Evo i mojih nekoliko pitanja;
1.) od prvog izricanja mjere zabrane upravljanja vozila B kategorije je preslo vise od 16 mjeseci, a od zadnje 6 mjeseci, i nisu mi poslali postom da donesem vozacku u postaju da mi napisu gore zabranu, kaj da radim ? jel moguce da su zagubili, il prema novom moram se sam tam javit, pa da nebi ispalo da sam ih izbjegavao il nekaj takvo, al prije su slali to doma nakon max 3 mjeseca, a sad nista ?!?
2.) vozio crni golf iza mene po gradu, i cijelo vrijeme lijevo - desno, kao bue me pretijecao, i meni lagano islo na k, i krene on pretjecat, bez zmigavca, a meni dosta da vidim da me golf ide pretijecat, vozio sam se inace cca 80kmh, i onda sam mu stisnuo gas, i vozimo se mi ono 110, preletimo prugu, on jos uvijek menu uz rame, stisnemo do 130kmh kad se priblizava zavoj i onda ja pustim gas i kad dodje ispred mene prvo upali sva 4, rekoh, hrpa pijanih klinaca se zele tuc, i ne mrdam nista, kad ono najednom stavi kroz prozor na krov lijepo plavo svijetlo - ala, policijsko svijetlo. I dobro, rekoh stanem (to se moze kupit na skoro pa svakoj benzinskoj inace), i doleti 4 tipa van, vicu nesto, šize, svaki sa svojom svjetiljkom (lol) i pocnu mahat sa nekim znackama, i ok, pogledam aj tu znacku i izgleda kao prava, i dobro pozovu oni mene van, rekli su svi van, al sam ja dragoj rekao da ostane u autu, jer nikad neznas tko se moze predstavljat kao policija, i odemo mi iza auta i oni nesto pocnu cvilit, kako se to vozim i te gluposti, jedan od njih me malo grublje zgrabio za ruku, i pocne pricat nesto, nakon mog ljutog pogleda je maknuo ruku, i onda ga jedan drugi tip odmaknuo, i sad oni mene traze vozacku, i dajem je, i jedan si u mob nesto zapisivao, i onda su jos pricali pet minuta ovo-ono - vec su ljudi poceli iz okolnih kuca pogledavat kroz prozore, i tako to, ja ne popustam i onda su otisli. sad mene zanima jel su me smijeli oni zaustaviti ? mislim, pa nisu prometna policija, a i u civilu su bili  

: i da, subota oko 22:00h. Imam i regu negdje zapisanu. Da poduzmem nesto, neku prijavu ? Il ih pricekam kad budu odlazili jedan dan sa posla i jednog po jednog  

))