Ne moras mu ti sad glumiti odvjetnika. Pusti ljude da prodiskutiraju, tome i sluze teme po Forumu.
Znači sad je on i moj odvjetnik?
Čovjek je napisao to što je napisao jer smo sjedili nekoliko puta na cugi i zna cijelu priču za razliku od tog neotesanca sa Grobnika koji se uvrijedio na moje zajebancije na temu dizela na forum.hr
I ovdje kad me je našao kao žrtvu u koju treba zariti svoje očnjake, odgovorio sam mu prvi puta u humorističnom tonu sa smalijem. Ali očigledno su mu se zakrvavile oči pa u svakom mom postu vidi crvenu krpu i izgubi samokontrolu te dobije poriv za vrijeđanjem. Što očekivati od čovjeka koji ima mentalni sklob da obilazi sa desne strane??
Mislim, ići komentirati bilo čije financijsko stanje i stvarne nakane a da čovjeka niti ne znaš više govori o njemu nego o onome kojeg komentira.
Kupiti prvi rumpl na kojeg se naiđe? Ne hvala. Ako treba, čekati ću dobar primjerak 6 mjeseci, to je na žalost problem kod kupovine rabljenih...lijepo je otići u salon i odabrati sve po željama, ali em se više ne proizvodi, em ne bih nit imao, a i da imam u ovom trenutku ne bih izdvojio 35000 € za auto.
1.9. JTS kojeg netko spominje me ne zanima, uostalom neću se ponavljati.
Ako će kome biti olakšanje, neću više objavljivati nikakve linkove niti tražiti za mišljenje, upoznao sam dovoljno korektnih ljudi ovdje s kojima mogu stvari riješiti preko pm-a.
Što se men tiče, možete mi puknuti i trajni ban, da završimo s ovim natezanjima, a takve provokatore pustite da pišu bez sankcija.