:thankspozdrav narode.. odnedavno sam vlasnik alfe pa imam par pitanja i problema, radi se o alfi 146 1.6 boxer. kupio ja auto u 7.mjesecu u Pazinu, kad ono krenuo ja kući u Karlovac i nakon 40km čujem čudne zvukove u motoru, izaem vam, dignem haubu i skužim da su prolupali leteći.. nije mi bilo jasno kako je auto perfektno radio dok sam vršio pregled i sve je bilo super.. no odlučio ja to napraviti, puknem 5000kn za polugeneralku, i auto je trenutno super, no nisam previše zadovoljan njegovom snagom... sad tek slijede pitanja...:- auto ima 103 ks, a nije baš previše startan, začudilo me kako mu je maksimalna brzina 190km/h na 6100o/min, a na 6200o/min počinje crveno polje.. i još jedna stvar, tijekom vožnje mi je temperatura oko 70stupnjeva, a radna mu je inače 80stupnjeva.. a kad ga upalim i ostavim da radi nakon nekog vremena dobije normalnu radnu temperaturu, čim krenem vozit nakon nekih 5km autu opet pada temperatura na 70.... sad bi molio alfiste ako je netko imao takve probleme da kažu mišljenje.. hvala