05-11-2025, 10:49:47

Autor Tema: Plavci u službi alfista - pitanja i odgovori  (Posjeta: 365228 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dkrst

• Član Alfa Kluba 6
  • Trade Count: (0)
  • Na probi
  • *
  • Spol: Muški
  • 156 1.8TS (ex); 156 3.0V6; GTV V6 TB
    • Split
Odg: Pitajte reddevilla - plavac u službi alfista
« Odgovori #1380 u: 12-02-2009, 11:29:26 »
nema ti tu baš puno od žalbe pogotovo na taj brzini, budu predočili snimku i onda ti sve bude palo u vodu, nema bodova neg samo ta kazna, to plati i miran si  :ok:
Hvala, tako cu i napraviti.

Usput, savjet za sve koji racunaju da ce na vrijeme uociti presretaca: zaboravite na to. Mozda ako ga prethodno zaobidjete, ali u suprotnom nema sanse. Pogledao sam snimku i iznenadio se kako se sve dobro vidi. Posto se i sam bavim slicnim stvarima, pitao sam policajce par tehnickih podataka. Kamera ima dobar zoom i moze na ravnom dijelu ceste moze snimiti vozilo sa par kilometara. Ja sam vozio mozda malo brze od brzine koju su na kraju snimili kad sam u retrovizoru u daljini vido auto. Promatrao sam ga mozda par sekundi i cim sam vidio da vozi jos brze od mene, poceo sam smanjivati brzinu i bio siguran da nema sanse da me snime. Cak i kad su me zaustavili misli sam da su snimili mozda 150-160. Ispalo je da se me poceli snimati cim sam ih vidio u daljini tako da su prakticki u pravih par sekundi, dok jos nisam ni znao da je iza mene presretac, snimili stvarnu brzinu.
Vrag odnia prišu...

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #1381 u: 12-02-2009, 11:45:23 »
stavi 2.4 ili turbaka i nebude ti se tak lako došuljali  :hap:  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Ozren

• Učim polako
    • Zagreb
« Odgovori #1382 u: 12-02-2009, 16:39:23 »
Hvala, tako cu i napraviti.

Usput, savjet za sve koji racunaju da ce na vrijeme uociti presretaca: zaboravite na to. Mozda ako ga prethodno zaobidjete, ali u suprotnom nema sanse.

Pa ne mislis valjda da se cijelo vrijeme voze 200+ kmh i love ove sto se voze 160-180 km/h. Do sada su svi presretaci na koje sam naletio imali istu rutinu;

1. varijanta: voze se ispred kamiona/busa/kolone vozila i cekaju da netko prozuji sa evidentno prevelikom brzinom i nakon toga se daju u potjeru.
2. varijanta stoje na nekom od odmaralista/benzinskih i cekaju da netko proleti i onda idu za njim

"Brakes only slow you down" - Enzo Ferrari

Boxer

• Gost
« Odgovori #1383 u: 12-02-2009, 17:56:33 »
Pa zar nisu policajci na uviđaju slikali  :?:
Ak jesu onda se iz tuga sigurno vidi kakvo je bilo stanje u tom momentu.

Jesu al oni više ništ navodno s time nemaju :ne2:

Offline Mrzli

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 i 500
    • DE Gunzburg
« Odgovori #1384 u: 12-02-2009, 18:00:47 »

Jesu al oni više ništ navodno s time nemaju :ne2:

Je ali ti možeš tražiti zapisnik policijski, a trebat će im i zapisnik zbog rekonstrukcije jer se stanje na mjestu nesreče mogu u dva mijeseca (a kamo li u godinu i više) skroz promijenit (nova zgrada kraj ceste, signalizacija...)
Ma velim ti njoj je netko napunil glavu nekim pričama i sad baba zapela.
-PITAJ MRZLOGA-

Boxer

• Gost
« Odgovori #1385 u: 12-02-2009, 21:40:03 »
Napunil bum joj ja glavu krava jedna, navlači me po sudovima bez veze :wal: :wal: :wal:

romi

• Gost
« Odgovori #1386 u: 13-02-2009, 00:44:29 »
romi , ajde se prvo predstavi Prijava  :ok:
evo ovako ispricavam se, nisam bas cesto posjecivao vas forum, al od sada cu cesce, moze se saznati dosta toga....zovem se Miro Proleta, živim u Osijeku, 20 godina......imam odmah pitanje za reddevilla, pa bih molio odgovor, ako je moguce :)...danas sam bio u Čepinu mjesto pored Osijeka, na benzi tenkirao, a ulica na koju silazim sa benzinske je raskopana mislim da se kanalizacija sprovodi....jedna traka je raskopana i nemoze se njome voziti...ulica je dakle sada jednosmjerna dok su radovi u toku, ali ja sam naravno sa benziske skrenio u taj trak ali sam vozio suprotnim smjerom , nedozvoljenim.....da bi bas tada odnekud se pojavila policija i eto nesrece....."vozili ste krivim smjerom....." i znam napravio sam gresku, pokusao sam objasnit da mi je tu baba 500 metara dalje i da idem do nje, ali nista.....i dobro znam napravio sam prekrsaj...ali kad mi je poceo nabrajati kazne zbog toga, nije mi bas bilo svejedno od 2  do 5 tisuca kn, 3 kaznena boda, 3 mjeseca oduzimanje vozacke......jel moguce da je tolika kazna ??.....i jel mogu uloziti nekakvu zalbu posto mi je ovo prvi prekrsaj otkako vozim?? i hocu li sta postici s tom zalbom ?....molio bih odgovor....poštovanje !!!

marko018x

• Gost
« Odgovori #1387 u: 13-02-2009, 02:07:03 »
evo ovako ispricavam se, nisam bas cesto posjecivao vas forum, al od sada cu cesce, moze se saznati dosta toga....zovem se Miro Proleta, živim u Osijeku, 20 godina......imam odmah pitanje za reddevilla, pa bih molio odgovor, ako je moguce :)...danas sam bio u Čepinu mjesto pored Osijeka, na benzi tenkirao, a ulica na koju silazim sa benzinske je raskopana mislim da se kanalizacija sprovodi....jedna traka je raskopana i nemoze se njome voziti...ulica je dakle sada jednosmjerna dok su radovi u toku, ali ja sam naravno sa benziske skrenio u taj trak ali sam vozio suprotnim smjerom , nedozvoljenim.....da bi bas tada odnekud se pojavila policija i eto nesrece....."vozili ste krivim smjerom....." i znam napravio sam gresku, pokusao sam objasnit da mi je tu baba 500 metara dalje i da idem do nje, ali nista.....i dobro znam napravio sam prekrsaj...ali kad mi je poceo nabrajati kazne zbog toga, nije mi bas bilo svejedno od 2  do 5 tisuca kn, 3 kaznena boda, 3 mjeseca oduzimanje vozacke......jel moguce da je tolika kazna ??.....i jel mogu uloziti nekakvu zalbu posto mi je ovo prvi prekrsaj otkako vozim?? i hocu li sta postici s tom zalbom ?....molio bih odgovor....poštovanje !!!

Hoćeš  :da:, postići ćeš vjerojatno da dobiješ samo opomenu ili da ti možda smanje kaznu. Naročito ako si student ili nezaposlen, obavezno navedi da nemaš novca da platiš  i ako te kazne da će te morat poslat u zatvor i sl. Uglavnom, pošalješ im žalbu, nek ti je pomogne sastavit netko stariji tko ima iskustva  :komp:, i onda čekaš. Kad te pozovu na ročište, pitat će te jesi li prekaršajno kažnjavan i ti napomeni da ti je ovo prvi prekršaj (to spomeni i u žalbi) i mislim da će to proć. Ja sam tako napravio i dobio sam samo opomenu, a oslobođen sam plaćanja kazne. Dakle umjesto  :henker: sam dobio samo  :sado:  :hehe: Tvoj je prekršaj ipak nešto teži, pa bi se moglo dogodit da te ne oslobode potpuno nego samo da ti smanje kaznu  :batin, to će ti možda ministar  :pol: reddevill bolje znat potvrdit.
Sretno!  :ok:

Offline reddevill

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1388 u: 13-02-2009, 09:02:05 »
da točno je da je tolika kazna za taj prekršaj za vožnju i suprotnom smjeru, sada bi trebalo vidjeti dali su na izlazu sa pumpe postavljeni znakovi da je trenutna regulacija prometa u jednom smjeru, sko nema tignalizacije onda možeš u prigovoru napisati da nije bilo znakova o zabrani prometa i onda bi ti ta kazna pala u vodu jer su trebali staviti prometnu signalizaciju.
ako je postavljena onda napiši prigovor, i u njemu napiši da si hitno trebao do bake da joj nije dobro ili tak nešto  da ti je bilo hitno i da nisi nikako drukčije mogao nego samo kontra smjerom.
C2H5OH U KRVI/ THE VARIATOR GANG

Offline dkrst

• Član Alfa Kluba 6
  • Na probi
  • *
  • 156 1.8TS (ex); 156 3.0V6; GTV V6 TB
    • Split
« Odgovori #1389 u: 13-02-2009, 11:19:27 »
Pa ne mislis valjda da se cijelo vrijeme voze 200+ kmh i love ove sto se voze 160-180 km/h. Do sada su svi presretaci na koje sam naletio imali istu rutinu;

1. varijanta: voze se ispred kamiona/busa/kolone vozila i cekaju da netko prozuji sa evidentno prevelikom brzinom i nakon toga se daju u potjeru.
2. varijanta stoje na nekom od odmaralista/benzinskih i cekaju da netko proleti i onda idu za njim

Meni se vjerovatno dogodila druga varijanta. Ali zapravo je svejedno. Htio sam reci da, bez obzira kako i zasto krenu za nekim vozilom, na ravnom dijelu ceste mogu snimati sa dovoljno velike daljine da je mala vjerovatnost da ces ih navrijeme uociti i usporiti.

Kazna je upravo placena, pa pa 1000 kunica  :sad:

Ironija je sta u pravilu ne vozim tako brzo, ali ovaj put mi se stvarno zurilo. Zapravo, najcesce ST-ZG vozim starom cestom jer mi je zabavnija. E sad, sve sta sam dobio malo vecom brzinom, izgubio sam u ugodnom razgovoru kad me presretac zaustavio. A onda je jos trebalo i tankat. Cudo jedno kako je zedna kad je stisnes   :craz
Vrag odnia prišu...

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #1390 u: 13-02-2009, 11:28:14 »
ma kaj se tiče toga na autocesti kad te uhvate presretači mislim glupo se je opravdavat pa lijepo se vidi da si ti vozio ne oni mislim nema tu kaj, mog starog su več valjda 7 puta haltali i kaj platio i doviđenja, al kaj je najbolje obično su uljudni i ok tak da ti nakon toga dođe i glupo da se opravdavaš  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

romi

• Gost
« Odgovori #1391 u: 13-02-2009, 18:14:58 »
da točno je da je tolika kazna za taj prekršaj za vožnju i suprotnom smjeru, sada bi trebalo vidjeti dali su na izlazu sa pumpe postavljeni znakovi da je trenutna regulacija prometa u jednom smjeru, sko nema tignalizacije onda možeš u prigovoru napisati da nije bilo znakova o zabrani prometa i onda bi ti ta kazna pala u vodu jer su trebali staviti prometnu signalizaciju.
ako je postavljena onda napiši prigovor, i u njemu napiši da si hitno trebao do bake da joj nije dobro ili tak nešto  da ti je bilo hitno i da nisi nikako drukčije mogao nego samo kontra smjerom.
postavljeni su znakovi, ali taj sa benze nije bas uocljiv previse.......hvala na odgovoru...probat cu nesto izvuc.....reci cu da nemam prihoda posto sam student i jos dodat nesto, na temelju bake heh.....bar nek smanje malo kaznu ako nista drugo !!! :mahm

Offline Stanko

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV6 2.5; Berlina 1750; 156 1.9 16v jtdm
    • balkon s pogledom na Kvarnerski zaljev RI
« Odgovori #1392 u: 13-02-2009, 18:30:53 »
 e ovako...u Knjižici vozila a bogami i u Prometnoj knjižici...za boju vozila piše: crvena s efektom....po mojoj skromnoj procjeni auto je bordo boje...dosta mi to neodređeno zvuči

vidi sliku 32

(slika 32 nalazi se s lijeve strane glave tvoje tu gdje piše moj nick..pa odmah malo ispod)

1. što sad znači to crvena s efektom?...(ja ne vidim nikakakv efekt osim da je to boja koja ima 15 godina i svaki efekt je....nestao :funny: )

2.
a) mogu li ofrabati alfu u bilo koju nijansu crvene boje
b) mogu li ofarbati alfu u svijetliju crvenu boju (nešto kao ferrari crveno)
c) mogu li ofarbati alfu u svijetliju/tamniju nijansu bordo boje
d) sve gore navedeno?

unaprijed zahvalan
SPASIMO ZEMLJU!...to je jedino mjesto u svemiru gdje ima čokolade...

Offline AlfaZD

• Član Alfa Kluba 9
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfe, starije od 1990
    • Zadar
« Odgovori #1393 u: 13-02-2009, 20:51:02 »
"s efektom" sad zovu metalik boje   :hehe:
Alfe u srcu, Alfe u garaži, u Alfi na cesti

Offline Dooks

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • Astra J 1.7CDTI
    • Samobor
« Odgovori #1394 u: 15-02-2009, 11:15:46 »
pitanjce... prije cca tjedan dana pobrao sam rupu, dignuo kamen i razbio sam onu plastiku sto ide oko kotaca...  :gun:
Naravno skuzio sam tek za vikend da mi klepece i zapinje za kotac tu i tamo.. u međuvremenu su te rupe "zakrpane".... samo pjesak nabacan...  :rolll:
nigdje na cesti nije oznaceno da je cesta losa... dal postoji kakva sansa da sad nakon tjedan dana to prijavim pa mi to ceste ili netko plati?  :?:

Video: Odabrao Đelo Hadžiselimović. Preveo Saša Kolka. Tekst čitao Miljenko Kokot

Offline Mike20

• Ovisnik o alfistima
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
« Odgovori #1395 u: 15-02-2009, 13:26:35 »
pitanjce... prije cca tjedan dana pobrao sam rupu, dignuo kamen i razbio sam onu plastiku sto ide oko kotaca...  :gun:
Naravno skuzio sam tek za vikend da mi klepece i zapinje za kotac tu i tamo.. u međuvremenu su te rupe "zakrpane".... samo pjesak nabacan...  :rolll:
nigdje na cesti nije oznaceno da je cesta losa... dal postoji kakva sansa da sad nakon tjedan dana to prijavim pa mi to ceste ili netko plati?  :?:

Da, tužiš nadležnu cestariju privatno, potrošiš par tisuća kuna i ne dobiš na kraju odštetu ili dobiš, al si već puno više potrošio na tužbu.

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Ženski
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #1396 u: 15-02-2009, 14:27:29 »
jedini način je kad odmah uočiš oštećenje, odmah zoveš policiju (ako je voljna doči) i tako imaš neoboriv dokaz......u sve ostalo sumnjam
...tko nije naučio gledati nebo u potoku, ne zna što su ribe na drveću...

Andrić

Offline Mike20

• Ovisnik o alfistima
  • Lancia Delta t-jet
    • Varaždin-Zagreb
« Odgovori #1397 u: 15-02-2009, 15:38:00 »
jedini način je kad odmah uočiš oštećenje, odmah zoveš policiju (ako je voljna doči) i tako imaš neoboriv dokaz......u sve ostalo sumnjam
Istina, postoji opcija da policija tuži ceste ako je radi neodržavanja nastala šteta na vozilu, a nije obilježeno propisno-e sad, kako to sve skupa završi

Offline Dooks

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • Astra J 1.7CDTI
    • Samobor
« Odgovori #1398 u: 15-02-2009, 16:14:11 »
a znam, da sam bar odmah primjetio, onda bi i prijavio policiji... jedino da vrebam novu rupu  :craz

Istina, postoji opcija da policija tuži ceste ako je radi neodržavanja nastala šteta na vozilu, a nije obilježeno propisno-e sad, kako to sve skupa završi
asfalt je popucao kako su bile jako hladne temp + kiša.... i eto ja kasno uocio....  :wal:
« Zadnja izmjena: 15-02-2009, 16:25:43 od Dooks »
Video: Odabrao Đelo Hadžiselimović. Preveo Saša Kolka. Tekst čitao Miljenko Kokot

Offline alfa v

• Trade Count: (+8)
  • Pripravnik
  • **
  • 159 TI,147 SS
    • Dubrovnik
« Odgovori #1399 u: 15-02-2009, 17:23:18 »
e ovako...u Knjižici vozila a bogami i u Prometnoj knjižici...za boju vozila piše: crvena s efektom....po mojoj skromnoj procjeni auto je bordo boje...dosta mi to neodređeno zvuči

vidi sliku 32

(slika 32 nalazi se s lijeve strane glave tvoje tu gdje piše moj nick..pa odmah malo ispod)

1. što sad znači to crvena s efektom?...(ja ne vidim nikakakv efekt osim da je to boja koja ima 15 godina i svaki efekt je....nestao :funny: )

2.
a) mogu li ofrabati alfu u bilo koju nijansu crvene boje
b) mogu li ofarbati alfu u svijetliju crvenu boju (nešto kao ferrari crveno)
c) mogu li ofarbati alfu u svijetliju/tamniju nijansu bordo boje
d) sve gore navedeno?

unaprijed zahvalan
možeš u crvenu u koju ti želiš,po tom iz prometne nitko ne može znat koja je nijansa crvene

Offline mislav

• Sa stažom
  • 159 1.9 JTDM SW
    • ZG
« Odgovori #1400 u: 05-03-2009, 09:06:23 »
ma kaj se tiče toga na autocesti kad te uhvate presretači mislim glupo se je opravdavat pa lijepo se vidi da si ti vozio ne oni mislim nema tu kaj, mog starog su več valjda 7 puta haltali i kaj platio i doviđenja, al kaj je najbolje obično su uljudni i ok tak da ti nakon toga dođe i glupo da se opravdavaš  :ok:

evo sada tek pregledavam ovu temu. konačno da je netko rekao nešto pametno. Kriv si - plati i gotovo, čemu natezanje?

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #1401 u: 07-03-2009, 20:54:35 »
Red evo opet mene, dosadan sam več ko pr**ev   :rolll:  :craz  zanima me znam da si reko da če se neke mijenjat u vezi tih mladih vozača, zanima me okrvirno odprilike da li znaš možda kada to očekivati ? jesu to opet one igre pred izbore ?  nije da me to neke muči nego doma mi maćeha  :hehe:  od staroga žena polaže vozački a ima 38 godina i smiju mi se da će ona moći odma vozit jači auto, pa sam im reko da bi se to trebalo mijenjati a oni naravno se opet smiju pa reko tko se zadnji smije najslađe se smije  :craz  pa me zanima kad mogu očekivati odprilike da se ja njima smijem  :craz  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1402 u: 08-03-2009, 09:28:26 »
Red evo opet mene, dosadan sam več ko pr**ev   :rolll:  :craz  zanima me znam da si reko da če se neke mijenjat u vezi tih mladih vozača, zanima me okrvirno odprilike da li znaš možda kada to očekivati ? jesu to opet one igre pred izbore ?  nije da me to neke muči nego doma mi maćeha  :hehe:  od staroga žena polaže vozački a ima 38 godina i smiju mi se da će ona moći odma vozit jači auto, pa sam im reko da bi se to trebalo mijenjati a oni naravno se opet smiju pa reko tko se zadnji smije najslađe se smije  :craz  pa me zanima kad mogu očekivati odprilike da se ja njima smijem  :craz  :ok:
nisi dosadan, u vezi tih izmjena još se nezna točno kada će se to dogoditi, treba biti ove godine, a to se odnosi na za ograničenja mladih vozaća, e sada je samo da se sačeka kada se budu dogodile ove promjene, to se bude radilo samo zato jer je ustavni sud zatrpan sa prigovorima građana vezano za taj član zakona koji se tiče mladih vozaća  :ok:

ijuric

• Gost
« Odgovori #1403 u: 08-03-2009, 09:39:36 »
devil jedno pitanje...da li npr tvoja zena moze voziti tvoj auto bez punomoci? ...meni decko vozi bez punomoci al ne znam sta bi bilo da ga haltaju jer nismo legalizirani a ni necemo :craz al frendicu mi neki dan zaustavilo i auto joj je na muza registriran i kaze da joj je htio spicit kaznu da mora imat punomoc...ja sam rekla da je to nemoguce pa smiju clanovi obitelji npr? jel bi mogo moj stari vozit alfu, ista nam adresa sve nam je isto?  :?: i ko zapravo moze vozit auto osim onog na kog je registrirano vozilo :?:
« Zadnja izmjena: 08-03-2009, 09:44:37 od ijuric »

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1404 u: 08-03-2009, 09:49:24 »
devil jedno pitanje...da li npr tvoja zena moze voziti tvoj auto bez punomoci? ...meni decko vozi bez punomoci al ne znam sta bi bilo da ga haltaju jer nismo legalizirani a ni necemo :craz al frendicu mi neki dan zaustavilo i auto joj je na muza registriran i kaze da joj je htio spicit kaznu da mora imat punomoc...ja sam rekla da je to nemoguce pa smiju clanovi obitelji npr? jel bi mogo moj stari vozit alfu, ista nam adresa sve nam je isto?  :?: i ko zapravo moze vozit auto osim onog na kog je registrirano vozilo :?:
za auto koji ima HR pločice netreba nikakva punomoć, to je trebalo prije, i može voziti moj auto bez punomoći, jedino auto sa stranim pločicama nesmiješ voziti nikako, nego samo ako je vlasnik auta pored tebe u autu, inače ako ga nema smatra se carinski prekršaj i auto se oduzima i ide u žicu carine, i tamo se nalazi do okončanja postupa suda i posebno se naplačuje ležarina po danu.

tvoj otac može voziti tvoj auto  :ok:

ijuric

• Gost
« Odgovori #1405 u: 08-03-2009, 09:50:38 »
za auto koji ima HR pločice netreba nikakva punomoć, to je trebalo prije, i može voziti moj auto bez punomoći, jedino auto sa stranim pločicama nesmiješ voziti nikako, nego samo ako je vlasnik auta pored tebe u autu, inače ako ga nema smatra se carinski prekršaj i auto se oduzima i ide u žicu carine, i tamo se nalazi do okončanja postupa suda i posebno se naplačuje ležarina po danu.

to je za bracne drugove, a dal moze vozit netko drugi tko ti nije nista? i sta ako ides preko granice jel treba onda?

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1406 u: 08-03-2009, 09:51:49 »
to je za bracne drugove, a dal moze vozit netko drugi tko ti nije nista? i sta ako ides preko granice jel treba onda?
za prelazak granice moraš imati napisanu punomoć i ovjerenu kod bilježnika, i to bi bilo dobro da je napisana na stranom jeziku te države  :ok: u koju ideš

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1407 u: 08-03-2009, 09:52:44 »
možeš posuditi frendu, susjedu, ljubavniku i netreba punomoć  :ok:

ijuric

• Gost
« Odgovori #1408 u: 08-03-2009, 09:56:50 »
za prelazak granice moraš imati napisanu punomoć i ovjerenu kod bilježnika, i to bi bilo dobro da je napisana na stranom jeziku te države  :ok: u koju ideš

ovo za punomoc preko grane se ne odnosi ako si ozenjen ili? i sta ako si ozenjen a zadrzis svoje prezime?  :craz toliko je pitanja u ovo nedjeljno jutro :song: :hehe: :volim

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #1409 u: 08-03-2009, 09:58:29 »
ovo za punomoc preko grane se ne odnosi ako si ozenjen ili? i sta ako si ozenjen a zadrzis svoje prezime?  :craz toliko je pitanja u ovo nedjeljno jutro :song: :hehe: :volim
ti znaš nači dan kada me rešetaš sa pitanjima  :smijeh ako ima isto prezime netreba punomoć  :ok: