evo ovako ispricavam se, nisam bas cesto posjecivao vas forum, al od sada cu cesce, moze se saznati dosta toga....zovem se Miro Proleta, živim u Osijeku, 20 godina......imam odmah pitanje za reddevilla, pa bih molio odgovor, ako je moguce
...danas sam bio u Čepinu mjesto pored Osijeka, na benzi tenkirao, a ulica na koju silazim sa benzinske je raskopana mislim da se kanalizacija sprovodi....jedna traka je raskopana i nemoze se njome voziti...ulica je dakle sada jednosmjerna dok su radovi u toku, ali ja sam naravno sa benziske skrenio u taj trak ali sam vozio suprotnim smjerom , nedozvoljenim.....da bi bas tada odnekud se pojavila policija i eto nesrece....."vozili ste krivim smjerom....." i znam napravio sam gresku, pokusao sam objasnit da mi je tu baba 500 metara dalje i da idem do nje, ali nista.....i dobro znam napravio sam prekrsaj...ali kad mi je poceo nabrajati kazne zbog toga, nije mi bas bilo svejedno od 2 do 5 tisuca kn, 3 kaznena boda, 3 mjeseca oduzimanje vozacke......jel moguce da je tolika kazna ??.....i jel mogu uloziti nekakvu zalbu posto mi je ovo prvi prekrsaj otkako vozim?? i hocu li sta postici s tom zalbom ?....molio bih odgovor....poštovanje !!!
Hoćeš

, postići ćeš vjerojatno da dobiješ samo opomenu ili da ti možda smanje kaznu. Naročito ako si student ili nezaposlen, obavezno navedi da nemaš novca da platiš i ako te kazne da će te morat poslat u zatvor i sl. Uglavnom, pošalješ im žalbu, nek ti je pomogne sastavit netko stariji tko ima iskustva

, i onda čekaš. Kad te pozovu na ročište, pitat će te jesi li prekaršajno kažnjavan i ti napomeni da ti je ovo prvi prekršaj (to spomeni i u žalbi) i mislim da će to proć. Ja sam tako napravio i dobio sam samo opomenu, a oslobođen sam plaćanja kazne. Dakle umjesto

sam dobio samo

:hehe: Tvoj je prekršaj ipak nešto teži, pa bi se moglo dogodit da te ne oslobode potpuno nego samo da ti smanje kaznu

, to će ti možda ministar

reddevill bolje znat potvrdit.
Sretno!