0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
15 litri plina :color: Za poludit
zašto mi se prilikom davanja kontakta nakon nekog vremena pogase sva upozorenja na instrument ploči i ne pojavljuju se iako bi trebala? npr. vozim se i u vožnji mi pukne crijevo od vode i počne se dizat temperatura a na ploči mi se ne upali indikator da fali vode, tako važi za svaki senzor : znači kod okretanja ključa bude test svih indikatora par sekundi, onda ostanu ona 4 upaljena (fali vode, disk pločice, ulje u kočnicama i tekućina za stakla) i nakon 10-ak sekundi se i oni gase iako bi trebali ostati svijetliti non stopevo i video tog problemaP6110001
Pa i meni ti jednako kao i tebi, upale se sve, pa ostane samo nekoliko, i onda se i one pogase, osim signalizacije otvorenih vrata... i taj Ballantine znak mi svijetli ispred očiju, kao i tebi
neispravan senzor, mislim da je u posudi i znaju korodirat kontakti u njemu.
Onda uvijek pazi da vode ima dovoljno i problem riješen
Znaš kako kažu, uzdaj se use i u svoje kljuse
kad dam kontakt a vode fali onda se upali i nakraju ugasi, a kad vode ima dovoljno onda se ni ne upali
danas mi se maglenke popravile same od sebe i prednje i zadnje, svijetle normalno, a jesenas za vrijeme jutarnjih magli nisam ih mogao upaliti : :rolll:
Slabi kontakt na relejima ili žicama. Ak to eliminiraš ostaje ti centralna konzola jer i nju zna masa zajeb...Ja pak imam jednu nepoznanicu u autu. Kod suvozačevog fara je jedna onakav metalni nosač s plastičnim poklopcem i ispod poklopca je jedan slot za relej. Kad umetnem u taj slot relej onda su mi konstantno upaljene pozicije naprijed i odiza : : : I ne mogu ih nikak ugasit.Ima netko pojma čemu to onda služi?
ono "što će se desiti ako...." : : : :
To tvoje čudo možda i nije Alfa? :
da znaš i nije, na deklaraciji piše FIAT AUTO
Auuuuuu, za tu lovu si mogo i alfu kupit
sve su to fijati :