svi koji voze 145/6 boxer znaju da je tesko nac dobre nosace getribe/motora, a motor lezi na njima i prednjem znaci jako uzak prostor i velika "poluga" djeluje na njih i motor se jednostavno cima kao da ih i nema.
na jednoj ventiliki su bili toliko losi da je svako pustanje gasa u nizim brzinama izgledalo kao da ce motor izletit van.. drugi su to popravili ali opet je to sve mekano.
i sad moja genijalna ideja

gornji nosac od 33 dolazi na vrh getribe i taman je tam di treba bit da zaustavi ljuljanje masine..
dakle moja ideja je da se na pregradi zid (firewall) zavari ojacanje i nosac tog selena, zvuci jednostavno al postoje tri komplikacije.
1. pregradni zid je tanak mislim da je tamo 0.8mm lim ili mozda 1mm. sto bi neko ozbiljno cimanje motora vjerojatno lako razbilo
2. sve je puno lajtunga od serva i kocnica, a ima i dosta kablovinja pa prije varenja sve treba skinut a to je puno posla a treba i lim zastitit opet nakon varenja.
3. ima li uopce dosta visine i mjesta do sasije za taj selen i njegov eventualni nosac bez da lupa u ista.
pošto slazem vjerojatno jednu boxericu a trenutno u njoj nema ni getribe ni motora i sve je zazrondano to cu sve dobro provjeriti ako pase da ga ubacim eventualno ako ne njega neki drugi selen malo maksi jer ovaj je podosta krut mi djeluje.
ono sto me najvise zanima je vase misljenje dal bi to radilo ili ne, oce li prenosti puno vise vibracija sam motor na sasiju (iako je boxer dosta oslobođen tih nekih vibracija al necemo o tome sad) i dali bi sama sasija to izdrzala jer ruku na srce motor radi dosta al opet i ts ima 4 nosaca i gornji je skoro pa krut. tako da mislim da bi i tu radilo opet.