0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
2 bara tlak ulja?? WTF?
Nešto ti ne valja s autom. Moja ide 212 prema GPS-u :hehe: :hehe: :hehe: Hitno na popravak motora
ma to je podmornica TS 8v nord blok, 2 bregaste, lanac neuništivo, sve je to u granici normale, toči i vozi
svejedno 2 bara na 200 na sat cca 5000 okretaja ako ne i 5500 je premalo.
gledam sliku, čitam tekst i ništa mi jasno, em mi je sve mutno (a znam da ne pijem...) em dolje piše 220 a gore je na 190 (btw. i dalje mi sve mutno) e da i neke crveno svijetli, čini se opasno : :hehe: :
to što crveno svijetli je upozorenje da fali kočionog ulja i da su pločice potrošene, svjetli non-stop već 2 godine
6500 o/min moguće da senzor ne valja jer je od 0-10 bara a ne od 0-8 bara kakav bi trebao biti, oni u elodi nisu imali nijedan pravi na skladištu a i ako je slab tlak, nije važno, motor će se ionako u doglednoj budućnosti otvarati i slagati na novo, a dok do toga ne dođe bude se točila selenia hpx i sve 5
e to je auto
prodaj taj dizel i kupi si pravi alfin benzijski motor
nema to veze, tlak je tlak, jedino bi bilo mjerodavno da je skala veca od mjernog raspona senzora. Dokle god je skala manja il jednaka ce pokazivati ispravno.
Jebate kosa mi se digne na glavi kad Isus počme pričat o tlaku ulja svaki put iznova . Imaš prevelike traume. Pusti čovjeka na miru s tlakovima i bombicama i ostalim sranjima. Auto mu je ispravan i NEĆE pojest ni radilicu ni bregastu ni nikoji ku**c...
jel ti dobro reparirao u ABV- eu amortizere :
TS 8v vozi bez tlaka,bez cuka,bez ulja,bez vode..............