19-06-2026, 05:20:08

Autor Tema: Alfe u oglasima  (Posjeta: 3359183 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

LateBraking

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: Alfe u oglasima
« Odgovori #18360 u: 19-02-2015, 23:04:11 »
Ti si izgleda opet zaboravio popiti tabletu.
Kad uzmem auto,  jel može dve-tri za uvo, onak čisto jer si bezobrazan?
Mislio sam da je ovo normalna zajednica, ali očigledno sam se prevario.

Ima auta u ponudi?
Da, benzinskih 159-ki na prste jedne ruke od toga najmlađa 2007.

A što se tiče gledanja, gledam šta mi se gleda, neću valjda nekoga tražiti dopuštenje?
P.S. Ima dosta JTS-ova iz uvoza, fakat si pet puta mogao kupit' DOBRU.
ž

Tebe previše pogađaju tuđda mišljenja i jedva čekaš nešto "osobno" shvatit. Ja mišljenje imam pravo iznijeti i formirati čitajući tvoje postove, i mislim da sam u pravu.
A ove agresivne ispade preko tipkovnice kontroliraj. Nikome nemaš pravo i ne možeš davati za uho ... možeš probati doduše.
« Zadnja izmjena: 19-02-2015, 23:07:50 od LateBraking »

James Hunt

• Gost
« Odgovori #18361 u: 19-02-2015, 23:14:37 »
P.S. Ima dosta JTS-ova iz uvoza, fakat si pet puta mogao kupit' DOBRU.
ž

Tebe previše pogađaju tuđda mišljenja i jedva čekaš nešto "osobno" shvatit. Ja mišljenje imam pravo iznijeti i formirati čitajući tvoje postove, i mislim da sam u pravu.
A ove agresivne ispade preko tipkovnice kontroliraj. Nikome nemaš pravo i ne možeš davati za uho ... možeš probati doduše.
Ja tebi neću reći da kontroliraš svoje izjave, već ću ti reći da se kloniš komentara na moj račun.
Idi ti van pa si kupuj što hoćeš, ja ću za svoju lovu kupiti što ja hoću i kada hoću.

LateBraking

• Gost
« Odgovori #18362 u: 19-02-2015, 23:21:34 »
Ja tebi neću reći da kontroliraš svoje izjave, već ću ti reći da se kloniš komentara na moj račun.
Idi ti van pa si kupuj što hoćeš, ja ću za svoju lovu kupiti što ja hoću i kada hoću.
Dosta off-a, komentare koji samo tebi odgovaraju nećeš na netu naći, a kamoli propisivati nekome što će reći ili misliti o tebi. Deal with it.
Da si pola energije utrošio na potragu umjesto mlaćenje prazne slame ... ma, sve jasno.
Enjoy.

Offline chakija

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • AR 159 SW 2.4 JTDm
    • Bjelovar/Zaprešić
« Odgovori #18363 u: 19-02-2015, 23:24:04 »
momci...mir
"There is absolutely no reason for anyone to own a Peugeot!"

"Ja po kočnici, kočnica ne radi... Ja po ručnoj, ručna ne radi... Ja u birtiju, birtija radi!!"

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #18364 u: 20-02-2015, 00:24:22 »
čovjek traži tbi 2009 ili mlađu u oglasu ih ima nula ima keš a nema auta za kupiti ne kužim kome to nije jasno ima ih vani za lovu kojom on raspolaže ali je sranje što nemamo nikoga u rimu jer su već dvije bile tamo ok i otišle

kod nas imaš 1,9 ili 2,2 jts i jednu 3,2 za njega je tbi stvoren ne nužno TI ako je nije problem ima kriterij da je crvena ali ako je uredan auto ko ga je.. ne kužim šta je kome tu nejasno

upišite na autoscout ili mobile de 2009 + benz preko 170ks i ima ih malo koje su ok (ispod 100000) uredna oprema stanje i ostalo isapdne ih 13 od toga debel dio u italiji i 3 unutar budžeta pa ti vidi

kod nas možda roletova dolazi u obzir ali ima više km njemu je to previše love za tu godinu i nije TBi

Dosta off-a, komentare koji samo tebi odgovaraju nećeš na netu naći, a kamoli propisivati nekome što će reći ili misliti o tebi. Deal with it.
Da si pola energije utrošio na potragu umjesto mlaćenje prazne slame ... ma, sve jasno.
Enjoy.

nemaš pojma šta čovjek radi ima love nema love i koliko prati oglas a fala bogu ušao si u konflikt raspravu sa svakim na forumu ako ti se ne sviđa šta piše ne čitaj niti prodaješ niti kupuješ niti si voljan otići nekome pogledati auto pa preskoči temu  :ok:

Nije bolest sve što boli

LateBraking

• Gost
« Odgovori #18365 u: 20-02-2015, 01:07:27 »
nemaš pojma šta čovjek radi ima love nema love i koliko prati oglas a fala bogu ušao si u konflikt raspravu sa svakim na forumu ako ti se ne sviđa šta piše ne čitaj niti prodaješ niti kupuješ niti si voljan otići nekome pogledati auto pa preskoči temu  :ok:

Oprosti ako zvuči grubo ali ... makar imao ti preko 10 000 postova, izmisliti i reći da sam u konfliktu sa svakim ?   :?:
Jedini konflikt u mojih 80tak postova jest sa njim koji je došao na forum.hr i izlio kantu govana po većini alfista (jer vozimo diesele). i jedna raspravica davno sa Dinotom oko mog navodno "ne fer" (s desna) pretjecanja njegove GT-jke.
Svi imamo pravo komentirati i ocjenjivati, ako ti je nešto trebalo zasmetati to je neki "nasilnički" govor koji nije potekao od mene. Smatram se fer osobom, ali imam previše godina da bih trpio bullshit od klinaca. Kome to smeta, njegovo pravo.

Offline Manda

• Na probi
  • *
    • Zagreb
« Odgovori #18366 u: 20-02-2015, 02:57:00 »
Moraš se na to naviknuti. Nitko me na nijednom forumu nije izvrjeđao kao na alfistima.
Većinom je to odraz godina. Ne znam kako bi to opravdao.
Preostaje ti da se ispričaš onima koji bi se trebali ispričati tebi. Tako je najbolje.
Tako sam ja napravio.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #18367 u: 20-02-2015, 07:21:05 »
Oprosti ako zvuči grubo ali ... makar imao ti preko 10 000 postova, izmisliti i reći da sam u konfliktu sa svakim ?   :?:
Jedini konflikt u mojih 80tak postova jest sa njim koji je došao na forum.hr i izlio kantu govana po većini alfista (jer vozimo diesele). i jedna raspravica davno sa Dinotom oko mog navodno "ne fer" (s desna) pretjecanja njegove GT-jke.
Svi imamo pravo komentirati i ocjenjivati, ako ti je nešto trebalo zasmetati to je neki "nasilnički" govor koji nije potekao od mene. Smatram se fer osobom, ali imam previše godina da bih trpio bullshit od klinaca. Kome to smeta, njegovo pravo.

pročitaj šta pišeš, da imaš 100g ne možeš reci da nema za žvaku netko koga nisi upoznao i da je mogao kupiti već auto

koja je to dobra benz da njemu paše je njegova stvar, to što je možda nama svima super njemu je nebitno i obrnuto

ako je čovjek pedantan hoće takav i auto, trenutnu 156 vozi 10g 1,8TS i zadovoljan je i opet kupuje auto za takavan period, sad bi trebao iskenjati lovu na prvu u oglasniku ako nije to to, dizela ima ko govna u oglasniku ali benz nema baš a još je manje dobrih 159 u oglasniku treba biti strpljiv a ne kupiti prvi koji naiđe, to je kao da oženiš prvu koja ti da  :fp:
Nije bolest sve što boli

barba Oro

• Gost
« Odgovori #18368 u: 20-02-2015, 07:31:01 »

Momci moji, svatko ko javno iznosi svoja razmišljanja treba biti spreman čuti i riječi neistomišljenika. Tko nije spreman na to, neka mišljenje, komentare, ... drži za sebe i neće biti nikakvih konflikata.

Offline Antonio

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 159 2.4 JTDm TI
    • Crikvenica
« Odgovori #18369 u: 20-02-2015, 07:37:29 »
Nema potrebe za vrijedanjen, to se slazem.

Ali covjek je stvarno nedokazan. Dakle, 95% 159 koje su kod nas prodane su dieseli. TBI se nije ni prodavao.

Dakle, ono sto on zeli prakticki ni ne postoji kod nas. Stoga, pare u torbu i u ausland po auto. Neka uzme tjedan godisnjeg i van trazit, pa nece auto cekat samo njega.

Offline borisri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
    • Gt 3.2 V6 24v
« Odgovori #18370 u: 20-02-2015, 08:06:06 »

Momci moji, svatko ko javno iznosi svoja razmišljanja treba biti spreman čuti i riječi neistomišljenika. Tko nije spreman na to, neka mišljenje, komentare, ... drži za sebe i neće biti nikakvih konflikata.
tako je barba, slažem se  :ok:
Izjava primjenjiva na sve, a u skladu sa činom, bome i sa avatarom  :hehe:

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #18371 u: 20-02-2015, 08:14:30 »

« Zadnja izmjena: 20-02-2015, 08:16:26 od danko0013 »
Nije bolest sve što boli

barba Oro

• Gost
« Odgovori #18372 u: 20-02-2015, 08:22:19 »

Šta fali mom Vitomiru?   ::)

Offline borisri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
    • Gt 3.2 V6 24v
« Odgovori #18373 u: 20-02-2015, 08:25:12 »

Šta fali mom Vitomiru?   ::)
Vitomir je kul  :Hugs:

Offline plavi156

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Giulietta 1.4 TB
    • Zagreb
« Odgovori #18374 u: 20-02-2015, 08:28:38 »

Ima auta u ponudi?
Da, benzinskih 159-ki na prste jedne ruke od toga najmlađa 2007.

Evo ti dobre benzinke sa malo kilometara, u super stanju:

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-1.9-jts-oglas-13390484

Cijena korektna, po meni best buy. I da ju uvezeš nebi te puno jeftinije ispala.
« Zadnja izmjena: 20-02-2015, 08:29:50 od plavi156 »
EX: 156 1.8TS|156 1.9 JTD|164 TS|156 1.6TS|159 1.9 JTS|166 2.0TS LPG|156 2.0 JTS|147 1.6 TS

Offline borisri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
    • Gt 3.2 V6 24v
« Odgovori #18375 u: 20-02-2015, 08:31:39 »
Evo ti dobre benzinke sa malo kilometara, u super stanju:

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-1.9-jts-oglas-13390484

Cijena korektna, po meni best buy. I da ju uvezeš nebi te puno jeftinije ispala.
Pari dobra.. A i stanje nikad lakše provjeriti, Seb servisirao
« Zadnja izmjena: 20-02-2015, 08:32:12 od borisri »

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #18376 u: 20-02-2015, 08:39:19 »
pročitaj šta pišeš, da imaš 100g ne možeš reci da nema za žvaku netko koga nisi upoznao i da je mogao kupiti već auto

koja je to dobra benz da njemu paše je njegova stvar, to što je možda nama svima super njemu je nebitno i obrnuto

ako je čovjek pedantan hoće takav i auto, trenutnu 156 vozi 10g 1,8TS i zadovoljan je i opet kupuje auto za takavan period, sad bi trebao iskenjati lovu na prvu u oglasniku ako nije to to, dizela ima ko govna u oglasniku ali benz nema baš a još je manje dobrih 159 u oglasniku treba biti strpljiv a ne kupiti prvi koji naiđe, to je kao da oženiš prvu koja ti da  :fp:

Ne moras mu ti sad glumiti odvjetnika. Pusti ljude da prodiskutiraju, tome i sluze teme po Forumu.
Postoji Alfa i (ne) postoje drugi automobili.

Offline Boki

• Starosjedioc
  • Brera Spider Tbi
    • Kraljevica
« Odgovori #18377 u: 20-02-2015, 08:42:29 »
...to je kao da oženiš prvu koja ti da  :fp:

Čekaj ali to znači da si ju dobro "provozio" , znači ako je ispunila očekivanja prsten na ruku i vodi na oltar  :smijeh

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #18378 u: 20-02-2015, 09:04:23 »
Čekaj ali to znači da si ju dobro "provozio" , znači ako je ispunila očekivanja prsten na ruku i vodi na oltar  :smijeh
Slažem se ali to znaš nakon nekog vremena ne dok ju gledaš
Nije bolest sve što boli

Offline Role 156

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa 159 2.2JTS SS Ti Beverly tourer 300 ie
    • Požega
« Odgovori #18379 u: 20-02-2015, 09:04:45 »
Sve 5.
Na poslu sam,umoran,pa i malo nervozan. Izvini  :ok:
Ma sve ok skuzio sam ja da ti nisi dobro skuzio moj post  :ok:  :pivo:

Varijator sekta

Offline Role 156

• Ovisnik o alfistima
    • Požega
« Odgovori #18380 u: 20-02-2015, 09:08:35 »
Od ove crvene je vlasnik isto na forumu, lijepo izgleda ali meni nebi pasala unutrasnjost  ::)

Varijator sekta

James Hunt

• Gost
« Odgovori #18381 u: 20-02-2015, 09:22:28 »

Ne moras mu ti sad glumiti odvjetnika. Pusti ljude da prodiskutiraju, tome i sluze teme po Forumu.
Znači sad je on i moj odvjetnik?
Čovjek je napisao to što je napisao jer smo sjedili nekoliko puta na cugi i zna cijelu priču za razliku od tog neotesanca sa Grobnika koji se uvrijedio na moje zajebancije na temu dizela na forum.hr
I ovdje kad me je našao kao žrtvu u koju treba zariti svoje očnjake, odgovorio sam mu prvi puta u humorističnom tonu sa smalijem. Ali očigledno su mu se zakrvavile oči pa u svakom mom postu vidi crvenu krpu i izgubi samokontrolu te dobije poriv za vrijeđanjem. Što očekivati od čovjeka koji ima mentalni sklob da obilazi sa desne strane??
Mislim, ići komentirati bilo čije financijsko stanje i stvarne nakane a da čovjeka niti ne znaš više govori o njemu nego o onome kojeg komentira.
Kupiti prvi rumpl na kojeg se naiđe? Ne hvala. Ako treba, čekati ću dobar primjerak 6 mjeseci, to je na žalost problem kod kupovine rabljenih...lijepo je otići u salon i odabrati sve po željama, ali em se više ne proizvodi, em ne bih nit imao, a i da imam u ovom trenutku ne bih izdvojio 35000 € za auto.
1.9. JTS kojeg netko spominje me ne zanima, uostalom neću se ponavljati.
Ako će kome biti olakšanje, neću više objavljivati nikakve linkove niti tražiti za mišljenje, upoznao sam dovoljno korektnih ljudi ovdje s kojima mogu stvari riješiti preko pm-a.
Što se men tiče, možete mi puknuti i trajni ban, da završimo s ovim natezanjima, a takve provokatore pustite da pišu bez sankcija.
« Zadnja izmjena: 20-02-2015, 09:25:29 od James Hunt »

Offline Role 156

• Ovisnik o alfistima
    • Požega
« Odgovori #18382 u: 20-02-2015, 09:28:38 »
Ja sam moju cekao isto godinu i vise jer nisam htio diesela :da: cim se pojavila u oglasniku u roku par dana sam bio u Zg otisli kod Bertola covjek pregledao na dizalici provozao , dao zeleno svijetlo , dao covjeku lovu o otisao sa osmjehom kuci  :Rock:
Varijator sekta

James Hunt

• Gost
« Odgovori #18383 u: 20-02-2015, 09:41:11 »
Ja sam moju cekao isto godinu i vise jer nisam htio diesela :da: cim se pojavila u oglasniku u roku par dana sam bio u Zg otisli kod Bertola covjek pregledao na dizalici provozao , dao zeleno svijetlo , dao covjeku lovu o otisao sa osmjehom kuci  :Rock:
Dobro da nisi upao u tu klopku kao ja i to ovdje pisao...koliko bi ti tek puta ispao i bio prozvan trollerom, fejkerom i čovjekom koji nema za žvaku  :ne2:

Offline Mika

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina
« Odgovori #18384 u: 20-02-2015, 09:43:10 »
Čovjek si je zacrtao kakav auto želi, i ne želi ništa drugo, zašto ga napadati zbog toga?
Prije ili kasnije, takav auto će naići  :ok:
Sretno u potrazi  :mah:

Offline Role 156

• Ovisnik o alfistima
    • Požega
« Odgovori #18385 u: 20-02-2015, 09:45:54 »
Dobro da nisi upao u tu klopku kao ja i to ovdje pisao...koliko bi ti tek puta ispao i bio prozvan trollerom, fejkerom i čovjekom koji nema za žvaku  :ne2:
Ima nas svakakvih  :tooth: nemoj se puno obazirat  :ok:
Varijator sekta

Offline Boki

• Starosjedioc
  • Brera Spider Tbi
    • Kraljevica
« Odgovori #18386 u: 20-02-2015, 09:54:56 »
Slažem se ali to znaš nakon nekog vremena ne dok ju gledaš

Ma jasno, pokušao sam se malo našaliti u nadi da ubijem negativnu energiju koja je zavladala na zadnjih par stranica, ali nisam polučio veći uspijeh  :hehe:

James Hunt

• Gost
« Odgovori #18387 u: 20-02-2015, 10:02:11 »
Ima nas svakakvih  :tooth: nemoj se puno obazirat  :ok:
Tako je, a da apsurd bude veći, čak 5 pakovanja žvaki sam donirao forumu!  :tooth:

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #18388 u: 20-02-2015, 10:41:33 »
Tako je, a da apsurd bude veći, čak 5 pakovanja žvaki sam donirao forumu!  :tooth:
Pa sad nećeš imati za auto
Nije bolest sve što boli

Offline Evoluzione

• Koordinator
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 75 2.0 TS , 147 1.9 8v
    • Zadar
« Odgovori #18389 u: 20-02-2015, 13:34:46 »

Neda mi vrag mira da mučin i gledan pa rije nego me neko napadne evo odma da se povedem jako mudrom izjavom.

Čemu sad ovi postovi ko da je LateBraking u najmanju ruku tu doša rogove nekom nabijati i vidim da dosta vas staje na stranu Hunta pa čovik ispada svakakav što je napisa da mu je izašlo na živce to traženje auta po postovima kolege?

Jesu postovi tu da se komentiraju? Jel moramo svi govoriti  :ok: na svaku izjavu svih?
Pa valjda staviš post da dobiješ mišljenje,nekad čak i ono koje ne tražiš al bože moj što sada?

I na kraju nakon tamo blaćenja na forum.hr po dizelima i puno hrabrijeg stava nego ode,sad se tu piše u tonu ko da je žrtva u najmanju ruku silovanja  :roll:
citiram : 
"ovdje kad me je našao kao žrtvu u koju treba zariti svoje očnjake"
"očigledno su mu se zakrvavile oči pa u svakom mom postu vidi crvenu krpu i izgubi samokontrolu"

A na kraju ovo je krajnje licemjerno,što sada na račun donacije da svi potvrđujemo tvoje mišljenje jer je ovo privatni tvoj forum  :?:

Svi smo mi kakvi jesmo,neko ovakav ili onakav al kad imaš stav drži ga do kraja nemoj se okretati,pa ako je kriv ispričaj se i doviđenja. Ne mogu te svi voliti i trpiti,ako si svima drag budi siguran ili traže korist ili ti petljaju oko žene.
Eto moga san i bez ovoga al izašlo bi na guzicu da nisan reka pa sad počnite i o mojim očnjacima i rogovima  :hap:

« Zadnja izmjena: 20-02-2015, 13:36:44 od Evoluzione »