Vidiš, nemoj isključivo pričati.... Kao u svemu, ima i različitih ljudi, auta... ne vrijede ista pravila za svih.
Ja sam npr prodavao auto i nije bilo kupaca, meni je dosao servis , ja sam ga odradio, bez obzira sto je auto i dalje na prodaji. Pošten prodavatelj je koji će kupcu urediti auto, ustvari urediti ga zbog sebe i svoje savjesti, a hoće li biti kupaca, nebitno.
Opet generaliziraš, nastojite dokazati da je iznimka pravilo, a nije tako

Ak imas love za tocit GTA (znam da malo bezobrazno zvuči al jbg

: ), hebo ga led, pa normalno da ti nije problem odradit veliki servis, i to na GTA. Igrat rulet, pa da ti rokne, ode sve u prah i pepeo

:
Hocu reci, postenih prodavatelja i ljudi je danas malo, i vecina ti ga hoce uvalit. Ako si posten, nemas se sta brinuti, imas sve racune na uvid i bok...Onaj koji nema, isto se zna koje su mu namjere, zar ne?! A bogami znam sta pricam.
Ako nemas dokaza za tvrdnje koje plasiras, boli me džon jel govoris istinu ili ne, hvala i doviđenja

Onaj koji nema love za odradit veliki servis na GTA, vjeruj mi da ga nece odraditi, i jos ce ti prodati pricu da je napravljen...i kasnije bude uvijek "viđeno-kupljeno", pa se zali vodovodu

Ja recimo imam sve racune dijelova za motore i auto sta sam delo...za sve sta sam ikada kupio. Da nesto prodajem, jos cu ti i reci sta bi bilo dobro a sta ne promijeniti, ALI, to su rijetke iznimke, a ne pravilo