evo još da nastavim s ovom temom.
dakle negde tamo u 2. mjesecu prošle godine zaustavi me samoborska policija u prekoračenju brzine.
ograničenje brzine na tom dijelu ceste je 60 km/h, a ja sam vozio 79, znači minus onih 10 to je 69 km/h.
i tak meni murjak napiše kaznu i još mi napiše za vožnju poslije 11 jer sam mladi vozač, a bila je ponoć.
e sad taj murjak mi napiše kaznu da je ograničenje na tom dijelu ceste 50, a ne 60 (na kaj ukazuju 3 prometna znaka prije
tog mjesta di sam zaustavljen. Zadnji znak je 10m od tog mjesta i nema nikakvog raskrižja ni ničeg drugog kaj bi poništilo
njegovo značenje.). Ja sam to tek drugi dan skužio i odma sam se žalio. U 3. mjesecu ove godine došo mi je poziv za sud za suočenje.
E sad, na tom suočenju nije bilo murjaka, ni sutkinje nego samo ja i daktilografkinja koja mi je rekla da je murjak na bolovanju već 2 mj.
i zapisala mi je njegovo ime. Taj murjak nije onaj isti koji mi je napiso kaznu. Rekla mi je da će me zvat kad ovaj dođe s bolovanja.
1. Da li je moguće da gospodin policajac koji mi je napiso kaznu, kad je skužio da je pogriješio pokušava preko nečijih tuđih
leđa oprat ljagu sa svog imena jer je očito nesposoban kad nemre preveslat dečeca od 18 godina ?
2. Da li u mom slučaju može nastupiti zastara nakon kaj prođu 2 godine, ili moram čekat dok ovaj drugi murjak koji nije napiso kaznu
dođe s bolovanja ?
Fala ti vraže crveni