Evo pitanja i jednog možda malog trika.
Netko prije je napisao da je izlazio s prkirališta u rikverc i da je nekomu oduzeo prednost svojm radnjom.
E sad mene zanima dali je moguće kad dođe policija (ili kasnije na sudu) jednostavno reći " ne ja sam išao na parkiralište i taj neko je mene naguzio.
Što zapravo mislim, dat odgovarajući žmigavac ubacit u prvu ili drugu ugasti auto i uredno izać van i pravit se mutav.
UVJET- nema svjedoka!
Dali bi to igralo i ako ne tko bih naje..
unaprijed hvala
Evo iz osobnog iskustva situacija, obrnuti slucaj ali kao dokaz da bi igralo.
Moj stari je na zelenom valu, cini mi se Dezeliceva, u rikverc silazio sa parkirnog mjesta i vec je dobrano bio vani kad je naletio frajer koji je prosao kroz crveno i naguzio ga. Od siline udarca moj stari je sa autom naletio na one betonske ukrase oko drveca i razvalio podvozje (ne na Alfi srecom), ne znam jel poznajes taj potez pa jel si mozes vizualizirat.
S obzirom je situacija bila ocita, u prvi mah nisu zvali policiju nego da ce se dogovorit medjutim tip je pozvao odvjetnika i nakon konzultacija s njim, s obzirom da nije bilo svjedoka jer nisu nikog zaustavili kad je sve bilo ocito, u potpunosti promijenio spiku tj. da je moj stari vozeci u rikverc pogodio njega.
Da stvar bude gora, unatoc vise nego jasnim ostecenjima na nasem autu, jer ne mozes ti nekog pogodit krecuci se u rikverc i onda odletit 3 metra prema naprijed i naskocit na rinzol itd., sudski vjestak je pak iznio nekakvu nevjerojatnu konstrukciju o tome sto se dogodilo kao da su se obojica kretali srednjom trakom?! i jos takvih nebuloza s kojim se ni jedan ni drugi nisu slagali i da skratim, to se povlacilo po sudu i jos je na kraju skoro zavrsilo time da mu moj stari treba platit stetu, ma uglavnom svasta je bilo i dobranih veza se poteglo da se iz toga na kraju izvucemo. Da ne velim da je orginalni zapisnik s mjesta nesrece izgubljen! i tako dalje.
Tako da u principu, zaj. postenje i kazi sto ti volja...
Jer stvarno se izgleda ne isplati bit posten...
I digresija, ne vezano direktno uz ovu temu... nedugo nakon toga na parkingu pred zgradom cura koja je isla sa mnom u razred u osnovnoj skoli skrecuci udari u nas auto, nista toliko strasno, ali opet dosta, bilo je pod nezgodnim kutem. S obzirom u mom ulazu zivi jedna ministrica, imamo policajce koji 0-24 nadgledaju ulaz na tom istom parkingu i on ju je vidio kako je lijepo izasla iz auta, okrenula se da vidi jel ju tko vidio, pogledala svoj auto i sjela i odvezla se. Covjek joj je dao jos pola sata da joj proradi savjest obzirom zivi u ulici pored i znala je ciji auto je udarila, kad nje nije bilo, pozvao je i nas i policiju.
Pouceni ovim negativnim iskustvom gore opisanim, nije nam padalo na pamet da idemo se sad nesto pokusavat dogovarat i ne znam ti kaj jer da je htjela pokazat ikakvu volju da se javi, mogla je jer ima i br.telefona i sve, policija je lijepo napravila zapisnik, otisla do njenog auta, utvrdili da ostecenja odgovaraju i sve, da bi frajerica naravno staroj koja nas je kad joj je doslo iz osiguranja ili cega vec, nazvala urlajuci kako smo MI BEZOBRAZNI?! rekla da nije ni skuzila da je nekoga ogrebala (a nama otpala registracija od "ogrebotine" i covjek ju lijepo vidio kako je gledala jel tko vdio i jos izasla iz auta i napravila 2-3 kruga oko njega)...
Bottom line je da ta cura i njena mama od tad ne razgovaraju s nama i drze se uvrijedjeno nasim postupkom! A da ne govorim kako su me nakon toga ljudi na kvartu znali zaustavljat recenicom: Cuo sam da ti je ______ razbila auto! I da si je sj. i poslala murju i slicno!
Da ne povjerujes...

bas sam se raspisala...