0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo sad sam se vratio iz garaže, vršio sam uvid u prometnu dozvolu... tamo piše proizvođač FIAT auto ... majko mila pa ja sam skoro dvije godine na pogrešnom forumu
WTF : : J*** vas konj! Idem i ja sad provjerit!
Ajd,ajd... zašto da samo meni bude shebano ovo popodne
:hehe: :hehe: :hehe: šta si ti mislio da voziš alfu :
Samo malo, samo malo, eine moment, bitte!!! Ima ovdje nazočan jedan gospodin, kojega nebumo imenovali a dotični nas je ubil u pojam, i isti je oglasio svog Fiata u rubrici Alfa Romeo- prodaja??? :
Da si ga oglasio pod Fiat Cromu već bi ga prodao
nego, gdje da ja nabavim "alfa romeo" naljepnicu za kočiona kliješta : TP autosport ih više ne drži, a taman sam pofarbao kliješta u srebrno i crni natpis bi bio savršen dodatak :rolll:
http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=55972.msg1028192#msg1028192
To dobije uz naljepnicu :
zamjenjeno jučer u potpunosti kočiono ulje i u kočnicama i u kvačilu. Kočnica je mekana kao na novom autu, čak sam i ABS naterao da se upali ali je pedala od kvačila još uvijek tvrda na stisak i još se uvijek usporeno vraća u početni položaj iako je novo ulje u sustavu, zašto?
ako ima hidraulično a mislim da ima onda ti je cilindar koji ti je u kabini iznad pedala
hidraulika je super onda to nije skup kvar
ali ako je on ok onda je onaj na getribi, dva su
ako su cilindri oke moze bit da je lajtung neorginal tj. premalog presjeka i da stvaraprevelki otpor ulju, imao sam slucaj takav kod sebe bio pleteni i papuca se uvijek sporo vracala, stavio gumeni orginal kvacilo odlicno..
lajtung je gumeni, čini mi se na oko original tako da se ipak ja držim cilindra pedale
ti cilindri ti se daju i reparirati, rastaviš i promjeniš gumice na 3,0 paše od ducata gumice od kočionog cilindra tako da vjerovatno ima i za tvoju nešto iz fiat grupe