17-06-2026, 23:30:57

Autor Tema: Alfe u oglasima  (Posjeta: 3358408 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline otrov

• Trade Count: (+1)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
  • 159 1.9jtdm 8v Grigio Titanio
    • Drežnik Grad
Odg: Alfe u oglasima
« Odgovori #18990 u: 22-03-2015, 22:06:03 »
Slazem se,velim isao bi ga pogledati a dali bi ga kupio ovisi o onom sta bi vidio.Ovako na prvu mi auto izgleda super.

Pa to i ja kontam. OVako kako je na slikama, možda ima istine, jer sjedala su čak uslikana da se vidi lijeva bočnica od vozača što je rijetkost na njuški i auto na slici odgovara opisu, il je neka dobra operacija navlakuša!
Audentes deus ipse iuvat

Offline Sinke

• Član Alfa Kluba 16
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfa Romeo 156 GTA
    • Čakovec
« Odgovori #18991 u: 22-03-2015, 22:13:27 »

Anton

• Gost
  • Trade Count: (0)
« Odgovori #18992 u: 22-03-2015, 22:16:56 »
Auto je mrak! A sve sta je nalupetao valjda moze dokazati...
A ovaj s ponudama i pogodnostima je zesci igrac...

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #18993 u: 22-03-2015, 22:39:52 »
Pa to je od marka auto bivši shoei ju dopeljo iz slo ili grijesim
Nije bolest sve što boli

Offline Sinke

• Član Alfa Kluba 16
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfa Romeo 156 GTA
    • Čakovec
« Odgovori #18994 u: 22-03-2015, 22:41:41 »
mislim da nije....
ova je iz makarske i prije iz dubrovnika...

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #18995 u: 22-03-2015, 22:42:58 »
mislim da nije....
ova je iz makarske i prije iz dubrovnika...
DU-KH-1  je bila nekad....
Postoji Alfa i (ne) postoje drugi automobili.

Offline rpichler

• Ovisnik o alfistima
  • Stelvio 2.2 210 Q4 Super Plus
    • Rijeka
« Odgovori #18996 u: 23-03-2015, 04:31:46 »
Bolno loše pretapeciran volan i naslon za ruku u potpuno fulanoj boji na ovoj 159tki... http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-sw-1.9-jtdm-oglas-14833072

140tkm... ma naravno....
Photographer with a love/hate relationship with Alfa Romeo :ar: :love:

Trenutni auto: Alfa Romeo Stelvio 2.2 210 Q4 Super Plus Grigio Vesuvio

Offline max

• Pripravnik
  • **
    • Metković
« Odgovori #18997 u: 23-03-2015, 09:14:05 »
Zato jer zdrav razum i logika nalažu da nema računice utuć 1500€ u auto (ajmo reć remenje, vilice, diskovi, gume) i onda ić prodavat auto, gdje je razlika između najskuspljeg i najjeftinijeg 500€, i svi se naravno referiraju uvijek na najjeftinijeg.

Ako već ulupaš hrpu love u auto i znaš da je avion, onda ga i voziš bar 5 godina

zdrav razum i logika nalažu održavanje auta... osim kod nas Rvata koji vozimo dok se ne raspadne i onda prodajemo pod zlato.... ne znam šta značu "utući" novac u auto, meni je to redovno održavanje koje KOŠTA.... ali nažalost istina je da prilikom prodaje ne možeš dobiti 100 eur više za razliku od krame koju će svi uzeti radije nego održavano auto.....

Offline Antonio

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 159 2.4 JTDm TI
    • Crikvenica
« Odgovori #18998 u: 23-03-2015, 09:38:18 »
zdrav razum i logika nalažu održavanje auta... osim kod nas Rvata koji vozimo dok se ne raspadne i onda prodajemo pod zlato.... ne znam šta značu "utući" novac u auto, meni je to redovno održavanje koje KOŠTA.... ali nažalost istina je da prilikom prodaje ne možeš dobiti 100 eur više za razliku od krame koju će svi uzeti radije nego održavano auto.....
Jedno je odrzavan auto po planu, a drugo je kada napisu da je izmjenjano i remenje i ovjes i kocnice, i da su nove gume, i sve to taman u zadnjih 6 mjeseci prije prodaje. Je rajt.

Moj auto je redovno odrzavan, sto bi znacilo remenje na 5 godina, tj 66000km koliko je tad imao. Dakle, 2011 godine. I sada cu ja radit 2015. Na 120 000km. Ali mi ne pada napet ga onda prodavat, nakon sto me to dodje 3-4 tkn.

Offline Alfista145

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS 2001 - Volvo V60 RD4 2018
    • Istra
« Odgovori #18999 u: 23-03-2015, 09:42:47 »
Jedno je odrzavan auto po planu, a drugo je kada napisu da je izmjenjano i remenje i ovjes i kocnice, i da su nove gume, i sve to taman u zadnjih 6 mjeseci prije prodaje. Je rajt.

Moj auto je redovno odrzavan, sto bi znacilo remenje na 5 godina, tj 66000km koliko je tad imao. Dakle, 2011 godine. I sada cu ja radit 2015. Na 120 000km. Ali mi ne pada napet ga onda prodavat, nakon sto me to dodje 3-4 tkn.
Da slazem se s tobom, ako bas moras napravit veliki servis i to onda dobro, al sad da mu idem stavit nove gume, vamo onamo i da ga idem prodat za mjesec dana to ne sigurno  :ne2:
Alfa u srcu, Volvo u garazi.

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #19000 u: 23-03-2015, 09:45:54 »

A reci ti meni sljedece... Prodajes auto i nemas kupaca, dolazi ti servis. Hoces li odraditi servis ili se kockati da ti pukne zupcasti, jer mozda ce netko nazvati kroz koji dan?
Nitko ne zove, a tebi havarija motora??

Odradis cijeli servis i nastavljas voziti auto, a ono za 2 mj ga prodas, netko zvao....

Tako da to sto su napisali da je izmijenjeno sve, ljudi su odradili jer je bilo po planu i nisu znali kad ce prodati.

Offline daniels1001

• Trade Count: (+57)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16V Multijet
    • PŽ-ZG (HR), München (DE)
« Odgovori #19001 u: 23-03-2015, 09:46:52 »

zasto ne?
kako sam ti i napisao ja mjenjam svakih 5-6-7 mjeseci auto i napravim i servis i sve filtere, i gume, i tepihe i auspuh i sve sta treba kad uzmem i onda prodam.
ja ne vidim ovdje tvoj problem.

zeni sam kupio corsu na samo 2-3- mjeseca da se posluzi. po kupnji sam platio 350€ prevoz za HR, tu napravio apsolutno sve sta je trebalo, servise, auspuh, kočnice, kemijsko, poliranje i sta, ispao mi je drugi auto i taj sam prodavao vec nakon 25 dana od kad sam ga prijavio. i sta onda? trebam slusati nekoga poput tebe da sam bacio pare i da ga sad trebam voziti? pa ne trebam, vozit cu koliko ja hocu. promijenit cu sta ja hocu,a to sve sta je promijenjeno se vidi, i nov auspuh, i racun od akumulatora i nove kočnice, i nove gume itd....

ja ne vidim i dalje poantu toga da ako sam nesto promijenio ili ulozio da je to onda sveto i da se to ne prodaje..

kod mene dakle to obicno kad i prodajem i bude zamijenjeno najkasnije prije 6 mjeseci.

Offline Antonio

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 159 2.4 JTDm TI
    • Crikvenica
« Odgovori #19002 u: 23-03-2015, 09:50:16 »
A reci ti meni sljedece... Prodajes auto i nemas kupaca, dolazi ti servis. Hoces li odraditi servis ili se kockati da ti pukne zupcasti, jer mozda ce netko nazvati kroz koji dan?
Nitko ne zove, a tebi havarija motora??

Odradis cijeli servis i nastavljas voziti auto, a ono za 2 mj ga prodas, netko zvao....

Tako da to sto su napisali da je izmijenjeno sve, ljudi su odradili jer je bilo po planu i nisu znali kad ce prodati.
Ne kazem da nema ni takvih, ali nemozes mi rec da je na preko 50% oglasa sve istinito, u vidu da je sve servisirano. Mozda i je na foru da promjene zupcasti, a ostave stare natezace i rolice.

Uglavnom, sto sam htio rec. Svi pisu u opisima da je auto tip top, sve izmjenjeno, i svi ih bas tako dobre i servisirane prodaju, jer smo jebena Svicarska pa se auti mjenjaju iz dosade, a ne potrebe.

Ima i dosta ekipe koji auto imaju na njuskalu reda radi, normalno ga voze i odrzavaju i stalno je u oglasu, najsesce sa nadobudno cijenom, pa ako uleti uleti, ako ne nikome nista.

Ali kad netko prodaje auto jer mora, onda samo spusta cijenu, bas ce ic servisirat nesto i ocekivat dobit te novce nazad kod prodaje.

Offline Antonio

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 159 2.4 JTDm TI
    • Crikvenica
« Odgovori #19003 u: 23-03-2015, 09:52:22 »
zasto ne?
kako sam ti i napisao ja mjenjam svakih 5-6-7 mjeseci auto i napravim i servis i sve filtere, i gume, i tepihe i auspuh i sve sta treba kad uzmem i onda prodam.

zeni sam kupio corsu na samo 2-3- mjeseca da se posluzi. po kupnji sam platio 350€ prevoz za HR, tu napravio apsolutno sve sta je trebalo, servise, auspuh, kočnice, kemijsko, poliranje i sta, ispao mi je drugi auto i taj sam prodavao vec nakon 25 dana od kad sam ga prijavio. i sta onda? trebam slusati nekoga poput tebe da sam bacio pare i da ga sad trebam voziti? pa ne trebam, vozit cu koliko ja hocu. promijenit cu sta ja hocu,a to sve sta je promijenjeno se vidi, i nov auspuh, i racun od akumulatora i nove kočnice, i nove gume itd....

ja ne vidim i dalje poantu toga da ako sam nesto promijenio ili ulozio da je to onda sveto i da se to ne prodaje..

kod mene dakle to obicno kad i prodajem i bude zamijenjeno najkasnije prije 6 mjeseci.
Gle, ti si u tom poslu i mjenjas aute ko carape, nemozes se ti mjerit po svojim standardima s nekom ko auto uzima svakih 5-7 godina.
Vjerovatno dobijes auto po cijeni da si mozes priustit odredjen ulog i prodaju po cijeni koju taj ulog pokrije. U protivnome si ludjak koji kupije, ulaze lovu i gubi na svakoj prodaju.

Tbird

• Gost
« Odgovori #19004 u: 23-03-2015, 15:30:36 »

Ma seru ljudi kvake, daj...kakvo remenje i distibucija soma kilometara prije prodaje, i još ovjes, tj. vile,gume,kočnice i sl. na sve to. Pa to je, ich ficke mutter, vrijednost jos jednog starijeg avtića  :roll:
Pa još kada napišu da je i akumulator nov, e onda ih moram nazvati da dogovorim susret, pa se ne pojavim  :Hihi:  :tooth:
To su andersonove bajke za lakomislene naivčine, pa im nakon par hiljada preskoci remen, ili zatuče negdje u vukojebini :hehe:

Iznimki ima, u svakom slucaju, ali te iznimke ne potvrđuju pravilo, kak neki tu nastoje dokazati  :batin

Online M.P.

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #19005 u: 23-03-2015, 15:34:01 »
slažem se tbird, jedno je održavan auto i taj nakon kupovine treba neko ulaganje, al izmjenjat pola auta je totalno debilno prije prodaje. 99% automobila se prodaje baš zato jer dođe u domenu neisplativosti, i ulaganja, većih ili manjih pa se ide dalje.

I sam kad kupujem auto, uopće nit  ne gledam te ''savršene'' jer radije ću platit keku eura manje za ''kantu'', pa malo pomalo ga uredit, nego preplatit i vjerovat na riječ da je sve savršeno . Sam sebi nekad ne vjerujem, di ću nekome koga prvi put vidim u životu  :tooth:
« Zadnja izmjena: 23-03-2015, 15:36:17 od M.P. »

Tbird

• Gost
« Odgovori #19006 u: 23-03-2015, 15:39:19 »
zasto ne?

:shocked: Ja ne razumem daniels sta ti hoces dokazati...da se kao referenca za neke tvrdnje ili pokazatelje uzimaju malobrojne iznimke namjesto velike vecine, ili sta?  :?:
Da mi je znati kolko ljudi u HR u populaciji do gornje granice prosjecnih primanja mjenja auto svakih 6-8mjeseci...mozda 2-3covjeka na njih 100.000  :hehe:  :gay:

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #19007 u: 23-03-2015, 15:46:47 »
Ma seru ljudi kvake, daj...kakvo remenje i distibucija soma kilometara prije prodaje, i još ovjes, tj. vile,gume,kočnice i sl. na sve to. Pa to je, ich ficke mutter, vrijednost jos jednog starijeg avtića  :roll:
Pa još kada napišu da je i akumulator nov, e onda ih moram nazvati da dogovorim susret, pa se ne pojavim  :Hihi:  :tooth:
To su andersonove bajke za lakomislene naivčine, pa im nakon par hiljada preskoci remen, ili zatuče negdje u vukojebini :hehe:

Iznimki ima, u svakom slucaju, ali te iznimke ne potvrđuju pravilo, kak neki tu nastoje dokazati  :batin

Vidiš, nemoj isključivo pričati.... Kao u svemu, ima i različitih ljudi, auta... ne vrijede ista pravila za svih.

Ja sam npr prodavao auto i nije bilo kupaca, meni je dosao servis , ja sam ga odradio, bez obzira sto je auto i dalje na prodaji. Pošten prodavatelj je koji će kupcu urediti auto, ustvari urediti ga zbog sebe i svoje savjesti, a hoće li biti kupaca, nebitno.
Ti bi prodao čovjeku auto i onda da mu nakon 2 mjeseca pukne zupčasti??

E da, i akumulator je nov... 100e je akumulator, tako da svakome to igra, vidiš da se ljudi cjenkaju u 200kn  :kosa:

Online M.P.

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #19008 u: 23-03-2015, 15:52:35 »
Vidiš, nemoj isključivo pričati.... Kao u svemu, ima i različitih ljudi, auta... ne vrijede ista pravila za svih.

Ja sam npr prodavao auto i nije bilo kupaca, meni je dosao servis , ja sam ga odradio, bez obzira sto je auto i dalje na prodaji. Pošten prodavatelj je koji će kupcu urediti auto, ustvari urediti ga zbog sebe i svoje savjesti, a hoće li biti kupaca, nebitno.

ovo je ključno. uređuješ ga radi sebe, to je jedina istina, tako i sam funkiconiram. al ako ga prodajem sve je transparetno napisano kad je rađeno, i kad će bit potreban novi zahvat.  al ovdi pričamo o autima kojima je sve uređeno taman pred prodaju, a ti i ja pričamo o kontinuirano održavanim autima, to je druga kategorija
« Zadnja izmjena: 23-03-2015, 15:54:49 od M.P. »

Tbird

• Gost
« Odgovori #19009 u: 23-03-2015, 16:08:25 »

Opet generaliziraš, nastojite dokazati da je iznimka pravilo, a nije tako :ne2:
Ak imas love za tocit GTA (znam da malo bezobrazno zvuči al jbg  :tooth: ), hebo ga led, pa normalno da ti nije problem odradit veliki servis, i to na GTA. Igrat rulet, pa da ti rokne, ode sve u prah i pepeo :tooth:
Hocu reci, postenih prodavatelja i ljudi je danas malo, i vecina ti ga hoce uvalit. Ako si posten, nemas se sta brinuti, imas sve racune na uvid i bok...Onaj koji nema, isto se zna koje su mu namjere, zar ne?! A bogami znam sta pricam.
Ako nemas dokaza za tvrdnje koje plasiras, boli me džon jel govoris istinu ili ne, hvala i doviđenja  :da:
Onaj koji nema love za odradit veliki servis na GTA, vjeruj mi da ga nece odraditi, i jos ce ti prodati pricu da je napravljen...i kasnije bude uvijek "viđeno-kupljeno", pa se zali vodovodu :gun:

Ja recimo imam sve racune dijelova za motore i auto sta sam delo...za sve sta sam ikada kupio. Da nesto prodajem, jos cu ti i reci sta bi bilo dobro a sta ne promijeniti, ALI, to su rijetke iznimke, a ne pravilo  :dontno:

Tbird

• Gost
« Odgovori #19010 u: 23-03-2015, 16:14:15 »
Imas tu, par postova iznad, onog lika iz Rovinja sta prodaje onu crvenu GTA, i kaze da je utukal 30.000 u nju...  :dontno:
Ja ne znam. Treba otici tamo, pa ak ti on da sve na uvid, jebiga, tvrdnja mu stoji, a ak nema jednog pisljivog dokaza, isto tako...zna se koja je namjera. Isto vrijedi i za onu 156 1.8ts apoteka.
Imam te neke frendove koji poznaju puno tih dilera i slicno...pa znam sta se sve dela. Uglavnom, nista nije kak se na prvu cini. Ak nemres dokazat tvrdnje, pogotovo ak je u pitanju izdašna lova, najbolji izbor jest, pa kolko god nesto bilo privlacno, reći bye bye  :gay:
 :hap:

Offline hussar0203

• Ovisnik o alfistima
  • Đurđa SW
    • Bjelovar
« Odgovori #19011 u: 23-03-2015, 16:31:58 »
Ja sve sta sam radio na autu imam samo racun za zadnji lonac i lip, a auto je radio majstor na grabi kraj kojega se masa "ovlastenih" moze sakrit po znanju.... Znaci nemam niti jedan racun od servisa, servisnu uopce nemam a na autu je sve zivo promjenjeno novim djelovima i u top stanju je. I da na njuskalu je jel sam dobio posao u drugom gradu pa mi je zao nabijat kilometre na takvom autu i trebam nesto prakticnije cega mi nece biti toliko zao. Da imam love uzeo bi jos jedan auto ali ovak 156 je na njuskalu. Znam da je najskuplja u oglasu ali ako ovi sverceri mogu trazit 6500 € za groblja iz svabije ja svoju cijenu mogu opravdat....
I sta sad da dodes vidjet taj auto a ja nemam niti jedan racun?

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Tbird

• Gost
« Odgovori #19012 u: 23-03-2015, 17:26:43 »
Ja sve sta sam radio na autu imam samo racun za zadnji lonac i lip, a auto je radio majstor na grabi kraj kojega se masa "ovlastenih" moze sakrit po znanju.... Znaci nemam niti jedan racun od servisa, servisnu uopce nemam a na autu je sve zivo promjenjeno novim djelovima i u top stanju je.
...

Ma koji racun od servisa i kakva servisna...govorim o racunima za djelove, tko jos ide u servis, ja osobno u zivotu nisam bil :hehe:
Kak nemas ni jedan racun hebo ga ja...sta si distribuciju kupil na sajmu od cige, po povoljnoj cijeni, vile, ovjes isto tako?  :hmmm:  :funny:

A jbg...kad ti dodje covjek, nemres mu reci; e da, zamjenio kvacilo (za koji nemas racun), zamijenio distibuciju (za koji nemas racun), zamjenio ovo-ono (za koje nemas racun)...  :dontno:

Ak je jtd ili ts u pitanju, a ti mi kreneš pričati kak si mjenjal ovo, pa ono...a niš...rekal bi ti samo  :gay:  :funny:
Osim ak na dijagnostici i na provjeri autic stvarno nije top, onda me zaboli jesil sta mjenjao ili ne  :hshake:

« Zadnja izmjena: 23-03-2015, 17:30:22 od Tbird »

Offline IvanGT

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • - -
    • Zagreb
« Odgovori #19013 u: 23-03-2015, 17:38:09 »
ja čak i imam račune od servisa jer je na firmu, možda samo za par stvari neam što sam sam jer mi je dosadno bilo..
ali sumnjam da bi mi se dalo listat po knjigovodstvu i vadit te račune da bi tebi pokazao šta je sve i kad je rađeno.. :Hihi:
imam i servisnu, sam ju isprintao i u nju se sve piše i udari žig servis koji je radio... :Crazy

ali uzalud ti i svi ti računi koje ti pokaže jer se i oni mogu samo isprintat..a u biti se pola toga nije kupilo
niti ugradilo u auto..tako da sve to pada u vodu kad netko hoće smuljat...
ja kad kupujem uopće ne gledam račune od servisa, niti puno servisnu... auto na pregled...
rušim cijenu ako ima problema..i vrlo brzo samo odvezem na veliki servis...jer si to već uračunam
čim kupujem auto.. :Crazy

Tbird

• Gost
« Odgovori #19014 u: 23-03-2015, 17:46:06 »
ja kad kupujem uopće ne gledam račune od servisa, niti puno servisnu... auto na pregled...
rušim cijenu ako ima problema..i vrlo brzo samo odvezem na veliki servis...jer si to već uračunam
čim kupujem auto.. :Crazy

E, bas tak  :da:
Ja ih trpam sve u jedan registrator, em da ja znam, em da se zna ak zatreba, kolko je sta placeno, gdje i tako...  :ok:
Auto uvijek na pregled, da, ali mi idu na gnjurac kad mi netko pocne prodavat price kak je pol auta izmjenjeno a nema jedan pišljivi racun jbg...onda radije šutiš, pa cemo vidit sta kaze pregled :da:

Offline Alfista145

• Ovisnik o alfistima
    • Istra
« Odgovori #19015 u: 23-03-2015, 17:50:53 »
Ma koji racun od servisa i kakva servisna...govorim o racunima za djelove, tko jos ide u servis, ja osobno u zivotu nisam bil :hehe:
Kak nemas ni jedan racun hebo ga ja...sta si distribuciju kupil na sajmu od cige, po povoljnoj cijeni, vile, ovjes isto tako?  :hmmm:  :funny:

A jbg...kad ti dodje covjek, nemres mu reci; e da, zamjenio kvacilo (za koji nemas racun), zamijenio distibuciju (za koji nemas racun), zamjenio ovo-ono (za koje nemas racun)...  :dontno:

Ak je jtd ili ts u pitanju, a ti mi kreneš pričati kak si mjenjal ovo, pa ono...a niš...rekal bi ti samo  :gay:  :funny:
Osim ak na dijagnostici i na provjeri autic stvarno nije top, onda me zaboli jesil sta mjenjao ili ne  :hshake:
Nit ja nemam niti jedan racun a promjenio sam sve i svasta. Ako nekom zanima na email cu mu poslat link od moje galerije na forum pa nek cita 180 stranica  :funny:

Offline hussar0203

• Ovisnik o alfistima
  • Đurđa SW
    • Bjelovar
« Odgovori #19016 u: 23-03-2015, 18:33:12 »

Konkretno distribucio uzeo od Industriala, B4 sa talijanskog ebaya, opruge sa njemackog ebaya a ostale sitnarije kod kuma u ducanu.... I sta sad da pokazem kad netko dode vidjet auto? Potvrde sa ebaya?
Uostalom znam levate koji naprave takvu servisnu da kad je vidis padnes na guzicu, skinu kilometre i prodaju groblje pod redovno servisiran auto sa servisnom i svim racunima.
Nisu me nikad ti racuni previse brinuli, uzmes obd sa sobom pa prvo njega spojis a onda auto na dizalicu i bok.... A od ovih svercera nisam vidjeo jos niti jedan posten auto, pa ne budu dopeljali najskuplji iiz svabije i tu ga prodavali po smjesnoj cijeni. Ako prodaju auto iz uvoza po niskoj cijeni znas da je vani bila najjeftinija u oglasu

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Offline -164-

• Trade Count: (+19)
  • Ovisnik o alfistima
  • ex. 33 1.3V, 164 V6 Turbo, 156 JTD 20V, Gt 3.2 V6
    • Zagreb
« Odgovori #19017 u: 23-03-2015, 19:19:32 »
DU-KH-1  je bila nekad....
tako je..nema veze s ukemijovom osim iste boje (Rosso Miro)

Offline Alfista145

• Ovisnik o alfistima
    • Istra
« Odgovori #19018 u: 23-03-2015, 21:16:47 »
tako je..nema veze s ukemijovom osim iste boje (Rosso Miro)
To original  :?:

Offline -164-

• Trade Count: (+19)
  • Ovisnik o alfistima
  • ex. 33 1.3V, 164 V6 Turbo, 156 JTD 20V, Gt 3.2 V6
    • Zagreb
« Odgovori #19019 u: 23-03-2015, 21:25:33 »
To original  :?:
Da, jedna od boja u ponudi