imam jedan čudan problem sa maglenkama: prije 2 mjeseca dok sam vozio uletio sam u maglu i upalio prednje maglenke. Po izlasku iz magle sam ih odlučio ugasiti i nisam mogao, stišćem onaj gumb za maglenke a ono ništa i dalje gore
: Kad sam došao i ugasio motor i one su se ugasile skupa sa kontaktom i kratkim svjetlima i od tad ih nemogu više upaliti, ni prednje ni zadnje, ne svjetle maglenke, ne svjetli obavijest na ins. ploči, ne svjetli ni ona ledica na prekidaču, ništa
: Dotad je sve savršeno radilo, i prednje i zadnje :rolll: Kakve veze uopšte imaju zadnje sa prednjim kad njih nisam ni koristio, samo sam ih jednom upalio dok sam kupio alfu da provjerim dali rade...
Koja godina je Alfa? Jer ima modernu konzolu s displeyem i modernim gumbina?
Ako ima onda imaš probeme koje sam imao i ja. Stisne grijač zadnje šajbe ne radi-Kad upali defrost onda radi ali ne rade kontrolne led-ice u čosku gumba. Znači radi defrost,ali ne odleđuje vozački retrovizor.
Hrpa tih kontrolnih ledica mi je gorila na gumbovima koji uopćne nisu u uporabi. Pa nekad mi nije htio otvoriti bunker, a nekad ni benzin. Otvarao sam bravicu bunkera, vadio tapicirung u bunkeru za el.bravicu od benzina. Spojim sve na masu i sve radi. Zaključio sam da me zeza konzola jer kad sam odštekao čekove i ispitivačem davao masu sve je radilo.
Odnio sam konzolu frendu i zaključio je da su mi neki čipovi unutra u banani, a i pol displeya mi nije radilo.
RIJEŠENJE: Kupio novi-rabljeni i riješio sve probleme. čak je grijač zadnje radio an gumb i proradio je grijač u vozačkom retrovizoru.
Tek sam tada vidio da imam pokazivač vanjske tempe i da bunker ne možeš otvoriti dok se voziš već samo na mjestu (može i radit auto) ali poklopac za benzin ne možeš dok auto nije ugašem.