ga cijelo jutro i nije mi se javljao tako da nisam niti pogledao auto
Zvao sam ga i dan poslije i slao mu SMS i opet mi se nije javio
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-156-1.9-jtd-oglas-16209959Pod samo zašprican bitumenom i to loše, par rupa u podu ima i hrđav na sve strane
Unutrašnjost katastrofa (razrezan tapecirung podni jer je neki genijalac provlačio kablove od muzike), plastike na pragovima potrgane, motor mastan sa svih strana i neki čudan zvuk se čuje, kočnice cvile, klima ne radi (po njegovim riječima kompresor klime je kriv), udarci motora kod mijenjanja brzina (vjerojatno nosači motora, možda i nešto drugo), felge sve oljuštene