0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Jel se sječaš iz slow-motiona šta si pogodio u suvozačevu stranu?
Na 110 km/h sam naletio na led u polovici laganog lijevog zavoja, auto je poceo bježati preko nosa nadesno i tokom ispravljanja sam presao u suprotni trak a nailazio mi je auto na udaljenosti 100-150 m, da njega izbjegnem instiktivno sam skreno u desni trak i tu sam izgubio kontrolu, zarotirao se za 90 stupnjeva udesno i sletio s ceste. Auto se nakon toga prevrnuo na krov i ukopao u odvodni kanal. Ja sam ispuzao po krovu između sjedala i nogom otvorio stražnja desna vrata jer su ostala 3 smrskana i nisu se dala otvorit. Sreca u nesreći je da nisam bio vezan tako da sam u prevrtanju odletio na suvozačevu stranu koja je manje stradala jer da sam bio vezan pojas bi me držao u sjedalu i krov bi mi smrskao glavu, ostao bi na mjestu mrtav, razina krova kod vozača je u razini sa volanom. Uglavnom prošao sam samo sa slomljenom ključnom kosti kod lijevog ramena, ništa drugo, čak ni ogrebotina. Alfa je deponirana kod prijatelja na dvorištu, neznam koliko je mehanički oštećena (motor, turbo),uglavnom čeka da se ja oporavim pa ću onda moći procijeniti štetu. Sve u svemu mogu reći da mi je danas drugi rođendan jer sam jednom nogom već bio u grobu, to mi je rekla i hitna i policija nakon što su vidjeli auto. E da gume su sve 4 sava eskimo s3+, vožene jednu sezonu sa oko 6-7mm profila