Evo ponovno nesto JADNO o tvz "mladim vozacima"
polozimu 5/2006 istekne mi probna i napravim novu u 5/2008 i dodje taj kao novi zakon,,,,

Sinoc sam krenuo u bosnu i na granicnom prjelazu u sl brodu jedna nabrijana mlada policajka mi pogleda osobnu, pa me trazi prometnu, pa vozacku, pa zeleni karton i kaze, vi ste mladi vozac, stanite desno...

kazna 1000kn, hahaha i onda mi dodje njezin kolega i pita jel ima neko od nas 3 u autu prek 24 god??a samnom 2 frenda 88 i 86 god oba profesionalni vozaci... i kaze nemoze niko vozit... ( a taj kolega je bio car, i sam kaze da nezna koji je kurac sa zakonom i kad se sta provodi, a kad ne?? i s njim bi se ja vec i dogovorio, al i sam kaze da je kolegica mlada i nabrijana i da misli da nece ic).--- a to je zato sto smo celavi, imamo bjesnu pilu.--- TO su njegove rijeci

i dodje ona i sere kako i njen decko koji je isto policajac i fali mu 3 mjeseca do 24 god isto nevozi svoj jaki autic

( mos si mislit) pa sam joj reko da ne sere bezveze na sto je rekla, "iskljuceni ste iz prometa" ni dovidjenja nije rekla

---- a ja sam kulturno seljacki sjeo za volan i opalio dalje za bosnu

a prije toga, kad sam se potpiso, sam joj reko nema veze, pa bit cemo mi kolege( jer cu na akademiju u specijalnu)ona kaze... sto niste prije rekli...

bravo--- koja glupaca

i sta sad da ja radim??? Protiv drzave sam nemogu ;(
Neznam....... idem platit kaznu i idem organizirat neakav prosvjed protiv ovog hebenog zakona jer mi neide u glavu...
A sto je najgore--- ceko sam i 2 god vozio golfa 2 td od stare da bi u 12 mj uzeo 156icu i onda mi stave ovaj novi zakon????? ALOOOOOOOO????
LJUDI AJMO NEAKAV PROSVJED ORGANIZIRAT.... MOLIM VAS