meni se čini da su i ovdje svi pomalo izgubili živce pokušavajući ti objasniti neke stvari koje očito ne idu.....
ja recimo svoju održavanu nisam prodavao za 2000 eur ili manje nego za 2600, ne znam na koga misliš konkretno??
shvati jedno... 166-icu za 2000 eur sigurno nećeš kupiti..........156-icu sa jtd motorom isto tako....... održavanje oba dva modela se svodi na isto - koliko para toliko muzike...... isto kao i tvoja kupovina.... koliko para toliko muzike.....
zato je najbolje onda kupiti neku s ovog foruma,, jer alfisti vjerujem da to bolje odrzavaju i ne bi "sjebali". nego od nekog kome je alfa samo jos jedan auto u nizu, ako me shvacate... cuj, gledao sam jtd za 2500k eura, pa je bio u losem stanju,,, gledao sam od 2000, motor mi se cini odlican,ali limarija je koma, izudaran, hrdje.. itd... ne mogu naci nista u nekom balansu, da je sve OK.... a vjerujem da ih ima, samo treba cekati, naletit ce neki....
taj lik je ulagao u tu 166ticu, cijena je takva zato sto mu trebaju pare,...
cuj mozes ti prodavati auto za 2500k eura, pitanje je dal ces naci kupca. moze auto biti odlican, ali kad ljudi nemaju para. sta ti vredi....
pa uredna za te pare...